Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Να ποιός είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Πολλοί από μας τον γνωρίσαμε πριν 2 περίπου χρόνια όταν μετά από μία ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με σκορ 4-0, βγήκε μέσω μίας ανακοίνωσης και πίεζε την τότε διοίκηση του ΠΑΟ να μπει και αυτός στην διοίκηση της ομάδας. Ίδρυσε την Π.Ε.Κ. (Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση) και εκμεταλλευόμενος το γεγονός οτι ο πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν αγανακτησμένος με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και σε συνδυασμό με την συγκεκριμένη ήττα, καταλαβαίνετε πόσο εύκολο ήταν για έναν άνθρωπο που έχει βάλει στο μάτι τον Παναθηναϊκό, να ξεσηκώσει τον κόσμο και να τον φέρει με το μέρος του...

Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου να τα καταφέρει και όπως όλοι γνωρίζουμε τα έχει ήδη καταφέρει και είναι πλέον ένας από τους 4 μεγαλομετόχους του Παναθηναϊκού. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό για την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Όλα αυτά τα έγραψα σαν πρόλογο απλά για να θυμηθούμε λιγάκι πως τον μάθαμε τον τύπο αυτό.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα και τον θάνατο τεσσάρων ζωών μέσα στην marfin bank του Βγενόπουλου, είδαμε όλοι ποιός είναι πραγματικά αυτός ο άνθρωπος! Απ' ότι έχω ακούσει στην τηλεόραση δεν έχει προβληθεί ιδιαίτερα και ούτε έχει ασχοληθεί κανείς με το συγκεκριμένο βίντεο που θα δείτε παρακάτω. Στο βίντεο αυτό θα δείτε τον Βγενόπουλο λίγο μετά τον θάνατο των υπαλλήλων του να βρίσκεται έξω από την τράπεζα του και να τον βρίζουν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί και την ώρα που κάποιος του λέει για τα κότερα που έχει, αυτός δείχνει με το χέρι του το νούμερο 3 και χαμογελάει ειρωνικά! Δείτε:



Τι εννοούσε με την κίνηση αυτή; Έδειχνε τον αριθμό των νεκρών και γελούσε ειρωνικά; Έκανε μήπως επίδειξη δείχνοντας μας πόσα κότερα έχει; Ότι και να έκανε το μόνο σίγουρο είναι πως μας ΑΠΕΔΕΙΞΕ οτι δεν είναι ένας απλός δολοφόνος, αλλά είναι δολοφόνος με πλήρη συνείδηση του τι κάνει!

Γιατί τον λέω δολοφόνο; Όπως ακούμε από χτές το συγκεκριμένο κτήριο δεν διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία. Επίσης οι υπάλληλοι από τις 12 η ώρα το πρωί ζητούσαν να τους αφήσουν να φύγουν γιατί ξέρανε οτι η πορεία θα περάσει από κει και ήταν αυτονόητο οτι θα γινόταν επίθεση στην τράπεζα! Κι όμως η απάντηση που πήραν ήταν "όποιος φύγει αύριο να μην έρθει για δουλειά"!!!! Δεν τα λέω εγώ αλλά οι ίδιοι οι υπάλληλοι της τράπεζας σύμφωνα με διάφορα sites όπως το troktiko. Οι άνθρωποι αυτοί όπως ο Βγενόπουλος, ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! Μας βάζουν να δουλεύουμε με κίνδυνο την ζωή μας, για να μην χάσουν τα ευρώ της μέρας την ώρα που αυτοί είναι ασφαλέστατοι εκεί που βρίσκονται! Είναι απίστευτο! Και μετά από όλα αυτά έρχεται και ειρωνεύεται! Τον είδατε στο βίντεο! Δυστυχώς δεν είναι στην φαντασία μου...

Ο άνθρωπος αυτός είναι που τον τελευταίο καιρό ασκεί κριτική στους πολιτικούς, είναι ο άνθρωπος που σχολίαζε οτι δεν του αρέσουν τα υβριστικά συνθήματα στο ποδόσφαιρο και που προσπαθούσε να το παίξει διαφορετικός και σωστός. Μάλιστα εχτές έβγαλε και ανακοίνωση για να εκφράσει την λύπη του για τον θάνατο τον υπαλλήλων του. Η εικόνα που είδαμε όμως μόνο λύπη δεν βγάζει. Πόσο ψεύτικες είναι πια αυτές οι ανακοινώσεις και οι εκφράσεις λύπης που βγάζουν διάφοροι; Ως πότε θα τους αφήνουμε να μας κυβερνάνε και να μας δουλεύουνε τόσο κατάφατσα; Ο άνθρωπος στο βίντεο αυτό είναι σαν να λέει ξεκάθαρα "ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΥΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ". Η κατάσταση έχει ξεφύγει, εμείς όμως ότι βλέπουμε δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Ο Βγενόπουλος είναι ένας δολοφόνος και αυτό δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί...

Οι αστυνόμοι των οποίων ο ρόλος είναι να συλλαμβάνουν τους δολοφόνους, αντιθέτως προστάτευαν τον ειρωνικό Βγενόπουλο, αντί να τον συλλάβουν. Ποιός ξέρει με πόσες μίζες θα έχει κατορθώσει να λειτουργρήσει την τράπεζα του που δεν είχε έγγραφη άδεια από την πυροσβεστική; Όπως είπε και κάποιος άλλος, η φράση που ταιριάζει, βλέποντας την αστυνομία να προστατεύει τον Βγενόπουλο, είναι μόνο μία: "ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ"! Πληρόνουμε τους φόρους για να προστατεύονται αυτοί που μας κλέβουν και μας σκοτώνουν! Έχει ξεφύγει το θέμα! Και τα κανάλια ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ! Όλοι μία μεγάλη κλίκα είναι! Πολιτικοί, μεγαλοεπιχειρηματίες και δημοσιογράφοι είναι η μεγαλύτερη και πιο αχτύπητη κλίκα, που κανείς δεν μπορεί να την πολεμήσει. Και όταν όλοι αυτοί γίνουν κλίκα, η δημοκρατία παύει να υφίσταται...

Για να τελειώνουμε, αυτόν τον άνθρωπο, είτε ως πολίτες, είτε ως φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είτε δεν ξέρω και γω ως τι άλλο, θα πρέπει να τον στείλουμε με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε στο διάολο! Όποιος ξεχάσει και αποδεχτεί την ύπαρξη αυτού του ανθρώπου σε αυτή τη κοινωνία, τότε είναι άξιος της μοίρας του. Ο Βγενόπουλος δεν είναι βέβαια το μόνο κακό αυτής της χώρας. Υπάρχουν πολλοί "Βγενόπουλοι", αλλά το θέμα είναι οτι για τον συγκεκριμένο πλέον ξέρουμε με ΣΙΓΟΥΡΙΑ τι είναι! Ας τον διαγράψουμε λοιπόν.

Επειδή στην θέση αυτών που πέθαναν εχτές, θα είναι κάποιος από μας στο μέλλον...

2 σχόλια:

  1. Ωραιο το αρθρο σου. Αν κι εγω φιλαθλος του Παναθηναικου πιστευω οτι στο προσωπο του "κυριου" Βγενοπουλου βλεπουμε την αλαζονικη αλητεια που διακατεχει ολους αυτους τους "μεγαλους" που νμζουν οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν. Αλητεια του φανηκε απο την αρχη οταν τον γνωρισαμε τις λαμογιες που εκανε για να μπει στην διοικηση του ΠΑΟ. Και δν ειναι καθολου τυχαιο πως μολις ανακοινωθηκε η κατασκευη του γηπεδου ετρεξε για να παρει μερος στα μελλοντικα φραγκα.
    Και κατι αλλο και τελειωνω πριν λιγο καιρο η μητερα μου ανεφερε οτι ειχε διαβασει σε μια εφημεριδα για το πως ο "κυριος" βγενοπουλος επαιρνε εργολαβιες δημοσιων εργων (μεγαλες απατες μιλαμε). Πως πολλες φορες ενω εβγαινε μετα απο διαγωνισμους 2ος η 3ος "κατι" παθαινανε η "βρισκανε" στους αλλους εργολαβους και επαιρνε την θεση τους. Φαντασου μιζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κάτι τέτοια όμως ο κόσμος δεν πρέπει να αδιαφορεί! Και πρόσεξε πως κάνει και τώρα αυτή την εποχή σχετικά με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Και όχι, δεν τάσσομαι με την πλευρά Βαρδινογιάννη, γιατί πιστεύω πως και οι 2 πλευρές κρύβουν πολλές λαμογιές! Αλλά ειδικά αυτός ο Βγενόπουλος μου φαίνεται εντελώς αδίστακτος όταν θέλει να πετύχει κάτι. Κάνει μπαμ πως ότι κάνει είναι κινήσεις στρατηγικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή