Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Samsung Galaxy S vs Apple iPhone 4


Και τώρα λέω να γράψω και κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζω τελευταία. Θα γράψω μία σύγκριση για 2 από τα κορυφαία κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή εν έτει 2010. Πρόκειται για το Galaxy S i9000 της Samsung και για το iPhone 4 της Apple...

Ξεκαθαρίζω ότι θα πω την δική μου υποκειμενική άποψη, προσπαθώντας όμως να έχω αντικειμενικά κριτήρια. Αρχικά θα παρουσιάσω τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητού.

APPLE iPHONE 4


Οθόνη: Retina Display, 3.5'', multitouch αφής, ανάλυση 640*960 pixels

Επεξεργαστής: Apple A4, 1 GHz

Μνήμη: 16GB / 32GB ενσωματωμένη, χωρίς δυνατότητα επέκτασης

Λειτουργικό σύστημα: iOS 4.0

Κάμερα: 5 MegaPixels, εγγραφή βίντεο HD 720p στα 30fps με ψηφιακό zoom 5x, με LED Flash

Συνδεσιμότητα: HSDPA (850, 1900, 2100 MHz), Wi-Fi 802.11b/g/n (802.11n μόνο στα 2100 MHz), EDGE, Bluetooth 2.1 + EDR wireless technology

GPS: Με υποστήριξη a-GPS

Μπαταρία: Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία lithium-ion 1420 mAh. Έως 300 ώρες αναμονής και έως 14 ώρες ομιλίας 2G

Διαστάσεις: ( 115.2 x 58.6 x 9.3 ) mm

Βάρος: 137 g

Βίντεο-κλήση: Μόνο μέσω FaceTime και μόνο μέσω Wi-Fi (όχι μέσω δικτύου 3G), με μπροστινή και πίσω κάμερα

Ραδιόφωνο: Όχι

SAMSUNG GALAXY S i9000


Οθόνη: Super AMOLED, 4'', multitouch αφής, ανάλυση 480*800 pixels

Επεξεργαστής: ARM Cortex A8, 1 GHz

Μνήμη: 512MB RAM, 2GB ROM, 8GB / 16GB ενσωματωμένη, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD έως 32GB επιπλέον

Λειτουργικό σύστημα: Android OS 2.1

Κάμερα: 5 MegaPixels, εγγραφή βίντεο HD 720p στα 30fps, χωρίς flash

Συνδεσιμότητα: HSDPA (850, 1900, 2100 MHz), Wi-Fi 802.11b/g/n, GPRS Κλάση 10, WAP 2.0 xHTML, EDGE, Bluetooth 3.0

GPS: Με υποστήριξη a-GPS

Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη lithium-ion 1500mAh. Έως 750 ώρες αναμονής και έως 13 ώρες ομιλίας 2G

Διαστάσεις: ( 122.4 x 64.2 x 9.9 ) mm

Βάρος: 119 g

Βίντεο-κλήση: Είτε μέσω Skype και Wi-Fi, είτε μέσω δικτύου 3G, με μπροστινή και πίσω κάμερα

Ραδιόφωνο: Ναι με RDS

                                                                                                                                               

Τι επιλέγω εγώ και γατί;

Λοιπόν εγώ προσωπικά θεωρώ πως το Galaxy S υπερτερεί καθαρά για τους παρακάτω λόγους:

1. Μεγαλύτερη οθόνη (στην πρώτη φωτογραφία τα βλέπετε δίπλα δίπλα)

2. Λειτουργικό Android, που σημαίνει ελευθερία ως προς τις εφαρμογές (και όχι μόνο) τις οποίες αποκτάς απ' όπου θέλεις χωρίς περιορισμούς και χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πατέντες στο κινητό.

3. Ύπαρξη ραδιοφώνου. Το ραδιόφωνο μέσω internet που θα μπορώ να έχω στο iPhone, προφανώς και δεν με καλύπτει γιατί δεν μπορεί κανείς να μου εγκυηθεί ότι θα έχω σήμα 3G όπου και αν βρεθώ, ούτε καν ότι θα έχω πάντα ίντερνετ και χρήματα για να συνδέομαι σε αυτό!

4. Σύνδεση με bluetooth! Το θεωρώ απαράδεκτο για το iPhone να μην μπορείς να στέλνεις αρχεία μέσω bluetooth σε κάποιον που δεν έχει iPhone. Κάτι που εννοείται δεν συμβαίνει στο Galaxy το οποίο μάλιστα έχει την καινούρια έκδοση 3.0.

5. Σύνδεση με υπολογιστή και μεταφορά αρχείων! Στο iPhone αν δεν έχεις itunes δεν μπορείς ούτε αυτό να κάνεις και πάλι χρειάζεσαι πατέντες για να τα καταφέρεις χωρίς αυτό (και αν).

6. Βίντεο-κλήση! Με το Samsung έχεις την δυνατότητα βίντεο-κλήσης με όποιον τρόπο θέλεις, σε αντίθεση με το iPhone που σε περιορίζει και εκεί δίνοντας σου την δυνατότητα αυτή μόνο μέσω Wi-Fi κάτι που φυσικά και δεν αρκεί αφού εκτός του σπιτιού σου το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεσαι σε κάποιο Wi-Fi δίκτυο. Αλλά ακόμα και να βρίσκεσαι, εννοείται πως μπορείς να επικοινωνήσεις με βίντεο-κλήση ΜΟΝΟ με άλλους κάτοχους iPhone 4!

7. Το iPhone είσαι υποχρεωμένος να το αγοράσεις με σύνδεση cosmote ή vodafone! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος αγοράς στην Ελλάδα τουλάχιστον. Επίσης απ' ότι ξέρω δεν δέχεται κάρτες Wind!

8. Δεν έχεις την δυνατότητα επέκτασης μνήμης. Σίγουρα είναι ήδη αρκετά μεγάλη η ενσωματωμένη μνήμη του, αλλά η ύπαρξη κάρτας SD, εκτός από επιπλέον επέκταση, προσφέρει και περισσότερη ευκολία σε μεταφορά αρχείων σε οποιοδήποτε υπολογιστή και όχι μόνο στον δικό σου ή σε κάποιον που θα έχει itunes.

9. Με χαλάει η ενσωματωμένη μπαταρία που σου αφαιρεί την δυνατότητα να έχεις δεύτερη μπαταρία (το ξέρω αυτό είναι από τα τελευταία που έχουν σημασία, αφού ελάχιστοι θα το έκαναν αυτό).

10. Παρόλα τα παραπάνω η τιμή του είναι αρκετά πιο ψηλά από την τιμή του Galaxy S!


Εδώ βέβαια πρέπει να αναφέρουμε και τα πλεονεκτήματα του τηλεφώνου της Apple σε σχέση με το i9000:

1. Το μοναδικό σοβαρό πλεονέκτημα είναι η ύπαρξη LED Flash στην κάμερα, κάτι που δεν έχει το Samsung και το θεωρώ μέγα λάθος αυτό!

2. Η ανάλυση της οθόνης είναι εντυπωσιακά μεγάλη αλλά και η ανάλυση του Galaxy είναι τόσο μεγάλη ώστε να μην φαίνεται καμία διαφορά στο μάτι εκτός και αν βάλεις το μάτι σου πάνω στην οθόνη!

3. Απ' ότι επίσης ακούω στο iPhone θα βρεις πολύ μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών λόγω του ότι το Android τώρα αναπτύσεται όλο και περισσότερο, κάτι που μάλλον θα οδηγήσει στο να καταρριφθεί και αυτό το πλεονέκτημα της Apple σε λίγο καιρό.

                                                                                                                                               

Για τους παραπάνω λόγους εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ μου κάποιο iPhone! Το κλείδωμα που σου κάνει είναι τρομερό. Επίσης κάτι που δεν ανέφερα είναι η microsim που θα παίρνει το καινούριο iPhone 4 κάτι που σε αναγκάζει να κόψεις την sim σου για να μπορέσεις να την βάλεις στο συγκεκριμένο κινητό και να προμηθευτείς αντάπτορα για να την ξαναφέρεις στο γνωστό της μέγεθος και να την βάλεις σε οποιοδήποτε άλλο κινητό. Επίσης να πούμε πως το iPhone δεν υποστηρίζει flash, αλλά μέσω πατέντας νομίζω πως και αυτό λύνεται. Παρόλα αυτά εγώ θέλω ένα κινητό που να κάνει όλες τις λειτουργίες του χωρίς πατέντες που μπορούν να κάνουν το κινητό να γίνει πιο αργό ας πούμε ή τέλος πάντων να του αλοιώσουν τις δυνατότητές του...

Να μην παραλείψουμε βέβαια να πούμε και για το θέμα για το οποίο έχει γίνει και μεγάλος ντόρος. Για το πρόβλημα με το σήμα του iPhone 4! Όταν το ακουμπάς κάπου κάτω αριστερά στα πλάγια πέφτει αρκετά το σήμα (ίσως όχι εντελώς) κάτι που σε καθιστά υποχρεωμένο να το κρατάς με προσεκτικό τρόπο και κατά προτίμηση με το δεξί. Έχουν ακουστεί πολλά γι' αυτό το θέμα, κυκλοφορούν και αρκετά βίντεο στο YouTube, όμως εγώ θα αρκεστώ στο ότι είναι πρόβλημα το οποίο έχει παραδεχτεί επίσημα η Apple και έχει προτείνει και λύσεις μάλιστα...

Αυτή τη στιγμή το Samsung Galaxy S i9000 το θεωρώ το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί στην αγορά και το πιο πλήρες από κάθε άλλο κινητό, μιας και όλες τις βασικές λειτουργίες τις υποστηρίζει! Όπως είπα και πριν, το μόνο του σοβαρό μείων είναι η έλειψη flash στην κάμερα και ίσως και η έλειψη πληκτρολογίου που για μένα είναι σημαντικό αλλά για πολλούς αδιάφορο. Υπάρχουν φήμες που λένε ότι θα υπάρξει και Galaxy S Pro, κάτι που αν συμβεί εγώ το αγόρασα με κλειστά μάτια...

Κλείνοντας να τονίσω ότι δεν έχω πιάσει στα χέρια μου κανένα από τα 2 κινητά και πως πρόκειται για προσωπικές απόψεις που διαμορφώθηκαν σύμφωνα με περιγραφές, βίντεο και σχόλια που είδα και διάβασα και με βάση τα χαρακτηριστικά του καθενός...

41 σχόλια:

  1. Νμζ οτι η συγκριση δεν ειναι σωστη... Το iphone 4 απλα με το που βγηκε καταστραφηκε. Δεν χρειαζετε να εξηγησω κατι παραπανω απο το οτι το προβλημα με την κεραια ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Η Λυση της εταιριας ειναι: ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΤΕ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΤΟΝ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ)" που σημαινει οτι αριστεροχειρες εχουν προβλημα, ενω η δευτερη λυση ηταν να πανε να αγορασουν μια θηκη η οποια κοστιζει 30€. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ γι αυτη τη συσκευη που για να φτιαχτει 8ελει μονο 50€ (το ιδιο ισχυει για τον γαλαξια).
    Οσο απο θεμα λειτουργικου? Η πολιτικη της apple ειναι ξεκαθαρη, εκνευριστικη και απαραδεκτη. Τπτ που δεν ειναι της applε και δεν κερδιζουμε χρηματα απ αυτο δεν θα λειτουργει σε apple και πολυ πιθανο να στο κλειδωσει κιολας. Σε περιοριζει και σου καταστρεφει την ελευθερια που εχεις σε ενα αντικειμενο που εχεις ακριβοπληρωσει και υποτιθεται οτι ειναι δικο σου. Υπαρχουν προτασεις μεσα στην αππλε για την ασφαλεια των συσκευων οπως παρακολουθηση, καταστροφη συσκευης, καθως και φωτογραφηση του ιδιοκτητη και αποστολη της φωτο στους σερβερ της. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Η αππλε εχει γινει χειροτερη κι απο την Microsoft, και υπαρχουν ζωα που ακομα αγοραζουν προιοντα της
    Τερμα στα κλειδωμενα λειτουργικα. Καντε χωρο στα ανοιχτα λειτουργικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λειτουργικό σε τελική ανάλυση είναι και η βασικότερη διαφορά τους, που είναι πιστεύω στα 2 αντίθετα άκρα τα 2 λειτουργικά! Ίσως στην σύγκριση αντί για το iPhone να μπορούσα να βάλω κάποιο άλλο ως βασικό ανταγωνιστή του Galaxy, απλά επέλεξα το κινητό της Apple λόγω του μεγάλου ντόρου, λόγω της τρελής τιμής του και λόγω του ότι θεωρείται σε πολύ κόσμο κορυφαίο απ' όλα. Παρόλα αυτά αν τύχαινε να μπορώ να πάρω όποιο κινητό θέλω και αν μου έλεγε κάποιος να διαλέξω κάποιο άλλο εκτός από το Galaxy S, τότε σίγουρα πάλι δεν θα έπαιρνα το iPhone, αλλά θα έβρισκα κάτι καλύτερο και φθηνότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. arxika na poume oti egw to agorasa sketh suskeuh kaneis den me ypoxrewse na parw sundesh!meta h micro sim einai nea genia kai sto mellon ola ta kinhta tha exoun ara den to thewro problhma!twra to problhma ths keraias...eleos toses meres olo to krataw sfixta kai mia xara milaw sunexeia den exw kanena problhma!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από Ελλάδα το αγόρασες σκέτη συσκευή; Όσο για την microsim δεν γνωρίζω, οπότε θα δεχτώ αυτό που λες. Και για το πρόβλημα της κεραίας οκ αν δεν σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί η Apple να το παραδεχτεί αν δεν υπάρχει πρόβλημα. Τέλος πάντως τα παραπάνω τα ανέφερα πιο πολύ στο τέλος, αφού οι βασικοί λόγοι είναι αυτοί οι 10 που αναφέρω στην αρχή, όπου με το iPhone δεν μπορείς να κάνεις πράματα που μπορείς να κάνει με κινητά των 50-100 ευρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. loipon apo ellada to agorasa thn prwth mera kukloforias tou!11 to prwi perimena sthn vodafone molis to parelabe mou to edwse sto xeri! 770 metrhta!phra ena mauro 32gb!
    pame loipon...
    1.ti na thn kanw thn megalyterh othonh!an thelw agorazw ipad!kinhto eipame na paroume!
    2.patentes?ti patentes?to na bazeis ekatomuria applications free h na agorazeis kai kapoia den einai kako!poso mallon mono me ena aplo koumpaki mporeis na exeis ta panta tsampa....android twra ti na pw...exei tipota applications akomh?einai toso free pou den exei tipota kai an exei tha einai elaxista!posos kairos einai me ta android?pote skopeuoun na ftiaksoun tipota gia ekeino?kai telos an thes mporeis kai esu na ftiakseis applications gia to iphone den sou eipe kaneis na mhn!
    3.den ekousa kai pote radiofwno apo to kin...poso mallon an exw mesa ola ta tragoudia pou xreiazomai!kai an thelw nomizw mporw mexri kai se patatakia na brw ena radiofwnaki aplo na akouw mousikh!
    4.entaksei mporei na mhn einai to kalutero pragma alla poses fores exeis steilei pragmata se kanenan me bluetooth?egw spania opote den me niazei!
    5.apla anoigeis ton fakelo pou sou bgazei kai pairneis tis eikones kai ta video me ena aplo copy paste an thes!twra gia to itunes ti na pw...apla teleio!kai me alla kinhta prospathousa na pernaw mousikh me to itunes!!
    6.poses video klhseis exeis kanei ta teleutaia xronia?
    egw kammia an kai eixa panta kinhto me leitourgeia video klhshs!ase pou me ton tropo pou kaneis video klhsh me to iphone4 pia nomizw den shgrinetai me tipota me thn aplh video klhsh!an kai mia fora to ekana kai me to iphone...mono otan to phra kai den nomizw pote na mou ksanaxreiastei!
    7.oti theleis kaneis opws sou eipa kai prin!
    8.nomizw me 32gb enswmatomenhs mnhmhs ti na thn kaneis thn epektash?na exeis dhladh 16 enswmatomenh pou einai to megisto kai na exeis kai 32 sd?fantasou mono posh wra tha kanei na diabasei thn 32ara mnhmh!nomizw kalutera 32 kai enswmatomenh para 48 kai na sou kollaei!!
    9.eleos poios to kanei auto???ase pou me ena usb fortizei pantou!!!opou breis to bazeis!!!
    10.ok tha mporouse na htan kai 100 euro fthnotera alla pantws aksizei na einai pio akribo apo to galaxy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a... kai ekeinoi eprepe na to paradexthoun apo thn stigmh pou exei ginei tetios ntoros...siga den nomizw na allakse kai kati...opoios hthele na to parei to phre...kai phrame kai dwro thhkh kostous 30 euro!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με την λογική του "κινητό είπαμε να πάρουμε" τότε δεν χρειάζεται να συζητάμε τίποτα άλλο πέρα από το αν παίρνει τηλέφωνο και στέλνει sms. Από την στιγμή που μιλάμε για κινητά τέτοιο επιπέδου τότε όλα παίζουν ρόλο (όπως το μέγεθος της οθόνης).

    Με την λογική σου λοιπόν θα πρέπει να κυκλοφορούμε με ένα κινητό, ένα iPad, με ένα ραδιοφωνάκι και με ένα λάπτοπ μαζί και με ένα οποιοδήποτε δεύτερο κινητό με bluetooth για να μεταφέρουμε αρχεία από το iPhone στο laptop, μετά από το laptop στο δεύτερο κινητό μας που δεν θα είναι της Apple και από το δεύτερο κινητό μας στον φίλο μας που θα θέλουμε να του στείλουμε μία φωτογραφία ας πούμε που μόλις τραβήξαμε μαζί. Εγώ πάντως αρκετές φορές έχω χρησιμοποιήσει bluetooth.

    Και το ραδιόφωνο δεν είναι μόνο για τραγούδια και mp3 αλλά είναι και για ενημέρωση ή για να ακούσει κάποιος αναμετάδοση κάποιου αγώνα, οπότε (εγώ τουλάχιστον) θα ήθελα να το έχω και μου είναι απαραίτητο.

    Η τιμή σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται να είναι παραπάνω από το Galaxy γιατί όλα όσα μου εξήγησες πως μπορείς να κάνεις με το iPhone εννοείται πως τα κάνει ήδη το Galaxy, οπότε στην χειρότερη να είναι ισοδύναμα (που δεν το πιστεύω)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. mporeis na bgazeis oses fwto thes!kai apla graftes se ena cd kai dwstes ston filo sou!!!an eixe iphone tha tou tis edines kai kapaki!ase pou o filos sou mporei na exei kai ekeinos fwto sto kinhto tou kai as bgalei monos tou fwto!gia ola yparxoun lyseis...kai nomizw hdh sou eipa arketa pragmata ta opoia einai meion gia to galaxy kai den apanthses...pera apo oti to iphone einai pio kompso! ftiagmeno apo gyali...apo antoxh nomizw den to shzhtame kan...krataei perisotero h mpataria..exei perisotera applications...kai etsi tha paraminei...einai opws otan ebgale h microsoft to xbox kai oloi legame oti einai kalhtero ase pou tha paizei ta panta kai sto telos..emeine pali to playstation 3 sthn koryfh...giati etsi einai!kai ti na thn kanw thn megalhterh othonhy an den exei kalh analhsh...kalhtera ligo mekroterh kai apisteuth analhsh para auto...kala gia thn kamera den thelw na pw kati giati h empeiria mou me ta samsung mou exei deiksei oti einai tragikes h fwto tou!makari na mhn einai etsi!gia to iphone 4 mporw na pw apla oti einai apisteutes!.den mou eipes katri gia thn proektash mnhmhs pou egw den to thewrw katholou + auto...makari na eixe 32 enswmatomena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Άγνωστε άκου προσεκτικά. Όλες οι εταιρείες είναι πως να το πω.. όχι και τόσο ηθικές και αγνές στις προθέσεις τους. Όλες προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας μόνο και μόνο επειδή ΜΠΟΡΟΥΝ. Το θέμα τώρα με το iphone παίζει να είναι από τα πρώτα που με κάνει να θέλω να ασχοληθώ τόσο πολύ. Η Apple απλά το παράκανε. Πέρασε τα ΟΡΙΑ της κοροιδίας. ΟΚ πάντα υπήρχαν κινητά πολύ πιο ακριβά από το μέσο κινητό αλλά πάντα είχαν κάτι το διαφορετικό που έλεγες ΟΚ είναι από τιτάνιο ή χρυσό! (βλέπε NOKIA) ή με τη σειρά P της SonyEricsson που έλεγες ΟΚ είναι με οθόνη αφής και Symbian UIC (δεν υπήρχε τότε το iphone). Μπορεί να μην χρειαζόντουσαν πραγματικά και προσωπικά εγώ κατέκρινα πάντα τέτοια κινητά.

    Τώρα όμως η APPLE κατάφερε το εξής. Να πουλάει κινητό ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ που ξεφεύγει από την τιμή του μέσου κινητού και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ λειτουργία παραπάνω που να πεις ΟΚ. Έχει την υψηλής ανάλυσης οθόνη ΟΚ. Αυτή τη φορά όμως εγώ δεν θα πω ΟΚ. Θα πω ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Είπα ΟΚ στο κινητό από χρυσό (ή κάτι τέτοιο της ΝΟΚΙΑ) γιατί μπορεί να απευθύνεται σε βιτσιόζους αλλά δεν δημιουργούσε αυτό το κακό που προκαλεί τώρα η APPLE. Τώρα ο κόσμος ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ. Παίρνει μία πίπα κινητό που τον διαχωρίζει από τους υπόλοιπους μιας και δεν μπορεί να μοιραστεί τις φωτογραφίες του με τους υπόλοιπους.. δεν μπορεί να εγκαταστήσει τίποτα εκτός του App Store.. δεν.. δεν.. δεν.... ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΡΕΛΟ.

    Πως τα καταφέραν? Φτιάξαν ένα γαμάτο κινητό πριν κάτι χρόνια και το ονομάσαν iPhone. ΚΑΙ ΓΑΜΩ! Συμφώνω! Και τώρα μετά από τόσα χρόνια, ο κόσμος αγοράζει iPhone για το ΟΝΟΜΑ. Νομίζει ότι είναι όπως παλιά, το καλύτερο κινητό που ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.

    Δεν είναι έτσι όμως παλικάρια μου. Μην κολλάτε στη σόμπα της γιαγιάς. Βάλαμε Καλοριφέρ! Κάποτε ήταν καλή τεχνολογία η σόμπα.. όχι πια όμως.

    Όσο για την καραμέλα που πιπιλάνε οι (δυστυχώς) apple fan boys ότι δηλαδή τί να το κάνουμε το bluetooth? τι να το κάνουμε το ράδιο, τι να τη κάνουμε τη μεγαλύτερη οθόνη, τι να κάνω τη βιντεοκλήση με ανθρώπους που δεν έχωουν iphone? και προπάντων τι να το κάνω το σήμα όταν δε παίρνω τηλέφωνο?!!
    Η ερώτηση ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: Γιατί τότε είναι πιό ακριβό????

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ?? Μα τους 12 ΘΕΟΥΣ του Ολύμπου, τον Αλάχ και Τον Ιησού τον ίδιο μη σου πω!! ΓΙΑΤΙ??

    ----ΣΥΓΝΩΜΗ----
    για το μακροσκελές κείμενο.. λίγο ακόμα θα γράψω..

    Όπως είπες και εσύ φίλε Άγνωστε, αν είχαμε και οι δύο iphone θα στέλναμε τις φωτογραφίες μας με bluetooth. Μπορείς να μου πείς γιατί να μην το κάνουμε και τώρα?

    έχω ένα samsung sgh-l760v που το βρήκα στο δρόμο και το χρησιμοποιώ γιατί δεν έχω λεφτά να πάρω άλλο. Το κινητό μου συνεργάζεται τέλεια με το Ubuntu Linux που έχω στον υπολογιστή μου. Στέλνω καπάκι ότι φώτο θέλω, κάνω συγχρονισμό τραγουδιών από το Rhythmbox (κάτι σαν το itunes) και συγχρονισμό με επαφές, ημερολόγιο και άλλα.. και είμαι υπερευχαριστημένος. Και να σου υπενθυμίσω πως όλα αυτά ΑΠΛΑ δούλεψαν. Χωρίς να κατεβάσω πρόσθετο λογισμικό. Ούτε καν CD δεν είχα μιας και το βρήκα στο δρόμο.

    Σε ξαναρωτώ λοιπόν, γιατί δεν επιτρέπει η Apple να στέλνεις φωτογραφίες σε ανθρώπους σαν εμένα που δεν έχουν iphone? Μη μου πείς θα μου τις γράψεις σε cd!! Σιγά μη μου τις εκτυπώσεις κιόλας!

    Εμπρός Πίσω!!
    --Κωνσταντίνος Κατακουζηνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. apla h poiotita tou iphone den sigrinete, den einai apo xryso alla apo gyali!to perisotero!,kai exei analysh othonhs pou tha hthelan polla!!den me peitheis...kai giati na mhn sta grapsw se cd?den exeis na to diabaseis???kai sthn telikh exeis upomonh na perimeneis na pareis kati me bluetooth?mpa tha peis ase molis pas spiti steile ta mou sto skype,msn,mail,oti thes!!kai den einai tipota kleidomeno nomizw...oti thes kaneis!ftiaxneis application agorazeis to spas ta panta!bgazeis fwto tis dineis stous filous sou bgazeis hd video teleia kai sunergazete kai teleia me ton pc!den m exei tyxh kinhto na to kanw ola toso aneta...kai eipa ok mporei na mhn eprepe na einai toso akribo...alla ti na kanoume opoios thelei to agorazei!egw to ekana kai xeromai gia auto!!kai eleos me auto to shma!pistepse me! exw shma kampana shnexeia kai mhn sou pw otan to pianw apo to gnwsto shmeio den allazei tipota!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μου απάντησες όμως.. γιατί παρόλο που μπορείς να στείλεις φωτογραφίες σε iphone δεν μπορείς σε μένα?

    Στα υπόλοιπα θα σου απαντήσω μετά. Θέλω μια σαφή απάντηση πρώτα στο συγκεκριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επειδή βαριέμαι να περιμένω σου απαντάω τώρα.. όσο για τις φωτο σε CD απλά αδικαιολόγητος... Με ρωτάς αν μπορώ να περιμένω να μου στείλεις με bluetooth αντί να μου τις γράψεις σε CD? Δηλαδή ποιό είναι πιο γρήγορο? Με δουλεύεις? Στείλτες με το bluetooth να τελειώνουμε!

    1.ti na thn kanw thn megalyterh othonh!...kinhto eipame na paroume!(καραμέλα apple)

    περίπου 1 εκατοστό μεγαλύτερη είναι.. κινητό είναι.. και καλύτερο..


    2.patentes?ti patentes?...android twra ti na pw...exei tipota applications akomh?...kai telos an thes mporeis kai esu na ftiakseis applications gia to iphone den sou eipe kaneis na mhn!

    πατέντες εννούμε το jailbreak.. οι εφαρμογές είναι χιλιάδες όπως και στο iphone και θα γίνουν πολύ περισσότερες σύντομα γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ να φτιάξεις εφαρμογή απο Windows, Mac OSX και Linux με Java και C++ αντιθέτως με το iPhone που ΑΠΑΙΤΕΙ MAC και Cocoa! Και ένας δεύτερος λόγος είναι ότο οι εφαρμογές που φτιάχνεις δεν παιρνάνε από την Γκεστάπο του Steve Jobs. Για παράδειγμα μπορείς να έχεις και τσόντο-app στο Android.. κάτι που ο steve jobs δε θέλει γιατί είναι παντρεμένος.

    3.den ekousa kai pote radiofwno apo to kin...poso mallon an exw mesa ola ta tragoudia pou xreiazomai!...(καραμέλα apple)

    ακούς και ειδήσεις από mp3? ακούς και αναμετάδωση αγώνα από mp3? Να σου θυμίσω επίσης αν έχεις πολλά mp3 θα σου τελειώσει ο χώρος και μετά δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές.. Δυστυχώς το iphone δεν έχει sd κάρτα..


    4.entaksei mporei na mhn einai to kalutero pragma alla poses fores exeis steilei pragmata se kanenan me bluetooth?egw spania opote den me niazei!(καραμέλα apple)

    μη τρελαθούμε! από τα βασικότερα των κινητών είναι το bluetooth. Όλη την ώρα το χρησιμοποιώ. Είμαστε μια παρέα και βγάζουμε φώτο.. δεν μπορύν να βγάλουν όλοι με το κινητό τους ξεχωριστά.. που ζούμε?


    5.apla anoigeis ton fakelo pou sou bgazei kai pairneis tis eikones kai ta video me ena aplo copy paste an thes!twra gia to itunes ti na pw...apla teleio!kai me alla kinhta prospathousa na pernaw mousikh me to itunes!!

    με άλλα κινητά στο itunes?! χαχαχα η apple δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχουν άλλα κινητα να το θυμάσαι αυτό. τώρα για το copy paste νομίζω κάνεις λάθος. χωρίς itunes δεν μπορείς να βάλεις μουσική στο κινητό σου.. αμα μπορείς πες μας τον τρόπο. χωρίς πατέντες παντα.. εύκολα και ωραία για να το κάνει ο κάθε απλός χρήστης.. περιμένουμε...

    6.poses video klhseis exeis kanei ta teleutaia xronia?...(καραμέλα apple)

    έχω κάνει 2-3. ΟΚ δεν με χαλάει να μην έχει βιντεοκλήση. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ!! έχει βιντεοκλήση ΜΟΝΟ ΓΙΑ iPhone! ρε παιδιά! κρίμα! ΓΙΑΤΙ??? Αφού έχει την τεχνογνωσία να φτιάξει το facetime γιατί να μην επιτρέπεται να κάνεις βιντεοκλήση με άλλους που δεν έχουν iphone?? Και ξαναρωτώ γιατί τουλάχιστον δεν είναι πιο φτηνό?


    7.oti theleis kaneis opws sou eipa kai prin!

    ενδιαφέρον.. στείλε κανα λινκ.. έψαχνα και δεν έβρισκα.

    8.nomizw me 32gb enswmatomenhs mnhmhs ti na thn kaneis thn epektash?na exeis dhladh 16 enswmatomenh pou einai to megisto kai na exeis kai 32 sd?fantasou mono posh wra tha kanei na diabasei thn 32ara mnhmh!nomizw kalutera 32 kai enswmatomenh para 48 kai na sou kollaei!!(καραμέλα apple)

    Αυτό που λες για την ταχύτητα της SD δεν ισχύει. Η ενσωματωμένη μνήμη του κινητού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑΣ τεχνολογίας. Flash Memory λέγονται. Όσο για το αν σου χρειάζονται τα GB θα σου ξαναπώ. ΟΚ γιατί είναι πιο ακριβό τοτε?


    9.eleos poios to kanei auto???ase pou me ena usb fortizei pantou!!!opou breis to bazeis!!!

    Η αλήθεια είναι ότι παίζει μόνο ο Paulinho να το κάνει αυτο:P και επειδή υπάρχουν και συν και πλην σε αυτό το θέμα.. δεν θα το σχολιάσω.

    10.ok tha mporouse na htan kai 100 euro fthnotera alla pantws aksizei na einai pio akribo apo to galaxy!!!!τε

    Γιατί αξίζει? για το γυαλί και το όνομα? Παραδέξου το και άσε τις κλασσικές καραμέλες.. Θα το δεχτώ και θα σταματήσω..

    (καραμέλα apple)==ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. den paizei internet na to poulane sketh suskeuh...perna apo ena katasthma kai rwthse na deis!!
    a brhka kai tropo gia extra mpataria!psakse sto ebay kai exei prosopsh me mpataria panw h opoia fortizei thn eswterikh mpataria!
    copy paste kaneis kai fwto kai video...mono h mousikh thelei itunes!kai den to thewro kako afou einai paneukolo me to itunes na peraseis mousikh!me ena mikro pragmataki apo katw akous radio apo to iphone..!a kai egw den thelw tsontes sto kinhto mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑΘΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ05 Οκτωβρίου, 2010 17:16

    -ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ IPHONE,KAI ARGOTERA TO IPHONE3GS,EΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ GALAXY ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...
    -AYTO ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙPHONE,ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ GALAXY AΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΝΙΑ2,HTCΗD K.A
    -ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΕΣ ΤΥΠΟΥ,ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΚΑΜΕΡΑ,BLUETOOTH KAI KYRIΩΣ,Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ TO ΙΤUNES ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΙΛΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΒΑΛE ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΜΕΙΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑ.
    Υ.Γ:ΑΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟ GALAXYS2 ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΑΘΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ05 Οκτωβρίου, 2010 17:16

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω ακούσει κι εγώ για το Galaxy S2. Πραγματικά αν ισχύουν αυτά θα ξεφύγει πολύ μακριά από κάθε άλλο κινητό, τουλάχιστον από αυτά που ήδη υπάρχουν! Να δούμε τι θα βγάλουν και οι άλλες εταιρίες αν βγει κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά εγώ έχω αγοράσει το Samsung Galaxy S και ο κολλητός μου το I-phone4 και ενώ αρχικά ήμασταν αντίθετοι πριν την αγορά και μου έλεγε οτι το iphone είναι αιώνες μπροστά κλπ τελικά τώρα που το πήρε και τα βάλαμε σε άμεση σύγκριση παραδέχεται οτι ο Γαλαξίας είναι μακράν καλύτερος και σκέφτεται να το κρατήσει λίγο καιρό και να το πουλήσει σε μια φίλη του!!! παντού είναι καλύτερο το galaxy s. Στο μόνο που είναι καλύτερο και το παραδέχτηκα και εγώ είναι στο ότι έχει flash και το υλικό κατασκευής που όμως στον Γαλαξία έγινε με γνώμονα την μείωση του βάρους και με 5'' μεγαλύτερη οθόνη είναι πολύ πιο ελαφρύ απο το iphone και πιο ανθεκτικό στις πτώσεις! απο κει και πέρα ο καθένας έχει τα γούστα του αλλα πριν προχωρήσετε σε κάποια τόσο ακριβή αγορά κρατήστε 1-2 μέρες τον γαλαξία στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Koitaxte paidia... exw kai iphone 4 kai galaxy s... einai ousiastika 2 diaforetika tilefwna! Dn sigrineis.. apla t ena exei kati parapanw apo to allo k toumpalin.... Voliko k leitourgiko to iPhone 4... entiposiako to galaxy s... alla i apple dn allazete me tpt nmz...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια,, νομιζω τα πραγματα ειναι απλα
    I phone και παλι iphone και ξαναπαλι
    Iphone..Α..!!!! Και μην ξεχασω:
    Προσοχη στις απομημισεις!!!
    (νομιζω το galaxy s ειναι μια
    απομημιση του i phone..ενταξη δεν λεω..
    Ειναι φοβερη αντιγραφη του iphone
    Μπραβω στην samsung για την
    πρωτοτυπια της...
    I phone for ever....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δηλαδή λες πως επειδή είναι απομίμηση του iphone δεν είναι καλό?
    Δες αυτή τη φωτογραφία και πες μου ποιά τηλεόραση θα διάλεγες? Όπως ξέρεις όλες οι σημερινές τηλεοράσεις είναι απομιμήσεις της πρώτης τηλεόρασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά το iPhone δεν είναι κανένας περίπλοκος σχεδιασμός για να χρειαστεί να το αντιγράψεις:P Είναι σαν τις καινούριες τηλεοράσεις. Όλες ορθογώνιες και σχεδόν ίδιες είναι! Άρα να βρούμε ποια εταιρία έβγαλε την πρώτη PLASMA ή LCD και να βγάλουμε όλες τις άλλες απομιμήσεις. Εν πάσει περιπτώσει, θες να το πεις απομίμηση; Πες το απομίμηση λοιπόν. Σημασία έχει ότι στην πράξη είναι καλύτερο και ταυτόχρονα πολύ φθηνότερο (ακόμα και από το 3gs). Τώρα τα περί απομίμησης είναι κουβέντα να γίνεται χωρίς ουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ !!!!!!!http://www.eisa.eu/award/53/european-smartphone-2010-2011.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. επειδη ακουω πολλα για το android λειτουργικο θελω απλα να κανω γνωστο σε ολους σας πως ειναι μια ''καλη'' αντιγραφη του ios και οποιος το ψαξει θα καταλαβει πως εχω δικιο.οσο αφορα την συγκριση που κανατε αναμεσα στις δυο συσκευες.iphone 4:3000000000 apps galaxy s:400000 apps.αυτο τα λεει ολα.αν δειτε τα δυο κινητα διπλα-διπλα τοτε θα καταλαβεται την πραγματικα τεραστια διαφορα αναμεσα στισ δυο οθονες..α!και εγω τουλαχιστον δεν θεωρω ''πατεντα'' το να κανεις το κινητο σου καλυτερο με το φοβερο jailbreak 'η με αλλους τροπους..τελος θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην επηρεαζεται τον κοσμο(που πιθανως να μην γνωριζει τοσα πολλα για το θεμα)με τις λανθασμενες και ανυποστατες αποψεισ σας.μπραβο σε οσους σχολιασαν υπερ του iphone 4.χαιρομαι για εσας,γιατι μπορειται να ξεχωρισεται το καλο απ'το τελειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Ανώνυμος 13:56:

    1. Ερώτηση: Τα νούμερα που ανέφερες για τις εφαρμογές είναι αληθή ή τυχαία; Γιατί εγώ έχω την αίσθηση ότι τα iOS έχουν γύρω στις διακόσες τόσες χιλιάδες εφαρμογές, ενώ το Android έχει εκατόν τόσες χιλιάδες. Έχει όντως περισσότερες όμως η ψαλίδα ολοένα και μικραίνει γιατί το Android είναι ΑΝΟΙΧΤΟ κι έτσι ο κάθε ένας δημιουργεί εφαρμογή χωρίς καν να απαιτείται η γνώση προγραμματισμού! Οπότε είναι θέμα χρόνου να τις ξεπεράσει...

    2. Όταν είπες την φράση "αν δειτε τα δυο κινητα διπλα-διπλα" περίμενα να αναφερθείς σε κάποιο τομέα που το iPhone να υπερτερεί (όπως ας πούμε το μέγεθός του). Όταν είπες όμως για την οθόνη, τότε πραγματικά άρχισα να πιστεύω πως πιθανόν να μην έχεις πιάσει το Galaxy S στα χέρια σου...

    3. Με το Jailbreak (απ' όσο έχω ακούσει, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος) το κινητό σου γίνεται πιο αργό και γι' αυτό το χαρακτηρίζω "πατέντα"...

    4. Ο λόγος που θεωρώ καλύτερο το Galaxy S από το iPhone 4 τεκμηριώθηκε από πολλά πράματα που έγραψα στην ανάρτησή μου. Αντίθετα εσύ πέρα από κάποια, νομίζω άκυρα, νούμερα περί εφαρμογών, δεν σε είδα να επιχειρηματολογείς σε κάτι, παρά μόνο έγραψες ένα φανατισμένο σχόλιο. Όπως και κάποια παραπάνω σχόλια που έλεγαν φράσεις όπως "η Apple δεν αλλάζεται με τίποτα" ή "iPhone for ever" που είναι ενδεικτικά για το γεγονός ότι πλέον δεν αγοράζει κάποιος iPhone λόγω συγκεκριμένων προτιμήσεων, αλλά λόγω δεσίματος με την εταιρία. Δεν είναι κακό, δικαίωμά του του καθενός να αγοράζει κινητό για όποιο λόγο θέλει, απλά αν θέλουμε να το δούμε αντικειμενικά το θέμα πάνω σε μία σύγκριση, ας δούμε ένα ένα τα χαρακτηριστικά και ας κρίνουμε...

    5. Κλείνοντας να σου πω πως εδώ είναι το προσωπικό μου μπλογκ και λέω την γνώμη μου ελεύθερα είτε κάποιοι την βρίσκουν λάθος είτε την βρίσκουν σωστή. Δεν επηρεάζω κανέναν και ο καθένας που δεν θα γνωρίζει πολλά και διαβάσει αυτό το κείμενο, μπορεί να ψάξει και να δει αν είναι αναληθή όσα γράφω. Το ίδιο ελεύθερα λέτε και όλοι εσείς την γνώμη σας είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε μαζί μου...

    6. Περί αντιγραφής απάντησα και σε παραπάνω σχόλιο. Ας δούμε ποιο είναι καλύτερο και ας αφήσουμε ποιος μιμήθηκε ποιον;-)

    ΥΓ: Πλέον έχω το Galaxy S στα χέρια μου. Αν καταφέρω και δανειστώ από κάποιον ένα iPhone 4 θα κάνω εκ νέου σύγκριση με βίντεο ώστε να μην υπάρχουν και αμφιβολίες;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και επειδή ούτε εμένα μου αρέσει να επηρεάζεται ο κόσμος απο λαθεμένες αντιλήψεις, να επισημάνω πως το γεγονός ότι το android είναι μία «καλή» αντιγραφή του iphone είναι λανθασμένη. Το λειτουργικό σύστημα του iphone είναι βασισμένο στο mac os x το οποίο είναι βασισμένο στο BSD. Το BSD αποτελείται από ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα το οποίο πήρε η Apple και έκλεισε. Το android από την άλλη είναι βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Linux το οποίο είναι και αυτό ελεύθερο λογισμικό ανοιχτού κώδικα μόνο που η άδεια του δεν επιτρέπει το κλείσιμο. Οπότε η Google επέλεξε αυτό μάλλον γιατί δεν είχε σκοπό να το κλείσει. Θέμα αντιγραφης τεχνικά δεν τίθεται. Τώρα αν αναφέρεσαι στο πως εμφανίζονται τα εικονίδια τότε ναι οκ. Με αυτή τη λογική και η Apple αντέγραψε τη Nokia και και και... Οπότε τελικά κάποιος που θα ψάξει θα καταλάβει ότι δεν έχεις δίκιο...

    Όσο για το jailbreak αυτό που σου προσφέρει είναι το cydia. Το cydia ουσιαστικά σου επιτρέπει να εγκαταστήσεις εφαρμογές εκτός από το AppStore της Apple. Αυτό στο android γίνεται έτσι και αλλιώς, εγώ έχω εγκαταστήσει ηδη 4 αλλα Stores εκτός του AndroidMarket και εννοείται ότι μπορώ να εγκαταστήσω και απο κάποια ιστοσελίδα η να μου στείλει κάποιος μία εφαρμογή με bluetooth η email η με οποίο τρόπο θέλουμε. Κανονικά όσοι είχαν iphone θα έπρεπε να χαρούν με τον ερχομό του android μιας και έχει όλα αυτά που λείπουν από το iphone.. Ανταυτού προσπαθούν να πείσουν όλους τους άλλους ότι αυτά τα επιπλέον του android «δεν χρειάζονται»...


    Φιλικά Μανώλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φιλε paulinho τα νουμερα που ανεφερα ειναι αληθινα(ψαξ'το και θα δεις πως εχω δικιο).εχω δει το galaxy s και το iphone 4 και επιμενω στην αποψη μου πως η οθονη του iphone 4 ειναι πολυ καλυτερη και αυτο νομιζω το αποδεικνυει(και μαθηματικα)η κατα πολυ μεγαλυτερη αναλυση του.θελω ακομα να σου πω πως οταν φερνεις το ματι σου πολυ κοντα στο iphone 4 δεν φαινονται καθολου pixel σε αντιθεση μα το galaxy s(πραγμα που νομιζω πως εχεις παραδεχτει και εσυ).το jailbreak μονο καλο κανει στη συσκευη.δεν το κανει να ''κολλαει'',το κανει να ''πεταει''.. ΄-) αντιθετα οσο καιρο ειχα το galaxy s ετρωγε ωρες ωρες κατι περιεργα κολληματα.δεν ξερω αν αντιμετωπιζεις το ιδιο προβλημα αλλα θελω πολυ να μου πεις.Τωρα φιλε μανωλη δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυουν αυτα που μας ειπες οποτε τα δεχομαι.αν εκανα λαθος ζητω συγγνωμη αλλα αυτα διαβασα αυτα ακουσα αυτα μου ειπαν και σας τα ειπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. samsung galaxy s... apla apisteuto... iphone 4 apla tragiko...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. vasika exw to samsung galaxy s kai to iphone 4 o kollitos mou..imoun sti fasi na to eperna tote ki egw....to galaxy exei super amoled (nea genia oxi gialia klpklp) exei pio grigoro wifi exei kalyteri mnimi kai makran (se genikes grammes) kalyteri othoni...des to iphone sto fos pws fenete kai pws to galaxy..de tha milisw kan gialeitourgies klp giati ta eipate parapanw ..yperterei kata polu to galaxy edw...xthes to anavathmisa se android2.2 (de mporeis me iphone 4) episeis egw kanw kathe mera video kliseis.Se video pali to samsung kalyter kai sti leipsei alla kai stin provoli (super amoled). To galaxy trexei pio kala ki epeiseis exei APEIRES PRAGMATIKA APEIRES efarmoges kai 3d games (market place :P )kai propantwn DWREAN kati pou me kanena iphone de to xeis...OXI STIS PATENTES KAI STA XAKARISMATAKIA TOU KOLOU kati pou me to iphone MONO auto kaneis gia na mi kouvalas ena grafeio mazi sou..K se oti afora tin analysi pistepste me valte ta dipla dipla ..gia na ftasei tin poiotita provoleis tou galaxy to iphone thelei FULL HD epeksergestei oxi apla ligo kalyteri analysi (super amoled)..to iphone 4 exei giali gia othoni to galaxy FLIDA.....DEN spaei enw to gilai spaei..deitte kapoia video sto youtube..ME SFIRI TO VARANE TO SUPER AMOLED kai einai athikto!!! to tsalakonoun kai paizei akomi!!!!ELEOS MILAME GIA NEA GENIA OTHONIS ti micro sim kai patentes tou kyr giorgi einai autes????gia na mi polylogo o kollitos mou twra exei galaxy enw ITAN iphonakia..giatri polu apla eide STI PRAKSI kalyteri poiotita sto samsung kai propantwn..NA KANEI TA PANTA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το μόνο πράγμα που θέλω να πω αφορα τον εξυπνάκια που δημοσίευσε αυτήν την αθλια σύγκριση..!! Διότι αν το παρατηρίσεις λέει του κόσμου τα καλα για το γαλαξία και δεν λέει τα θετικά του iphone.. το μόνο που αναφέρει είναι το LED flash αλλά και πάλι μετά βάζει την λέξη "αλλά" για να δικαιολογήσει το samsung galaxy S.. φαίνεται ότι απλός είναι ενα παιδί το οποίο είναι τρελό με το γαλαξία και κατηγορεί αδικως το iphone επειδή απλώς είναι πολύ καλύτερο..
    Οσο αφορα τα όσα ειπες για το iphone 4... καταρχάς η οθόνη retina είναι καταπληκτική.. τα pixel στο samsung είναι πάλι πολλά αλλά έχει διαφορά να βλέπεις τα διπλά.. διότι το 1 pixel μονο του δεν φαίνεται αλλά τα πολλά κανουν τεράστια διαφορά... τι έχεις να πεις για τιν camera?? που με το καινούργιο iOS 4.2 ειναι ακόμη καλύτερη?? και με τα τόσα pixel την καθηστά απλως τέλεια??
    Επίσης η κατασκευή του iphone με το γυαλί μπρος και πισω και το ατσάλι γύρω γύρω είναι μοναδική, πολύ βολική και υπερβολικά πολυ ανθεκτική... Bluetooth.. το μεγαλύτερο λαθος στο blog σου...από το iphone 3gs και μετά ακόμα και τα ipod touch έχουν bluetooth... και σε διαβεβαιώνω πως δουλέβουν μια χαρά αφού εγώ ο ίδιος τα δοκίμασα..επίσης καλέ μου φίλε αφτό που λες για τις πατέντες λέγεται jailbreak.. και είναι πανεύκολο στην χρήση... αλλά δεν το σηνιστώ.. μην ξεχνάς ότι εσύ λες οτι τα apps του iphone πληρώνονται, αγνωόντας και τα apps του android market τα οποία πληρόνονται και αφτά διότι δεν είναι όλα free (μιλάω για μερικά apps, γιατί υπάρχουν και δωρεάν)και επίσης δεν ξέρεις πως 8α εξεληχθεί λέγοντας ότι το android market θα γίνει καλύτερο απο το appstore... εμέις θα κοιτάμε το ώρα και στο τώρα το appstore είναι καλύτερο έχωντας 400,000 apps σε σύγριση με τα 75,000 του android...αλλα αμα θελεις να σου κανω και μια προβλεψη αφτη θα είναι οτι το appstore θα συνεχίσει να είναι καλύτερο.. (και δεν το λέω μόνο εγώ)
    και όσο αφορά αφτο με την κεραία...solved.. αφού η νέα εκδοσ το καληψε και αφτό το πρόβλημα...
    Τελος.. μία προσοπική άποψη και συγνώμη που την εκφράζω έτσι ( είναι πολύ πιθανό να κάνεις remove το σχόλιό μου αλλα εμένα μου φτάνει μόνο που το διάβασες) εγώ μαζί με πολλούς φίλους κατακρίναμε το blog σου λέγοντας πως υποστηρίζει android και αφήνει το iphone απέξω λέγοντας με αλλα λόγια πως είναι μαλακία... όμως είσαι τόσο ανόητος που δεν βλέπεις πόσο γαμάει το iphone και τις τρελές του ιδιότητες αλλά απο εγωισμό συνεχίζεις να λες για το samsung galaxy s... έχοντας ρωτήσει πολλά παιδια όλοι μου είπαν iphone δαγκοτό... με 1-2 εξερέσεις...και οι τιμές των κινητών δεν μπαίνουν στην τύχη... κάτι ξέρουν και τις βάζουν... από την αρχή ήθελα να καταλήξω εδώ.. το blog σου είναι μάπα..και διαβάζοντας τα όσα είπες απλώς είπα "να ένας βλάκας που θέλει galaxy s"..αν θες να κάνεις καλή σύγρκση θα παρουσιάζεις όλα τα θετικά των κινητών και δν θα τα χαρακτηρίζεις..απλώς θα λες ότι είναι και τα 2 πολύ καλά... δεν λέω ότι το samsung δεν είναι καλό.. λέω πως και τα 2 γαμάνε και ότι η σύγκριση είναι λάθος.. Σοβαρά μιλάω μάθε να δείχνεις πιο είναι σωστό και μην λες αφτο είναι καλύτερο..γιατί έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο κινητό μάπα επειδή εσύ δεν έχεις χαμπάρη... GO GET A LIFE!!!

    Υ.Γ. συγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λοιπόν, κατηγορείς προσωπικά τον Paulinho και θα προσπαθήσω να μην πω πολλά εγώ για να σου απαντήσει ο ίδιος. Παρόλαυτα δεν μπορώ να μην πω 2 λέξεις.

    Είναι τραγικό να λες ότι είναι μάπα blog του επειδή έκανε μια ανάρτηση για το ποιο κινητό θέλει να αγοράσει. Προφανώς δεν διάβασες το blog του... Δεν είναι τεχνολογικό blog. Προφανώς και δεν θα μπορούσε να ξέρει "τα καλά" iphone (αν και δεν μας είπες και πολλά εσύ.. μονό γυαλί και κάμερα...), είπε αντικειμενικά τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να επιλέγει galaxy s. Και βέβαια υποστήριζε το Galaxy S! Που είναι το περίεργο σε αυτό? Δεν κατάλαβα γιατί το είπες σαν αρνητικό.. Κακό είναι να αρέσει σε κάποιον άνθρωπο το Galaxy S? Εσένα γιατί σου αρέσει το iphone? Πληρώνεσαι από την Apple?

    Λίγο στα τεχνικά τώρα.
    Το jailbreak μην μπερδεύεις τον κόσμο, ΔΕΝ είναι απλό. Χακάρει το κινητό και δεν μπορείς να ξανακάνεις αναβάθμιση του ios. Κάθε 3 μήνες που θα βγαίνει αναβάθμιση θα πρέπει να χάνεις το jailbreak και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ και μετά περιμένεις να βγεί καινούριο jailbreak για το καινούριο ios και μετά πάλι εγκατάσταση των εφαρμογών από την αρχή.

    Το bluetooth του iphone μπορεί να στείλει σε κινητό που δεν είναι iphone? Επιβεβαίωσε το να το ξέρουμε αν είναι.

    Όσο για τις εφαρμογές Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ αυτή τη στιγμή είναι:
    Adnroid 250.000
    http://www.androlib.com/appstats.aspx
    ios: 332.230
    http://148apps.biz/app-store-metrics/

    Επίσης να ξέρεις ότι το Anroid Market ΔΕΝ έχει πληρωτικές εφαρμογές στην Ελλάδα ακόμα. Είναι όλες δωρεάν. Γενικά όμως οι πληρωτικές εφαρμογές αποτελούν περίπου το 30% του Android Market. Άρα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο στο 70% των εφαρμογών οι οποίες είναι περίπου 175.000. Στο iphone οι δωρεάν εφαρμογές είναι 34% δηλαδή 114,885 (δες αν δεν πιστεύεις http://148apps.biz/app-store-metrics/?mpage=appprice )

    Όπως βλέπεις ο απλός χρήστης που δεν ξέρει να ενεργοποιεί τις πληρωτικες εφαρμογές στο Android Market και τον νοιάζουν μόνο οι δωρεάν, θα απολαύσει περισσότερο ένα Android κινητό από ότι ένα iphone που έχει λιγότερες εφαρμογές. Και αυτό έγιννε μόλις σε 2 χρόνια από την ύπαρξη του Android... Και κάθε μήνα τα νούμερα ανεβαίνουν ραγδαία αν σκεφτείς ότι όταν ξεκίνησε αυτή η δημοσίευση εδώ το iphone είχε περισσότερες εφαρμογές...

    Στο σύνολο πάντως (μαζί με τις πληρωτικές) το iphone έχει όντως περισσότερες αλλά για πόσο ακόμα? δες μια ανάλυση που έχω κάνει εδώ http://wp.me/p12iCn-3H

    Πάντως εγώ ζητάω συγνώμη για προηγούμενα μηνύματά μου που ήμουν επιθετικός. Θα ήθελα μια ήρεμη συζήτηση είναι τραγικό να μαλώνουμε για κινητά.

    Φιλικά Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. φιλε μανωλη

    συνφωνώ μαζί σου.. και ήταν μια βλακεία μου να χαρακτηρίσω το blog γενικος... πρέπει να περιοριστώ σε αυτό το post... το μόνο μου παράπονο είναι η ανιση σύγκριση... διότι δεν παρουσιάζονται τα θετικά του iphone.. αλλα στην σύγκριση αυτη, απλώς λέει το πόσο καλύτερο είναι το galaxy S από το iphone... συγνώμη αν διατύπωσα τις σκέψεις μου λάθος...
    Προσωπικά για εμένα: Δεν θα αγοράσω Iphone λόγο τιμής... δεν έχω τόσα αλλα δεν θα δίσταζα να τα δώσω αν τα είχα.. θα αγοράσω όμως ένα ipod touch... ο λόγος που το αναφέρω αυτό είναι για το appstore.. εγώ θα βάλω και λεφτά στο account μου στα itunes... άρα δεν έχω κάποιο πρόβληα..το πρόβλημα το έχει η νεολέα η οποία δεν διαθέτει πιστοτική κάρτα... βέβαια, θα μου πεις ότι και πάλι πληρώνεις αλλά όλα είναι γύρω στο 1 ευρώ, με λίγες εξερέσεις...
    Τέλος πάντων...για να μην τα πολυλογούμαι... Είμαι ένας μεγάλος υποστιρικτής iphone.. αν μ ελεγες ότι το galaxy είναι καλύτερο θα έλεγα ok. αλλά παρόλο που το iphone είναι ένα καταπληκτικό κινητό και το ξέρεις, παρουσιάζετε ως μάπα...
    Συγνώμη για την προηγούμενη ανόητη συμπεριφορά μου...

    Φιλικά Anonymous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φίλε ανώνυμε θα σου απαντήσω σε ένα-ένα απ' όσα σχολίασες γιατί είπες πολλές ανακρίβειες:

    1. Είπες "το μόνο που αναφέρει είναι το LED flash αλλά και πάλι μετά βάζει την λέξη "αλλά" για να δικαιολογήσει το samsung galaxy S".
    Διάβασε την ανάρτησή μου πιο προσεκτικά και δες πως εκεί που αναφέρω τα πλεονεκτήματα του iPhone4 πως στο θέμα του φλας όχι απλά δεν υπάρχει κανένα "αλλά" αντιθέτως χαρακτηρίζω ως "μέγα λάθος" την έλλειψη φλας στο Galaxy! Άρα αυτό που λες ότι εγώ θέλω να δικαιολογήσω τo Galaxy είναι άκυρο.

    2. Ρώτησες "τι έχεις να πεις για τιν camera??"
    Για την κάμερα όπως είδες δεν είπα τίποτα γιατί δεν έχω δει δίπλα δίπλα τα βίντεο και τις φώτο που τραβάνε για να έχω άποψη. 5 megapixels και οι 2, HD και οι 2. Έχεις εσύ άποψη; Αν ναι μπορείς να μας στείλεις δείγμα να συγκρίνουμε;

    3. Είπες "Bluetooth.. το μεγαλύτερο λαθος στο blog σου...από το iphone 3gs και μετά ακόμα και τα ipod touch έχουν bluetooth..."
    Το μεγαλύτερο λάθος του blog μου ε; Δηλαδή εσύ κατάφερες να στείλεις με bluetooth σε κινητό που δεν είναι iPhone; Αν διάβαζες αυτά που γράφω θα έβλεπες πως δεν είπα πως δεν έχει bluetooth, είπα πως δεν σε αφήνει να στείλεις σε άλλα κινητά. Με πιο απλά λόγια, σε κλειδώνει επειδή έτσι γουστάρει και όχι επειδή δεν μπορεί. Επειδή όμως εσύ όπως είπες δεν είσαι κάτοχος του κινητού, αλλά αν είχες τα λεφτά θα το αγόραζες, θα σε συμβούλευα πριν δώσεις τόσα λεφτά να ψάξεις καλά τι κάνει και τι δεν κάνει το κινητό γιατί απ' ότι σε βλέπω τα ξέρεις λάθος τα πράματα (αυτό είναι επιτυχία του marketing) και πιθανόν μετά να τα κλαις τα λεφτά σου. Αν πάλι ξέρεις καλά τις ελλείψεις του και δεν σε ενοχλούν τότε θα κάνεις πολύ καλά να το αγοράσεις.

    4. είπες "επίσης καλέ μου φίλε αφτό που λες για τις πατέντες λέγεται jailbreak.. και είναι πανεύκολο στην χρήση... αλλά δεν το σηνιστώ.."
    Γνωρίζω πως λέγεται απλά το χαρακτήρισα πατέντα για να δείξω ότι αυτό το πράμα δεν είναι νορμάλ για το κινητό. Εξάλλου από μόνος σου λες πως δεν το συνιστάς, άρα εγώ δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω...

    5. Είπες "το appstore είναι καλύτερο έχωντας 400,000 apps σε σύγριση με τα 75,000 του android..."
    Σου απάντησε ο Μανώλης σε αυτό. Σκέψου μόνο πως εσύ που κατηγορείς εμένα, λες ήδη ψεύτικα νούμερα. Επίσης δες εδώ
    http://www.techgear.gr/android-market-apps-doubled-in-only-63-days-passed-200000-14398

    για να καταλάβεις που στηρίζω την άποψή μου πως το android σε λίγο καιρό θα το έχει ξεπεράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 6. Είπες "είναι πολύ πιθανό να κάνεις remove το σχόλιό μου αλλα εμένα μου φτάνει μόνο που το διάβασες"
    Εγώ σε αντίθεση με σένα, είμαι υπέρ της ελευθερίας του λόγου και δεν πρόκειται να σβήσω το σχόλιό σου. Άλλωστε όταν κάποια στιγμή σταματήσω να γράφω στο blog μου, κάτι τέτοια σχόλια θα έχω να θυμάμαι;) Μπορείς αν θες και να βρίσεις (άλλωστε το έκανες κι αυτό), να σαι σίγουρος όμως πως εγώ δεν θα το διαγράψω.

    7. Είπες "όμως είσαι τόσο ανόητος που δεν βλέπεις πόσο γαμάει το iphone και τις τρελές του ιδιότητες αλλά απο εγωισμό συνεχίζεις να λες για το samsung galaxy s..."
    Φίλε μου έγραψες ολόκληρο κείμενο και μέσα σε αυτό δεν ανέφερες έστω ένα ξεκάθαρο χαρακτηριστικό στο οποίο να υπερτερεί αντικειμενικά το iPhone4 (εκτός από το LED φλας το οποίο το έχω πει από μόνος μου εξ' αρχής). Τώρα τα άλλα περί γυαλιού και κάμερας είναι σχετικά γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το ποιο από τα 2 έχει καλύτερη κάμερα και ούτε το γυαλί είναι απαραίτητα καλό. Πολλοί λένε πως με το γυαλί το κινητό σπάει πολύ πιο εύκολα. Γι' αυτό δεν μπήκα καν στην διαδικασία να ασχοληθώ με αυτά, ασχολήθηκα μόνο με τα ξεκάθαρα...

    8. Είπες "έχοντας ρωτήσει πολλά παιδια όλοι μου είπαν iphone δαγκοτό... με 1-2 εξερέσεις..."
    Μιας και ασχολείσαι με το τι λέει η πλειοψηφία, δες στη δεξιά στήλη του blog μου που είχα βάλει ψηφοφορία για αρκετούς μήνες για το ποιο κινητό θεωρεί ο κόσμος το καλύτερο...

    9. Είπες "διαβάζοντας τα όσα είπες απλώς είπα "να ένας βλάκας που θέλει galaxy s"..αν θες να κάνεις καλή σύγρκση θα παρουσιάζεις όλα τα θετικά των κινητών και δν θα τα χαρακτηρίζεις.."
    Πρώτον θα γράφω ότι γουστάρω και θα με διαβάζει όποιος γουστάρει. Δεύτερον στη σύγκρισή μου όντως ανέφερα τα θετικά των 2 κινητών και τα αρνητικά τους επίσης. Πες μου κάτι που δεν ανέφερα (συγκεκριμένο και ξεκάθαρο όμως ε) και θα το προσθέσω τώρα στην ανάρτηση. Από κει και πέρα αν και πλέον είμαι κάτοχος του Galaxy S, αναγνωρίζω πως τα πράματα έχουν αλλάξει και δεν είναι πλέον ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Υπάρχουν τα LG Optimus X2, Motorola Atrix, HTC Thunderbold τα οποία είναι ανώτερα του δικού μου κινητού. Δεν έχω κάποιο κόλλημα να βγάλω σόνι και καλά το Galaxy καλύτερο...

    10. Είπες "γιατί έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο κινητό μάπα επειδή εσύ δεν έχεις χαμπάρη..."
    Δεν το έχω κάνει μάπα. Αν το είχα κάνει μάπα δεν θα το έβαζα σε σύγκριση. Είναι πολύ καλό κινητό το iPhone4 αλλά (γνώμη μου) σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά του και δεν είναι τόσο καλό όσο το Galaxy. Κατά τα άλλα είναι σούπερ το κινητό. Τώρα όσο για την φράση "δεν έχεις χαμπάρι" απ' όσες ανακρίβειες είπες, είσαι σίγουρος πως εσύ έχεις χαμπάρι;

    11. Είπες "αν μ ελεγες ότι το galaxy είναι καλύτερο θα έλεγα ok."
    Εμ αυτό σου λέμε αλλά δεν λες οκ παρόλο που δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο επιχείρημα. Μήπως είσαι λίγο φανατισμένος; Για σκέψου το. Πράγματι είναι χαζό να μαλώνουμε για κινητά απλά μιλάω έτσι επειδή έβρισες και ειρωνεύτηκες ενώ εσύ κάνεις ακριβώς ότι κατηγόρησες εμένα.

    Κλείνω με την διευκρίνηση πως θα πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο χαλαροί γιατί υπάρχουν σοβαρότερα πράματα να ασχοληθούμε. Αν και πιστεύω πως κρατήθηκα σε νορμάλ πλαίσια, ωστόσο ζητάω συγγνώμη κι εγώ αν είπα κάποια υπερβολή. Θα πρέπει όμως να καταλάβετε όλοι πως είναι δικαίωμά μου να πιστεύω πως το Galaxy S είναι καλύτερο και δεν είναι αυτός λόγος να κάνετε έτσι. Μπορείτε να πείτε την διαφορετική άποψή σας και που ξέρετε, ίσως πεισθώ και αλλάξω κι εγώ γνώμη. Επίσης θα μπορεί να βγάλει και συμπέρασμα κάποιος που δεν ξέρει και πολλά πράματα για τα 2 κινητά μέσα από τα σχόλια σας. Πείτε την άποψή σας και στο τέλος ο καθένας κρίνει βάσει των δικών του γούστων και αυτό είναι όλο. Εγώ απλώς είπα το δικό μου γούστο. Ας μην το βλέπουμε όμως οπαδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και παλι ο ανώνυμος.. φίλε ζήτησα συγνώμη για την συμπεριφορά μου και είναι όντος βλακεία να μαλώνουμε για κινητά.. Είμαι όντος φανατησμένος με το iphone..δν ξέρω αλλά μου αρέσει πάρα πολυυυ...και ακόμα και τώρα η γνώμη μου δεν αλλάζει...αλλά τέλος πάντων.. όσο αφτο που είπες για το γυαλί, η apple το είχε τεστάρει και το είχε λυγίσει και δεν έσπαγε http://www.youtube.com/watch?v=OoT6VIxP-Y4 ..ορίστε πάρε και αφτό το Link για να πιστείς.. μπορεί να μου πεις "fake" αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να βρω το video της apple... όσο αναφορά τα νούμερα των store.. αφτά ίσχυαν πριν κάνα μήνα νομίζω...δεν τα chekarw και καθε μέρα..αλλά τέλος πάντων.. και τα 2 κινητά είναι τρομερά με τρελές ιδιότητες... αλλά είμαστε 2 διαφορετικοί τύποι με διαφορετικές απόψεις.. ζητώ και πάλι συγνώμη για την συμπεριφορά μου..!

    Φιλικά Ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν θα πω ότι είναι fake, δεν έχω λόγο να το πω. Μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή η οθόνη του, αλλά δεν σημαίνει πως δεν είναι το ίδιο δυνατή και του Galaxy που είναι Super Amoled (δεν ξέρω μπορεί και να μην είναι τόσο δυνατή, απλά λέω πως δεν το ξέρουμε).

    Δεκτή η συγγνώμη σου. Είναι και τα 2 κινητά υψηλού επιπέδου και η σύγκριση έγινε γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Γιατί έχει ενδιαφέρον να βάζουμε 2 σούπερ κινητά δίπλα δίπλα. Ευχαριστώ για το σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εμφανισιακα το iphone 4 μου αρεσει παρα πολυ.Ομως δεν προκειται να το αγορασω οσο δεν εχει ραδιοφωνο και bluetooth που να μπορεις να στελνεις αρχεια σε αλλα τηλεφωνα που δεν ειναι iphone.Το θεωρω εντελως απαραδεκτο.Οταν μου ζητειται για να το αποκτησω να πληρωσω περιπου 800 ΕΥΡΩ (iphone 4 32GB)τοτε εχω την απαιτηση να μου προσφερει τα παντα και σε καθε περιπτωση τα βασικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Pistevw oti oi syzhthseis einai perites meta apo afto pou erxetai.....Samsung Galaxy S II

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εχοντας διαβασει ολα τα σχολια της αναρτησης,εχω να πω (εστω και αργοπορημενος) οτι τα fan-boys της apple καλο θα ηταν να μην προσπαθειτε πια να πεισετε τους αλλους για το οτι το ασημι ειναι πλατινα (ασχετα αν εσεις το αγοραζετε για πλατινα),αλλα να παραδεχτειτε πως ειστε θυματα του μαρκετινγκ και να λαβετε επιτελους υποψιν σας την επιχειρηματολογια των ατομων που υποστηριζουν αντιθετη αποψη απο την δικη σας.Μην ειστε trolls με κενα επιχειρηματα διχως κανενα ουσιαστικο περιεχομενο.Κοψτε τις καραμελες (δεν χρειαζομαι το ενα,δεν χρειαζομαι το αλλο) γιατι αυτα τα ΕΛΑΧΙΣΤΑ που σας προσφερει η apple παραπανω (και τα υποστηριζετε φανατικα) απο τα αλλα smartphones οπως το galaxy S,ειναι πολυ πιο αχρηστα απο features οπως video κληση,bluetooth,κλπ.
    Κλεινοντας,να επισημανω πως μερικα σχολια φανατισμενων με εκαναν να γελασω ιδιαιτερα και αλλα να "κλαψω" λογω του επιπεδου εφυιας και αντιληψης μερικων συμπολιτων μας.

    Προσωπικα κατεχω ενα Ομνια 2 και εχοντας βαλει μονο 3-4 εφαρμογες που θεωρω απαραιτητες για την βελτιωση του,ειμαι υπερευχαριστημενος εδω και 1μιση χρονο,χωρις να νιωθω καμια αναγκη για αλλαγη ακομα και σημερα.

    Peace out

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λοιπον Φιλαρακια , το θεμα ειναι απλο οποιος νομιζει οτι τον καλυπτει καλυτερα το Samsung ας παει να το παρει ... αλλα μην καθεται μετα και μου κρυφοκοιταζει τα iphone XD ...
    Θα επρεπε να σεβεστε εδω μεσα μερικοι μερικοι την εταιρεια και τον ανθρωπο που σαν εκανε να ξεστομιζετε την λεξη "smartphone" το iOS ειναι κλειστο για να μην υπαρχουν κατι καραγκιοζηδες σαν και σας να το μολυνουν ... τσαμπατζης ποτε δεν ημουν και ποτε δεν θα γινω

    Steve Jobs left behind the greatest company on earth, says Mad Money's Jim Cramer, and that means the stock is still worth owning because it will keep creating value for shareholders by destroying the value of its competitors. It's Apple against the world, and the world doesn't stand a chance.



    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή