Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κάνουν ότι μπορούν! Είναι απελπισμένοι!!!


Πλέον είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερο πως ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποφασίσει να καταλύσει κάθε έννοια δημοκρατίας ώστε να πετύχει τον σκοπό του. Ο σκοπός του είναι να κάνει όλα όσα του έχουν επιβάλει και σε καμία περίπτωση δεν νοιάζεται για το καλό του ελληνικού λαού...

Ας θυμηθούμε πόσες αντιδημοκρατικές κινήσεις έχει κάνει μέχρι τώρα για να κρατηθεί στην εξουσία. Δεν είναι πολλά, δεν είναι μεγάλα αυτά που έχει κάνει, αλλά πιστεύω πως αξίζει να τα παρατηρήσουμε συνδυαστικά.

  1. Αρχικά, θυμάστε που λέγανε πως το μεσοπρόθεσμο θα ψηφιστεί στις 15 Ιουνίου; Μόλις άρχισε η πλατεία να μιλάει για αποκλεισμό της βουλής μεταφέρανε την ημερομηνία για τις 28 του μήνα, όπου σύμφωνα με υπολογισμούς των ειδικών, θα είχε εκτονωθεί αρκετά ο κόσμος και δεν θα είχε την ίδια όρεξη...
  2. Παρόλα αυτά στις 15 θα ξεκινούσε η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο, οπότε ο αποκλεισμός της βουλής δεν ματαιώθηκε. Οπότε τι σκαρφίστηκαν τα κουτοπόνηρα πλάσματα που μας κυβερνούν; Κλείσανε το μετρό Ευαγγελισμού, όπου ήταν ένα από τα τρία σημεία συνάντησης, εντελώς φασιστικά και χωρίς καμία δικαιολογία για το κοινό!!!
  3. Τι άλλο κάνανε; Σηκώσανε σιδερένιο τοίχος μαζί με κλούβες των ΜΑΤ για να μην κλείσουμε τον δρόμο των βουλευτών μας από και προς την βουλή.
  4. Μετά απ' όλα αυτά ο γιωργάκης έβγαλε μία φήμη πως πάμε σε οικουμενική κυβέρνηση. Αυτό εκτόνωσε προς στιγμής αρκετά τους "αγανακτισμένους" που διαδήλωναν. Τελικά όμως η φαρσοκωμωδία δεν είχε τελειώσει. Ο γιωργάκης ανακοίνωσε απίστευτα ριζικές αλλαγές. Δηλαδή...ανασχηματισμό! Γέλασε και ο κάθε πικραμένος...
  5. Επίσης όμως, ανακοίνωσε πως θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή. Στην οποία βουλή η πλειοψηφία είναι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Προσέξτε την δημοκρατική αυτή διαδικασία. Η κυβέρνηση θα ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή. Αν η βουλή έλεγε στην πλειοψηφία της "ναι" τότε το ΠΑΣΟΚ θα συνέχιζε να κυβερνά με τον γιωργάκη αρχηγό. Αλλά επειδή είπαμε πως η πλειοψηφία είναι πασόκοι, άρα είχαμε το εξής θέατρο του παραλόγου. Η κυβέρνηση ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από το ΠΑΣΟΚ που είναι η κυβέρνηση! Να χαρώ εγώ δημοκρατία. Την μέρα λοιπόν εκείνη ήταν να ψηφιστεί στις 00:00 το βράδυ. Όμως η κουτοπονηριά συνεχίστηκε. Το καθυστέρησαν και το έκαναν κατά τη 1 τα μεσάνυχτα ώστε ο πολύς κόσμος να αποχωρήσει γιατί θα έκλεινε το μετρό. Ήταν και καθημερινή βλέπετε...
  6. Κατεβάσανε στις μεγάλες συγκεντρώσεις 10000 αστυνομικούς. Στρατός ολόκληρος δηλαδή. Επίσης βάζουν κουκουλοφόρους για να αποκτούν αφορμές να σπάνε τις διαδηλώσεις με δακρυγόνα. Έχουν φτάσει στο σημείο να επιτίθενται και χωρίς καμία πρόκληση. Τα έχουν χαμένα!
  7. Τώρα το μεσοπρόθεσμο το μεταφέρουν άλλες 2 μέρες πιο πέρα. Για τις 30 Ιουνίου λένε. Σου λέει εφόσον αυτοί δεν καθοδηγούνται από κάποια οργάνωση, μπορεί να μπερδευτούν και να διασπαστούν.
  8. Και για φινάλε; ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Εντελώς συμπτωματικά, τώρα, θυμήθηκαν να κάνουν μαζεμένες συλλήψεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που προκαλούν αίσθηση και σίγουρα ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ! Δε λέω, μου αρέσει αυτό που γίνεται, μπας και καθαρίσει το ποδόσφαιρο, όμως δεν θα μπω στον πειρασμό να τα σχολιάσω αυτή τη στιγμή. Άλλα είναι αυτά που με/μας καίνε! Όταν τελειώσουμε τα πρωτεύοντα, τότε θα ασχοληθώ και με αυτό.
Αυτές είναι οι αντιδράσεις τους όλο αυτό τον καιρό. Γνωστές σε όλους. Απλώς εγώ τις εξιστόρησα έτσι για να υπάρχουν συγκεντρωμένες να τις βλέπουμε και να μην ξεχνάμε. Να μην ξεχνάμε πως αυτοί οι εξουσιομανείς άνθρωποι είναι ικανοί να πατήσουν επί πτωμάτων για να μην χάσουν τα πλούτη και την εξουσία. Άλλωστε το είπε και ο Μητσοτάκης σε δήλωσή του:

"πάση θυσία η Βουλή πρέπει να μείνει ανοιχτή, ακόμη και με νεκρούς διαδηλωτές και οι βουλευτές να πάνε να συζητήσουν και να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο."

Ας σκεφτούμε και λίγο λογικά. Βλέπουμε πως ο γιωργάκης έχει κρατήσει την εξουσία με νύχια και με δόντια, όπως είπαμε και πιο πάνω. Βλέπουμε πως δεν τον νοιάζει που τον χαρακτηρίζουν φασίστα, δεν τον νοιάζει που βρισκόμενος σε σοσιαλιστικό κόμμα, έχει μια πολιτική εντελώς καπιταλιστική, δεν τον ενδιαφέρει που την ημέρα ψήφισης του μεσοπρόθεσμου ήταν χιλιάδες άνθρωποι έξω από την βουλή και του έλεγαν πως δεν τον θέλουν, δεν τον ενδιαφέρει που όταν μιλάει για νομιμοποίηση από τον λαό, γελάνε και οι πέτρες επειδή όλοι ξέρουμε πως με τραγικά ψέματα όπως το "λεφτά υπάρχουν" βγήκε στην κυβέρνηση. Δεν δέχεται κανένα δημοψήφισμα και καμία διεξαγωγή εκλογών πριν το μεσοπρόθεσμο. Είναι ξεκάθαρο πως τον νοιάζει πάνω απ' όλα και απ' όλους να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο. Από κει και πέρα φαίνεται να μην τον νοιάζει και αν φύγει από την κυβέρνηση μετά από αυτό...

Όπως ξέρουμε, υπάρχουν 2 απόψεις αυτή τη στιγμή. Η μία άποψη λέει πως πρέπει να διαγράψουμε το χρέος επειδή είναι παράνομο, να μην πληρώσουμε τίποτα, να διώξουμε ΔΝΤ και λοιπούς και να πορευτούμε μόνοι μας, γιατί αν εξαιρέσουμε τους τόκους που πληρώνουμε, τα λεφτά πράγματι υπάρχουν! Η άλλη άποψη ισχυρίζεται πως αν διαγράψουμε το χρέος θα χρεοκοπήσουμε και δεν θα έχουμε λεφτά για μισθούς και συντάξεις και πως το μεσοπρόθεσμο είναι "μονόδρομος".

Δεν θα εξετάσω τώρα ποια από τις 2 απόψεις είναι η σωστή. Θα προσπαθήσω όμως να ψυχολογήσω τον γιωργάκη. Γιατί λοιπόν ο γιωργάκης δεν αφήνει για κανένα λόγο την καρέκλα της εξουσίας αν δεν περάσει πρώτα το μεσοπρόθεσμο; 2 ενδεχόμενα υπάρχουν:

  1. Το πρώτο ενδεχόμενο είναι να είναι ο γιωργάκης μία άγια και ταυτόχρονα ηρωική φυσιογνωμία που το μόνο που τον νοιάζει είναι να σώσει την χώρα και τον λαό που τον βρίζει. Είναι τόσο άγιος, που ενώ ο λαός τον βρίζει, αυτός δεν νιώθει καμία οργή γι' αυτόν τον κόσμο, αντίθετα μας αγαπάει όλους και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μας σώσει, γιατί κατά βάθος μας νιώθει όλους σαν παιδιά του που όσο και να του αντιμιλάμε αυτός θα μας αγαπάει. Αν δεν ήταν ήρωας και άγιος άνθρωπος, τότε ακόμα και σωστή να ήταν η πολιτική του, από ευθιξία και μόνο, θα είχε ήδη πει το εξής: "Αφού με βρίζετε, φεύγω και κόφτε το λαιμό σας μόνοι σας. Εσείς θα το πληρώσετε έτσι κι αλλιώς".
  2. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι να είναι ο γιωργάκης μία απίστευτα εγκληματική φυσιογνωμία που λέει ψέματα στον λαό πως το μεσοπρόθεσμο είναι μονόδρομος, που λέει ψέματα πως έτσι η χώρα θα σωθεί, ενώ στην πραγματικότητα θα πτωχεύσει στην κατάλληλη, για τους τραπεζίτες, ώρα και που δεν νοιάζεται καθόλου για το συμφέρον του λαού, παρά μόνο για το συμφέρον της κλίκας του. Και μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου και την πτώση της κυβέρνησής του, θα φύγει στο εξωτερικό να γευτεί τα πλούτη που θα έχει χτίσει κλέβοντας τον ελληνικό λαό. Αυτό το ενδεχόμενο μπορεί να πάρει και μία ελαφρυντική μορφή για τον γιωργάκη, όπου το σενάριο θα λέει πως απειλείται η ζωή του και τα κάνει όλα αυτά χωρίς να το θέλει πραγματικά. Όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, θα ισχύει πως το μεσοπρόθεσμο είναι κάτι ΛΑΘΟΣ!
Σύμφωνα λοιπόν με όσους παπαγαλίζουν πως το μεσοπρόθεσμο είναι πράγματι μονόδρομος, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να δεχτούμε και το πρώτο ενδεχόμενο που θέλει τον γιωργάκη να είναι ήρωας του έθνους και του λαού. Γιατί είπαμε, πως αν δεν ήταν, τότε θα μπορούσε να παραιτηθεί από αγανάκτηση και μόνο.

Εγώ λοιπόν, επειδή δεν ξέρω από οικονομικά, προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα με βάση τα παραπάνω. Έχουμε ήδη αρκετά στοιχεία και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για ψέματα του πρωθυπουργού μας. Οπότε εσείς τι λέτε;

Ποιο από τα 2 ενδεχόμενα σας μοιάζει πιο πιθανό και λογικό; Συμφωνείτε πως η απάντηση είναι αυτονόητη...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου