Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τον Φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον...

Φασισμός δεν είναι μόνο η χούντα του Παπαδόπουλου, του Μεταξά, του Μουσολίνι και κάθε άλλου δικτάτορα. Φασίστας δεν είναι απαραίτητα αυτός που υποστηρίζει πως επί Παπαδόπουλου ήταν καλύτερα τα πράματα. Φασίστας μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε από μας χωρίς να το ξέρει. Φασίστας μπορεί να είναι και κάποιος που δηλώνει αναρχικός. Φασίστας μπορεί να είναι και κάποιος που δηλώνει υποστηρικτής της άμεσης δημοκρατίας. Φασίστας μπορεί να είναι και κάποιος που γενικά χρησιμοποιεί συχνά τη λέξη δημοκρατία δείχνοντας να την υποστηρίζει...

Με λίγα λόγια, το αν είσαι φασίστας ή όχι, μπορεί σαν πρώτη ματιά να φαίνεται από τις πολιτικές σου πεποιθήσεις, όμως στην πραγματικότητα αυτό φαίνεται στην καθημερινότητά σου και στην προσωπική σου ζωή. Αλλά και στο πως αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με τους οποίους συζητάς. Σημασία λοιπόν για τον καθένα μας, έχει το πόσο φασίστας είσαι στην ψυχή!

Σε αυτό το σημείο κάνω μία επισήμανση: Όσοι δεν έχετε ελεύθερο χρόνο για πέταγμα ή βαριέστε, ή θέλετε να διαβάζετε μόνο σοβαρά θέματα, τότε σας συνιστώ να ΜΗΝ συνεχίσετε την ανάγνωση. Ας το διαβάσουν μόνο όσοι θέλουν απλά να περάσουν την ώρα τους χαλαρά διασκεδάζοντας και λίγο. Ok; Πάμε λοιπόν...

Θέλω να καταλήξω λοιπόν σε ένα blog το οποίο τυχαίνει να έχει αντίθετες αντιλήψεις με μένα. Και ενώ έχει αντίθετες αντιλήψεις με μένα, χρησιμοποιεί την λέξη "δημοκρατία" μη γνωρίζοντας, ενδεχομένως, την ακριβή έννοιά της. Το συγκεκριμένο blog θεωρεί πως τα μέτρα που θα ληφθούν με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα είναι ο μόνος τρόπος να γλυτώσει η χώρα την χρεοκοπία. Θεωρεί επίσης πως οι πολίτες είναι οι πιο μεγάλοι υπεύθυνοι για την κατάσταση της Ελλάδας κι έτσι, καλά να πάθουν να πληρώσουν όσα έφαγαν. Ο "συγγραφέας" του blog αυτού, είναι υποστηρικτής των δηλώσεων Πάγκαλου, είναι υποστηρικτής των άπειρων διοδίων των εθνικών μας δρόμων, που αυξάνουν τις τιμές τους χωρίς να κάνουν έργα, είναι υποστηρικτής του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη και τέλος, είναι φουλ υποστηρικτής του καπιταλιστικού συστήματος το οποίο θεωρεί πως είναι τέλειο και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή.

Αυτό το blog λοιπόν, εγώ το παρακολουθούσα αρχικά μη γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω. Σιγά σιγά που άρχιζε να φαίνεται ο ρόλος του άρχισα να κάνω σχόλια επικριτικά για όσα γράφει. Μετά από πολλές, κατά την γνώμη μου, αηδιαστικές αναρτήσεις που έχει κάνει, φτάσαμε στις 3 τελευταίες όπου είπε να ασχοληθεί με το κίνημα των "αγανακτισμένων". Σε αυτό το blog λοιπόν, αναφέρεται πως το κίνημα των "αγανακτισμένων" είναι μία φασιστική εκτροπή και κίνδυνος για την δημοκρατία. Μέχρι που έφτασε στο σημείο, ο αθεόφοβος, να πει πως το κίνημα αυτό υπάρχει για να ανεβάσει τον Σαμαρά στην εξουσία.

Όταν λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός έφτασε στο σημείο να τα χάνει απ' όσα του έλεγα, έκανε το γνωστό που θα έκαναν πολλοί στη θέση του. Έσβησε το σχόλιό μου. Αξίζει μία μικρή προσέγγιση στη ψυχολογία του σε αυτό το σημείο. Ας υποθέσουμε πως σε όσα έλεγε είχε δίκιο κι εγώ άδικο. Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση να θέλει κάποιος να σβήσει τα σχόλια του αντίλογου; Γιατί έτσι του αρέσει θα μου πείτε. Αν λοιπόν δήλωνε πως του αρέσει ο φασισμός θα το κατανοούσα. Αλλά ο ίδιος δηλώνει υπερασπιστής της δημοκρατίας. Τότε πως ένας "δημοκράτης" σβήνει σχόλια; Ίσως να τον χάλαγε σαν εικόνα βλέποντας το blog του, και για λόγους αισθητικής να ήθελε να το αφαιρέσει. Ίσως να μην του άρεσε η προβολή άλλων απόψεων μέσα από το blog του, γιατί ίσως να ένιωθε τον φόβο ότι μπορεί κάποιος να σκεφτεί διαφορετικά διαβάζοντας τον πλήρη διάλογο.

Εν πάση περιπτώσει,  επειδή εγώ έχω ένα βίτσο με αυτά, είπα να ασχοληθώ. Την βρίσκω όταν σχολιάζω κάπου κάτι και μου σβήνουν τα σχόλιά μου. Μου αρέσει να αποθηκεύω τα σχόλια μου και μετά να παρουσιάζω το "πριν" (με το σχόλιο μου) και το "μετά" (χωρίς το σχόλιό μου). Άραγε, για ποιο λόγο να έχει κάποιος ένα ιστολόγιο αφού δεν του αρέσει να ακούγονται όλες οι απόψεις; Τι ικανοποίηση μπορεί να παίρνει κάποιος με το να συνομιλεί μόνο με ομοϊδεάτες του και να κλείνεται στο μικρόκοσμό του χωρίς να συζητάει με τους άλλους; Τέλος πάντων, ας μη σας κουράσω άλλο. Σας παρουσιάζω έναν blogger που δηλώνει "αντικαθεστωτικός"! Σας παρουσιάζω κυρίες και κύριοι αυτόν που αυτοαποκαλείται ως "αντισυμβατικός"! Θαυμάστε τον!


Και πιο συγκεκριμένα, για να μην ψάχνεστε στο άγνωστο, θαυμάστε 2 αριστουργήματα του:
1. Φασιστικής μορφής και κατευθυνόμενο από Σαμαρά, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ το κίνημα των "αγανακτισμένων" !
2. Ιδού το πραγματικό πρόσωπο των "αγανακτισμένων". Συντάσσονται στο πλευρό των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ !

Τέλος, θαυμάστε το τελευταίο του αριστούργημα, μέχρι σήμερα 2 Ιουλίου του 2011, στο οποίο δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του, και εκτός από τις ξεκαρδιστικές βρισιές και απειλές ότι θα με καταγγείλει για παρενόχληση (!), έσβησε και σχόλιό μου. Για την ίδια ανάρτηση θα σας δώσω διάφορους συνδέσμους. Όλοι εκτός από τον τελευταίο είναι αυτοί που αποθήκευσα, ώστε να δείτε τα σχόλια μου που διαγράφτηκαν και ο τελευταίος σύνδεσμος θα είναι απευθείας link στο blog του με την ίδια ανάρτηση στην παρούσα φάση της με σβησμένα όλα τα σχόλια μου, εκτός από τα 2 πρώτα. Η παρακάτω λίστα με τους συνδέσμους ανανεώνεται συνεχώς για κάθε καινούριο σχόλιο που διαγράφεται:

1. Η ανάρτησή του μέχρι τις 10:48 (1 Ιουλίου)
2. Η ανάρτησή του μέχρι τις 11:39 (1 Ιουλίου)
3. Η ανάρτησή του μέχρι τις 07:39 (2 Ιουλίου)
4. Η ανάρτησή του μέχρι τις 11:52 (2 Ιουλίου)
5. Η ανάρτησή του μέχρι τις 01:18 (3 Ιουλίου)
6. Live η ανάρτησή του από το blog του

Καλή σας διασκέδαση και που είστε, κάντε όσο πιο πολλά κλικ μπορείτε στο blog του για να νιώσει όμορφα, μιας και έχω παρατηρήσει πως του αρέσει να επιδεικνύει τις επισκέψεις που έχει στο blog του, γι' αυτό και φροντίζει να μας ενημερώνει τακτικά για τα χιλιάδες κλικ που δέχεται.

Ανυπομονώ για το νέο υβρεολόγιο που θα μου ετοιμάζει όταν δει αυτή την ανάρτηση:D


Τον φασισμό λοιπόν, βαθειά κατάλαβε τον. Ψάξε τον μέσα σου! Και όπου τον ανακαλύψεις, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ! (αφορά όλους μας, φυσικά και τον εαυτό μου)

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (06/07/2011, 05:52): Μετά από αυτή την ανάρτηση, ακολούθησαν αρκετά σχόλια ενός επισκέπτη του blog που σχολίαζε ως "Ανώνυμος" δίνοντας το όνομα "Αντρέας". Τον διάλογο μπορείτε να τον δείτε παρακάτω. Αυτός ο σχολιαστής λοιπόν, στο σχόλιό του στις 04:30 στις 6 Ιουλίου 2011, ανέφερε πως στο blog αυτό έφτασε μέσω αναζήτησης στο Google. Πιο συγκεκριμένα λέει πως αναζήτησε μία συγκεκριμένη ανάρτηση από το blog "τα αιρετικά" και κατά τύχη έπεσε σε μένα. Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία που μου παρέχει η ίδια η Google σχετικά με το ποιες λέξεις κλειδιά χρησιμοποίησαν οι επισκέπτες του blog μου, που με βρήκαν μέσω αναζήτησης, ώστε να οδηγηθούν εδώ:



Αυτά τα 5 που αναφέρονται ως "λέξεις-κλειδιά" είναι οι λέξεις τις οποίες έγραψαν οι αναγνώστες στην αναζήτηση του Google και τελικά έπεσαν σε μένα. Δεν νομίζω πως κάποια από αυτές τις λέξεις μπορεί να την έγραψε κάποιος για να βρει ανάρτηση του "αντισυμβατικού". Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΚΙ ΑΛΛΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (09/07/2011, 2:30): Μετά την παραπάνω ενημέρωση, ο "Ανώνυμος" άρχισε να τα χάνει και εκεί που πετούσε και κανένα επιχείρημα σε όσα έλεγε, άρχισε να πέφτει ακόμα πιο χαμηλά προσπαθώντας να μου πει πως αυτό που έκανα (με τα analytics της google) δεν ήταν σωστό, ενώ παράλληλα γελούσε λέγοντας μου πως βλέπω φαντάσματα που πιστεύω πως είναι το ίδιο άτομο με τον "αντισυμβατικό" του άλλου blog. Έτσι είπα να το ψάξω κι άλλο...

Και το έψαξα. Μπορώ να σας ανακοινώσω λοιπόν πως ο "αντισυμβατικός" είναι το ίδιο άτομο με τον "ανώνυμο" που σχολίαζε εδώ και το έπαιζε ένας τρίτος και αντικειμενικός κριτής που υποστηρίζει τον "αντισυμβατικό".

Αυτό το διαπίστωσα βλέποντας την IP του "αντισυμβατικού", και ταυτόχρονα μπόρεσα να δω και την IP του "ανώνυμου" που σχολίαζε εδώ. Επρόκειτο για την ίδια IP. Πολλοί θα αναρωτιέστε πως ακριβώς μπόρεσα και είδα την IP του. Αυτό για την ώρα δεν θέλω να το αποκαλύψω, αλλά θα το αναφέρω σε λίγες μέρες. Να είστε σίγουροι. Εξάλλου εδώ πέρα τίποτα δεν γράφεται αυθαίρετα...

Ο λόγος που δεν τα πετάω όλα στη φόρα είναι επειδή περιμένω πρώτα να δω αν θα ξαναεμφανιστεί. Θέλω να του δώσω μία τελευταία ευκαιρία να πει κάτι σοβαρό σε αυτό το blog πριν παρουσιάσω τις αποδείξεις!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ" (11/07/2011, 7:42):
Ο "σοβαρός" αυτός blogger λοιπόν έπεσε στην παγίδα μου. Πολύ απλά να σας πω πως δημιούργησα κάποιους συνδέσμους στους οποίους όποιος έκανε κλικ, αυτομάτως μπορούσα και έβλεπα την IP του και τον πάροχο internet (για την ακρίβεια άλλος τους δημιούργησε αυτούς τους συνδέσμους, όχι εγώ). Πρόκειται λοιπόν για τον σύνδεσμο που παραπέμπει σε ένα βίντεο youtube στα τελευταία σχόλια αυτής της ανάρτησης (link1), και για δύο συνδέσμους που έστειλα σε σχόλιο στον ίδιο τον "αντισυμβατικό" (link2 & link3). Φυσικά αυτά που έστειλα σε αυτόν δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ, γιατί πλέον στο συγκεκριμένο blog πέσανε και τα προσχήματα και η λογοκρισία είναι επίσημη. Κανένα σχόλιο δεν δημοσιεύεται αν δεν είναι αρεστό στον αρχηγό. Τον δημοκράτη αρχηγό ε; Μην ξεχνιόμαστε. Δείτε λοιπόν παρακάτω τα στοιχεία στα οποία φαίνεται η IP του καθενός από αυτούς που κάνανε κλικ στους συνδέσμους αυτούς:


Ας το εξηγήσουμε. Όπου υπάρχει IP όπου κάτω από αυτή υπάρχει το "HOST: dsldevice.lan", τότε μπορείτε να καταλάβετε ότι πρόκειται για άτομο που μπήκε από το τοπικό δίκτυο, με λίγα λόγια πρόκειται για τον εαυτό μου και την δική μου IP. Μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πως εκτός της δικής μου IP, υπάρχει μόνο μία ακόμα IP. Πρόκειται για την 89.210.3.7 η οποία είναι και η IP του "αντισυμβατικού". Μέχρι και εχτές είχε αυτή την IP όπως μπορείτε να διαπιστώσετε. Φυσικά τώρα μπορεί να έχει διαφορετική γιατί αυτά αλλάζουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως εδώ και μέρες μόνο η δική του IP έχει επισκεφτεί το blog μου. Αν λοιπόν υπήρχε κάποιος "ανώνυμος" ο οποίος ήταν διαφορετικός άνθρωπος δεν θα έπρεπε να υπάρχει και άλλη μία, τουλάχιστον, IP; Ο κοινός νους το καταλαβαίνει αυτό...


Και όποιος δεν κατάλαβε πως είμαι τόσο σίγουρος ότι αυτή είναι η IP του "αντισυμβατικού", θα το ξαναπώ για να γίνω σαφής: Έστειλα σύνδεσμο στα σχόλια του blog του, το οποίο ποτέ δεν δημοσίευσε! Πράγμα που σημαίνει ότι δεν γίνεται να έκανε κλικ κάποιος άλλος, πλην του ιδίου.


Ξαναδιευκρινίζω: Το "link1" βρισκόταν μόνο στο blog μου, οπότε όποιος το πάτησε, σίγουρο βρέθηκε στο blog αυτό, και συγκεκριμένα στα σχόλια από κάτω. Τα "link2 & link3" τα έστειλα στο blog του που δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ άρα ΜΟΝΟ ο "αντισυμβατικός" μπορούσε να κάνει κλικ σε αυτά. (Είδες φίλε "αντισυμβατικέ"; Η λογοκρισία σου σε κάρφωσε)

Και τέλος για όποιον αμφιβάλλει ότι μπορώ να ανιχνεύσω την IP του οποιουδήποτε κάνει κλικ στους συνδέσμους που είπαμε, μπορεί απλά να το τεστάρει. Όποιος θέλει ας κάνει κλικ εδώ (link1) και μετά θα μπορέσω να του πω την IP του, την οποία ο ίδιος θα μπορεί να γνωρίζει γράφοντας "what is my ip" στο google και κάνοντας κλικ στο πρώτο αποτέλεσμα. Όσοι αμφιβάλλετε, απλά δοκιμάστε το.


Μετά λοιπόν και αυτές τις αποδείξεις, που δεν χωρούν αμφισβήτηση, μπορούμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ συνοψίζοντας φράσεις του "ανώνυμου-αντισυμβατικού". Mε μπλε γράμματα είναι δικά μου σχόλια:


  1. Θα σε συμβούλευα να μην βγάζεις τις προσωπικές σου εμπάθειες και ιδεοληψίες στον αέρα...(οι βλακείες συμβουλές επιστρέφονται)
  2. Κι'εγώ σου λέω αυτή τι στιγμή ότι ψεύδεσαι κύριε Paulinho !! Μπήκα και κοίταξα το επίμαχο μπλογκ και είδα πολλά σχόλιά δικά σου να έχουν δημοσιευθεί,ενώ εσύ ισχυρίζεσαι ότι λογοκρίνεσαι πάντα εσύ και όποιος άλλος έχει αντίθετη άποψη. (το ποιος ψεύδεται άσε να το δείξουν οι αποδείξεις)
  3. Βλέπω ότι μιλάς φανατικά για δημοκρατία και δίνεις και μαθήματα δημοκρατίας, αλλά απ'ότι φαίνεται εσύ στηρίζεσαι στο ψέμα και στον γκεμπελισμό. Ωραία δημοκρατία πρεβεύεις, δάσκαλε που δίδασκες...(σημασία πάντα έχει να υπάρχουν ώριμοι δημοκράτες σαν κι εσένα να μας δείχνουνε τον δρόμο)
  4. Χα,χα όχι μη φοβάσαι δεν είμαι ο ίδιος,μη βλέπεις παντού φαντάσματα, πρώτη φορά μπαίνω εδώ (σε βρήκα κατά τύχη στο google) και τελευταία διότι δεν αξίζει τον κόπο αφου αποδυκνείται ότι είσαι ανώριμος και ψεύδεσαι.  (Χα,χα όχι δεν φοβάμαι, απλώς γελάω με την ωριμότητά σου και την ειλικρίνεια. Πιτσιρικάκι του διαδικτύου)
  5. Και φυσικά δεν τον υπερασπίζομαι,αφού ούτε τον ξέρω. (Μα είναι δυνατόν να σκέφτομαι τέτοια πράματα;)
  6. Κι'εγώ στη θέση του θα σε πέταγα έξω... (Πάλι καλά που δεν βρέθηκες σε τέτοια θέση)
  7. Είσαι ξεροκέφαλος,εριστικός,αλαζόνας,ειρωνικός και ισχυρογνόμων.Εκτός αυτού είσαι φοβερά κουτοπόνηρος και καχύποπτος. Στο google έψαχνα ακριβώς κάποιο άρθρο των αιρετικών (δεν θυμάμαι ποιό)και μου βγήκες εσύ. Ικανοποιήθηκες τώρα ? Πόσο δίκιο είχε τελικά ο άλλος που σου φέρθηκε έτσι...Τον επιβεβαιώνεις. (Εδώ ο τυπάκος λέει και μία αλήθεια. Όντως με βρήκε μέσω της αναζήτησης που ισχυρίζεται στις 4 Ιουλίου. Αλλά φυσικά δεν αναιρεί ότι είναι ο "αντισυμβατικός". Απλώς ο άνθρωπος έκανε μία αναζήτηση με τον τίτλο της ανάρτησης του για να δει ίσως σε πόσα sites έχει αναδημοσιευτεί. Λογικό. Αλλά βάση αποδείξεων, είναι κουτοπονηρούλης, όπως προσπαθεί να αποκαλέσει εμένα)
  8. Φαίνεται έχεις πάθει ψύχωση με τον αντισυμβατικό και τον βλέπεις παντού χα,χα... (Χα,χα ναι είδες ψύχωση που έχω. Ούτε που να σχολίαζα στο blog του ως ανώνυμος)
  9. Απ'ότι είδα σε ένα post είσαι 16 χρονών...άρα έχεις το ακαταλόγιστο για ότι λες και δεν σε παρεξηγώ και ούτε έχω χρόνο για χάσιμο να ασχολούμαι με μυξιάρικα που το παίζουν και δημοκράτες. (Ότι έχεις δίκιο έχεις. Α όλα κι όλα. Είμαι ένα μηξιάρικο 16χρονο που το παίζει δημοκράτης κι εσύ ένας ώριμος και σοβαρός που μπαίνει στα blog των άλλων ως ανώνυμος και υποστηρίζει τον εαυτό του. Μιλάμε για ΤΟ γέλιο όμως ε;)
  10. Κατ'αρχήν πρέπει να ντρέπεσαι γι'αυτό που έβγαλες στον αέρα, γιατί εγώ ποτέ δεν είπα ότι βρήκα το μπλογκ σου χθες 5 Ιουλίου,όπως δείχνει η αναζήτηση. (Όπως είπα και παραπάνω σε αυτό λέει αλήθεια. Ωστόσο φαίνεται να έτσουξε πολύ η πιθανότητα της ξεφτίλας και της αποκάλυψης.)
  11. Εσύ λοιπόν έχεις πάθει τέτοια ψύχωση με τον αντισυμβατικό που προσπαθείς να αποδείξεις λυσσαλέα ότι είμαι αυτός. (Α δεν τα έμαθες ακόμα; Πλέον δεν προσπαθώ. ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ!)
  12. Πρέπει να ντρέπεσαι γι'αυτό που έκανες που δείχνει πόσο προβοκάτορας και φασίστας είσαι. (Είπαμε, έτσουξε πολύ...)
  13. Εγώ ξέρεις θέλω 10 Paulinho στην καθισιά !! Πρέπει να φας πολλά ψωμιά για να με φτάσεις πιτσιρικά ! (Πάρε άλλα 10 λοιπόν (σε 2 δόσεις μούτζας) για να έχεις να παίζεις. Πιτσιρικά)
  14. Άντε γειά πιτσιρικά και πάλι ντροπή σου για το χαρακτήρα σου!
    Αντρέας (ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ !!!) (Τώρα πια, μπορώ να το πιστέψω... Αντρέα...)
  15. Έχεις γίνει ρόμπα μέσα στο ίδιο σου το μπλογκ κακομοίρη μου. (Αχ κακομοίρη μου...)
  16. Άντε γεια ξεροκέφαλε πιτσιρικά που θίχτηκες κι'όλας επειδή σε είπα ξεροκέφαλο,γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ απ'το να απαντάω σε ένα χαζό 16 χρονο... (Δηλαδή τι σοβαρά πράγματα έχεις; Δεν θα κάτσεις άλλο να παίξουμε; Τι θα πας σε άλλο blog να κάνεις τον ανώνυμο και να εξηγήσεις πόσο σωστός είναι ο "αντισυμβατικός"; Μα γιατί ρε φιλαράκι ξηγιέσαι έτσι;)
  17. Πράγματι θα ήταν βλάκας κάποιος που θα έγραφε εδώ με άλλο όνομα (Πλέον δεν το λέω εγώ, το λέει μόνος του ότι είναι βλάκας. Αυτή είναι η μαγεία της δημοκρατίας. Δεν χρειάζεται να σκυλοβριστείς. Μπορεί να το παραδεχτεί και μόνος του με λογικά επιχειρήματα)
Για φινάλε σας παραθέτω αυτά που γράφει στο προφίλ του στο blogger:


Φίλε "αντισυμβατικέ", σου ανακοινώνω ότι τελείωσα (κυριολεκτικά) με την πάρτι σου. Δεν ξανα-ασχολούμαι. Αρκεί βέβαια να μην ξανα-ασχοληθείς κι εσύ. Μη με αναγκάσεις λοιπόν γιατί όταν ασχολούμαι βλέπεις τι αποτελέσματα έχουμε. Ξεφτιλίζεσαι. Επειδή λοιπόν χρησιμοποιείς συχνά τη φράση "Άντε γειά" (μάλλον θα βλέπεις πολύ Τσουκαλά) θα σου απαντήσω με όμοιο τρόπο:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

28 σχόλια:

  1. Paulinho αν θα ήθελες μπορούμε να επικοινωνήσουμε και να βρεθούμε από κοντά για να ανταλλάξουμε απόψεις για το θέμα πλατειών και γενικά για την «νομοθετική εξουσία στο λαό». Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σου.. bezedakos.blogspot.com
    email: syntonistiko.nel@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω στείλε μήνυμα στο email σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντρέας

    Δεν κατάλαβα φίλε μου, κι'εγώ με το κόμμα της Μπακογιάννη είμαι...εσύ γιατί το αναφέρεις υποτημιτικά και το κατηγορείς ? Είναι ντροπή ?
    Εδώ ανέχεστε τους ακροδεξιούς,τους χρυσαυγίτες και τα κουμμούνια,εμείς είμαστε η ντροπή της πολιτικής ? Μήπως εσείς οι αριστεροί θα μας πάτε και εξορία στα ξερονήσια ?
    Δικαίωμα τους καθενός να πιστεύει σε όποιο οικονομικό σύστημα και όποιο κόμμα θέλει,εσύ ποιός είσαι πους τους κατηγορείς ?
    Θα σε συμβούλευα να μην βγάζεις τις προσωπικές σου εμπάθειες και ιδεοληψίες στον αέρα...
    Επικαλείσαι συνεχώς τη δημοκρατία και κατηγορείς τους άλλους ως φασίστες,αλλά εσύ μου φαίνεται είσαι χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα. Κοίταξε να δεις το πρόβλημα δεν είναι η υποστήριξή του προς το κόμμα της Μπακογιάννη. Αν διάβασες την ανάρτηση θα έπρεπε να είχες καταλάβει γιατί τον χαρακτηρίζω φασίστα. Φασίστας λοιπόν είναι ο οποιοσδήποτε ακολουθεί τακτικές φίμωσης διαγράφοντας σχόλια. Θα μου πεις και ποιος χέστηκε για το αν θα φιλοξενηθεί το σχόλιό μου στο blog του. Μήπως το βλέπει και κανένας;

    Το ζητούμενο όμως δεν είναι αυτό. Το ζητούμενο είναι το πόσο δημοκράτης είσαι μέσα σου και όχι το αν σε βλέπει κανείς. Είμαι σαφέστατος. Αν θες εξήγησε μου εσύ πως γίνεται ένας δημοκράτης να διαγράφει συνεχώς τα σχόλια που έχουν διαφορετική άποψη από αυτόν. Λύσε μου αυτή την απορία και τα ξαναλέμε.

    Δεν θυμάμαι να δήλωσα ποτέ αριστερός. Ούτε είπα ποτέ πως θα πάω εξορία κάποιον ή πως είμαι υπέρ μιας τέτοιας στρατηγικής. Λες πως ενώ επικαλούμαι την δημοκρατία, σου φαίνομαι χειρότερος εγώ. Συγγνώμη φίλε μου, έχεις κανένα επιχείρημα γι' αυτά που λες ή απλά πετάς ότι να ναι; Δείξε μου σε ποιο σημείο έχω εγώ προσωπικά φασιστική συμπεριφορά και θα το συζητήσουμε. Δείξε μου σε ποια φάση υποστήριξα εγώ την εξορία σε όποιον έχει αντίθετη άποψη και θα δεχτώ πως έχεις δίκιο! Αν όμως αυτά είναι τα τελευταία επιχειρήματα που έχουν απομείνει εναντίον μου, τότε καταλαβαίνεις κι εσύ πως ΔΕΝ υπάρχουν επιχειρήματα.

    Τέλος, προσωπικά δεν ανέχομαι κανέναν ακροδεξιό χρυσαυγίτη γιατί πρόκειται για τραμπούκους μαχαιροβγάλτες που επιτίθενται σε μετανάστες που δεν τους ενόχλησαν. Οπότε μην μου λες πράματα που δεν κάνω. Εκτός και αν πάλι έχεις κάποιο στοιχείο γι' αυτά που λες. Όσο για το "κουμούνια" ναι αυτούς μπορώ να τους ανεχτώ γιατί έχουν μία ιδεολογία και την σέβομαι. Ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ με αυτή την ιδεολογία ή όχι, δεν έχω δικαίωμα να τους απορρίψω σαν ανθρώπους. Δεν μου κάνανε τίποτα για να μην τους ανεχτώ. Δεν είμαι κομμουνιστής και πιο συγκεκριμένα δεν υποστηρίζω καθεστώτα όπως αυτό της Κίνας. Το να πω όμως σε έναν κομμουνιστή πως δεν τον ανέχομαι, θα ήταν φασιστικό...

    Ξαναλέω λοιπόν συνοψίζοντας. Διάβασε την ανάρτησή μου και τα links που έχω βάλει και τότε θα καταλάβεις πως τον κατηγορώ για φασιστική νοοτροπία και τίποτα άλλο! Επίσης θεωρώ προκλητικότατο το γεγονός ότι υποστηρίζει ένα ολιγαρχικό καθεστώς σαν αυτό που έχουμε σήμερα και την ίδια ώρα βρίζει όσους διαμαρτύρονται για την κατάντια της χώρα.

    Δεν χρειάζεται νομίζω ιδιαίτερη ευφυΐα για να καταλάβει κανείς πέντα απλά πραματάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλού αυτά φίλε,μην τα γυρνάς τώρα,αναφέρθηκες απαξιωτικά σε κάποιον επειδή μεταξύ άλλων είναι με το κόμμα της Μπακογιάννη και με την ελεύθερη οικονομία και άλλα πιστεύω του και όχι μόνο επειδή σε έσβησε.

    Κι'εγώ σου λέω λοιπόν ότι είσαι μία από τα ίδια μ'αυτούς που κατηγορείς γιατί αναφέρεσαι απαξιωτικά στα πιστεύω των άλλων(λες και εσύ κατέχεις την απόλυτη αλήθεια)την ίδια στιγμή που λες ότι σέβεσαι τον κομμουνισμό μία ιδεολογία που έχει σκοτώσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο,ενώ δεν είδα πουθενά στο blog σου (επειδή έριξα μια ματιά) να καταδικάζεις τους ναζιστές της χρυσής αυγής και να ζητάς να βγούν εκτός νόμου. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι μόνο το κόμμα της Μπακογιάννη είναι η ντροπή της πολιτικής και ταυτόχρονα δίνεις ασυλία σε όλους τους ακραίους,τότε ναι είσαι κι'εσύ μία από τα ίδια με αυτούς τους αδίστακτους που κυβερνάνε.

    Επίσης σε λεώ αριστερό γιατί από μια ματιά που έριξα στο μπλογκ σου τα όσα πιστεύεις που θυμίζουν άκρα αριστερά και λαϊκισμό. Εκτός πλέον αν δεν έχεις αρκετές γνώσεις από πολιτική και ιδεολογίες και δεν γνωρίζεις τι πρεσβεύεις...
    Αντρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λοιπόν φίλε "Αντρέα". Επειδή επιμένεις μπήκα στον κόπο και ξαναδιάβασα την (βαρετή ομολογουμένως) ανάρτησή μου να δω μήπως είχα γράψει κάτι που δεν θυμόμουν. Και αυτό που είδα είναι πως έχω δίκιο. Πουθενά δεν αναφέρθηκα απαξιωτικά επειδή είναι με το κόμμα της Μπακογιάννη ή υποστηρικτής του καπιταλιστικού συστήματος. Τα παραπάνω απλά τα ανέφερα σαν πληροφορία. Ίσως να μπορεί κανείς να διαγνώσει την διαφωνία μου σε αυτά, αλλά μέχρι εκεί. Για να μην γίνεται όμως ανούσιος διάλογος, θα σε παρακαλούσα να μου αναφέρεις συγκεκριμένες εκφράσεις μου, στις οποίες αναφέρομαι απαξιωτικά για να καταλάβω κι εγώ τι ακριβώς σε έθιξε.

    Κατά τα άλλα, επιμένω πως το πρόβλημα είναι η διαγραφή σχολίων και η λογοκρισία που είναι μία καθαρά αντιδημοκρατική πρακτική. Αμφιβάλλεις σε αυτό; Εξάλλου αυτή η ανάρτηση έγινε μόνο γι' αυτό το λόγο. Για να παρέχει με links τα διαγραμμένα σχόλιά μου.

    Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις:

    1. Είπες: "Κι'εγώ σου λέω λοιπόν ότι είσαι μία από τα ίδια μ'αυτούς που κατηγορείς γιατί αναφέρεσαι απαξιωτικά στα πιστεύω των άλλων(λες και εσύ κατέχεις την απόλυτη αλήθεια)"
    Απάντηση: Εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις, εγώ όμως δεν συμπεριφέρθηκα σαν να κατέχω την απόλυτη αλήθεια. Απόδειξη; Σε παλαιότερη μου ανάρτηση όπου περιγράφω αυτό στο οποίο πιστεύω λέω προς το τέλος την φράση "Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα περιέχει ατέλειες και ανακρίβειες το παραπάνω κείμενο, γι' αυτό μην βιαστείτε να το απορρίψετε. Σίγουρα θα υπάρχουν σημεία με λάθη όπου μπορεί να υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση". Αυτό αποδεικνύει πως λες αερολογίες όταν λες πως νομίζω πως κατέχω την απόλυτη αλήθεια.

    2. Είπες: "την ίδια στιγμή που λες ότι σέβεσαι τον κομμουνισμό μία ιδεολογία που έχει σκοτώσει δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο":
    Απάντηση: Εδώ πρόσεξε καλά αυτό που θα σου πω. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει προκαλέσει θανάτους, είτε λίγων είτε πολλών ανθρώπων, εγώ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ! Αν εσύ ως "κουμούνια" χαρακτηρίζεις τους ανθρώπους που τάσσονται υπέρ τέτοιων καθεστώτων, τότε να ξέρεις πως αυτούς δεν τους ανέχομαι. Όταν λέω πως ανέχομαι του κομμουνιστές, εννοώ πως ανέχομαι αυτούς που απλά πιστεύουν πως μία κοινωνία θα ήταν καλύτερη υπό ένα καθεστώς ισότητας όπου δεν θα υπήρχαν άνεργοι κλπ κλπ. Απλά το σέβομαι σαν ιδεολογία. Τίποτα άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3. Είπες: "ενώ δεν είδα πουθενά στο blog σου (επειδή έριξα μια ματιά) να καταδικάζεις τους ναζιστές της χρυσής αυγής και να ζητάς να βγούν εκτός νόμου":
    Απάντηση: Έχω γράψει για τους ακροδεξιούς. Με αναγκάζεις να ξεθάψω μία αρχαία ανάρτησή μου που θα βρεις εδώ. Ωστόσο είναι αλήθεια πως δεν έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στο να τους κράξω. Είναι κάτι που έχω σκοπό να το κάνω. Το ότι δεν έχω προλάβει να γράψω για όλα τα θέματα, δεν σημαίνει και πως ανέχομαι τον οποιονδήποτε δεν έχω σχολιάσει ακόμα. Κοινή λογική νομίζω...

    4. Είπες: "Αν λοιπόν πιστεύεις ότι μόνο το κόμμα της Μπακογιάννη είναι η ντροπή της πολιτικής και ταυτόχρονα δίνεις ασυλία σε όλους τους ακραίους,τότε ναι είσαι κι'εσύ μία από τα ίδια με αυτούς τους αδίστακτους που κυβερνάνε."
    Απάντηση: Όχι δεν θεωρώ πως μόνο το κόμμα της Μπακογιάννη είναι η ντροπή. Ντροπή θεωρώ τους παρακάτω:
    ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία, Χρυσή Αυγή και άλλους.
    Και φυσικά θα αιτιολογήσω αυτό που λέω. Όλα τα παραπάνω κόμματα είναι υπέρ του παρόντος ολιγαρχικού και αντιδημοκρατικού πολιτεύματος. Τον λόγο που χαρακτηρίζω έτσι αυτό το πολίτευμα θα τον βρεις εδώ. Μην βιαστείς να μου πεις πως υπάρχουν και άλλα κόμματα που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, γιατί απλά δεν μπορώ να γνωρίζω και τα εικοσιτόσα κόμματα που υπάρχουν. Να είσαι σίγουρος όμως πως είμαι εναντίον ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ κόμματος που δεν προτείνει εκδημοκρατισμό του πολιτεύματος. Θεωρώ ντροπή να υποστηρίζει κανείς πως αυτό που έχουμε σήμερα λέγεται δημοκρατία. Άποψή μου.

    5. Δεν με ενδιαφέρει τι ταμπέλα θα μου βάλεις. Αν θα με πεις ακροαριστερό ή λαϊκιστή. Συνήθως όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα βάζουμε υποτιμητικές ταμπέλες στους άλλους. Λοιπόν αν έχεις κάτι να πεις απάντα πάνω στις απόψεις μου και άσε τα "αρισερά" και τα "δεξιά". Εγώ μίλησα με συγκεκριμένα στοιχεία. Μπορείς να κάνεις το ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι'εγώ σου λέω αυτή τι στιγμή ότι ψεύδεσαι κύριε Paulinho !!

    Ψέμα 1ο.Μπήκα και κοίταξα το επίμαχο μπλογκ και είδα πολλά σχόλιά δικά σου να έχουν δημοσιευθεί,ενώ εσύ ισχυρίζεσαι ότι λογοκρίνεσαι πάντα εσύ και όποιος άλλος έχει αντίθετη άποψη.Κοίταξα και το τελευταίο άρθρο, όπου και ξεκινάς ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ να βρίζεις χυδαία τον ιδιοκτήτη και αυτός σου απαντάει κάποια στιγμή με ανάλογο ύφος (και αυτό λάθος του)και σου απαγορεύει να ξαναγράψεις εκεί.Ξέρεις τι σημαίνει να βρίζεις κάποιον που σε φιλοξενεί στο μπλογκ του φίλε? θράσος και αναίδεια ! Είναι σαν να σε καλεί κάποιος στο σπίτι του και εσύ να τον βρίζεις.Εσύ προφανώς συνέχισες παρ'όλα αυτά να γράφεις εκεί γι'αυτό και σβήστηκες.

    ψέμα 2ο. Λες ότι δεν αναφέρεσαι στο κόμμα της Μπακογιάννη υποτιμητικά, αλλά πληροφοριακά όταν οι πάντες καταλαβαίνουν ότι τα στοιχεία που αναφέρεις τα αναφέρεις για να θίξεις και να υποτημίσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη του κόσμου.Σε λέω αλλαζόνα γιατί αναφέρεσαι υποτιμητικά στα πιστεύω των άλλων,σαν εσύ να κατέχεις την απόλυτη αλήθεια.

    ψέμα 3ο. Λες ότι ο συγκεκριμένος μπλογκερ υποστηρίζει το υπάρχον ολιγαρχικό σύστημα. Και όμως εγώ διάβασα κάποια άρθρα του και είδα το ακριβώς αντίθετο, ότι δηλαδή κατηγορεί το Ελληνικό σάπιο σύστημα και την Ελληνική πραγματικότητα.

    ψέμα 4ο. Τώρα τα γυρνάς και λες ότι δεν σέβεσαι τους κομμουνιστές που υποστηρίζουν δολοφονικά καθεστώτα. Και όμως πιο πάνω λες ότι "τους σέβομαι γιατί έχουν μια ιδεολογία" αδιαφορόντας αν κάποιοι υποστηριζουν δολοφονικά καθεστώτα. Φαίνεται ή σου είναι αδιάφορο αν αυτή η ιδεολογία έχει αποδειχθεί δολοφονική ή δεν το γνωρίζεις. Αν τώρα δεν το γνωρίζεις πήγαινε διάβασε κανένα βιβλίο...Το σίγουρο είναι ότι είσαι "κολοτούμπας".

    Τέλος μόνος σου παραδέχεσαι ότι δεν έχεις καταδικάσει σχεδόν καθόλου την ακροδεξιά,ενώ βρίζεις όλα τα κόμματα επειδή πιστεύουν στο συγκεκριμένο πολίτευμα λες και το πρόβλημα της Ελλάδας αυτή τι στιγμή είναι το πολίτευμα της και όχι το παρωχημένο και παρασιτικό οικονομικό και πολιτικό της σύστημα και η διαπλοκή εκδοτών και δημοσιογράφων με την εξουσία και τα κόμματα. Αν πάλι δεν ξέρεις τι συμαίνει πολίτευμα, τότε πάλι χρειάζεσαι διάβασμα...

    Τέλος αν δεν σου αρέσει η ταμπέλα του αριστερού,τότε αυτοπροσδιορίσου και πες μας που ανήκεις, αν δεν το κάνεις, αυτό να ξέρεις ότι σημαίνει πολιτικός τσαρλατανισμός ! Ως τότε -και χωρίς παρεξήγηση-απλά θα σε λέω λαϊκιστή.

    Βλέπω ότι μιλάς φανατικά για δημοκρατία και δίνεις και μαθήματα δημοκρατίας, αλλά απ'ότι φαίνεται εσύ στηρίζεσαι στο ψέμα και στον γκεμπελισμό. Ωραία δημοκρατία πρεβεύεις, δάσκαλε που δίδασκες...

    Αντρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1. Άλλο ένα ψέμα. Πες μου φίλε μου, σε ποιο σημείο με είδες να λέω την λέξη "πάντα" όταν έλεγα ότι λογοκρίνομαι; Τόση ώρα σου ζητάω να κάνεις ένα copy-paste με δικές μου εκφράσεις αλλά τίποτα! Είναι σύμπτωση που και αυτός και "οι φίλοι του", αλλά και εσύ τώρα, μου απαντάτε κατηγορώντας με για πράματα που δεν έχω πει; Άκου και κάτι άλλο τώρα. Όταν κάποιος γράφει κάτι κοροϊδευτικό για μένα (αναφέρομαι γι' αυτά που έγραψε ειρωνικά για τους "αγανακτισμένους") την ώρα που εγώ, όντας παρόν στις διαδηλώσεις, ξέρω πολύ καλά τι έγινε και πως κινδύνεψε η ζωή η δική μου αλλά και άλλων ανθρώπων, τότε δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν με φιλοξενεί στο blog του! Αν και σε προκαλώ να μου αναφέρεις τις βρισιές που του είπα πριν βρίσει αυτός. Εξάλλου ένας άνθρωπος που αυτοαποκαλείται δημοκράτης, δεν περίμενα ποτέ να το βλέπει έτσι. Ότι δηλαδή ο ιδιοκτήτης έχει μεγαλύτερη ελευθερία λόγου από τον φιλοξενούμενο. Αν το βλέπει έτσι, τότε καλύτερα να ψαχτεί μέσα του για το πόσο δημοκράτης είναι. Παρεμπιπτόντως όμως, δεν έσβησε μόνο δικά μου σχόλια, αλλά και ενός ανώνυμου που δεν περιείχε καμία βρισιά. Τα έχω κι αυτά τα σχόλια, γι' αυτό θα σε συμβούλευα να μην εκτεθείς διαψεύδοντας αυτά που λέω.

    2. Μπορείς να λες ότι θες. Η ανάρτησή μου είναι ακριβώς από πάνω, δεν είναι κρυφή, ο καθένας μπορεί να δει ποιο είναι το πρόβλημά μου και τι επικρίνω και τι όχι. Δεν κρύβω ότι είμαι κατά του κόμματος αυτού και του οικονομικού συστήματος που επικρατεί. Από κει και πέρα μπορείς κι εσύ και ο οποιοσδήποτε να βάλει την φαντασία του να δουλέψει για να μου βάλει λόγια που δεν είπα.

    3. Άκουσε να δεις. Δεν γίνεται να κατηγορείς το ελληνικό σάπιο σύστημα και την ίδια ώρα να βρίζεις αυτούς που ζητάνε συγκεκριμένες αλλαγές στο Σύνταγμα για εκδημοκρατισμό του πολιτεύματος. Τι ζητάνε οι "αγανακτισμένοι"; Ξέρεις; Ζητάνε ρυθμίσεις που θα σταματούσαν αυτή την κατάσταση. Ζητάνε ρυθμίσεις που θα επέτρεπαν στους ανθρώπους να αποφασίζουν για τις ζωές τους. Μπορεί αυτός κι εσύ, να διαφωνείτε με αυτό, όμως κακά τα ψέματα αυτό είναι η δημοκρατία. Όποιος διαφωνεί απλά δεν είναι υποστηρικτής της δημοκρατίας. Μπορεί να έχει δίκιο που διαφωνεί, αλλά δεν έχει δίκιο να αυτοαποκαλείται δημοκράτης. Αν ο ίδιος συμφωνεί πως το παρόν σύστημα δεν είναι δημοκρατία, τότε γιατί λέει πως οι "αγανακτισμένοι" είναι κίνδυνος για την δημοκρατία; Γιατί δεν προτείνει συγκεκριμένες αλλαγές ώστε να καταλάβουμε κι εμείς;

    4. Εξήγησα με απόλυτη σαφήνεια ποιους αποδέχομαι και τι εννοούσα όταν έλεγα ότι σέβομαι την ιδεολογία τους. Απ' όσο ξέρω η ιδεολογία τους δεν είναι να δολοφονούν ανθρώπους. Αν κάνω λάθος θα ήθελα να με διαφωτίσεις παραθέτοντας μου το αντίστοιχο σημείο που αναφέρεται κάτι τέτοιο στην θεωρία τους. Δεν τα γύρισα γιατί απλούστατα ποτέ δεν είπα ότι υποστηρίζω δολοφόνους.

    5. Δεν είμαι πολιτικό κόμμα ώστε να είμαι υποχρεωμένος να καταδικάσω το κάθε τι με το οποίο διαφωνώ. Η άποψή μου για την ακροδεξιά φαίνεται ξεκάθαρα από κει και πέρα είναι αστείο να συζητάμε για το πόσο βαρύτητα έδωσα στο ένα και στο άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι πιστεύω πως το πρόβλημα είναι το πολίτευμα γιατί ακριβώς εξαιτίας της ατελείωτης εξουσίας που δίνει το πολίτευμα αυτό στους κυβερνώντες για 4 χρόνια, οδηγούμαστε σε αυτές τις σχέσεις μεταξύ εκδοτών και δημοσιογράφων με τα κόμματα. Όλα τα κόμματα τα καταδικάζουν αυτά και όλα τα κάνουν όμως όταν βγουν στην εξουσία. Ποιο κόμμα έχει τα κότσια να προτείνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ αλλαγές που δεν θα επέτρεπαν αυτές τις καταστάσεις, όπως η άμεση ανάκληση κυβερνήσεων, τα δημοψηφίσματα για τα σημαντικά ζητήματα και ιδιαίτερα για τα ζητήματα για τα οποία δεν είχε την ίδια θέση με αυτή που είχε προεκλογικά, η άρση της ασυλίας, η διαφάνεια και διάφορα άλλα; Ποιο κόμμα τα λέει αυτά χωρίς απλώς να λαϊκίζει κατηγορώντας δήθεν τα διαπλεκόμενα, την ώρα που δεν προτείνει λύσεις που θα μπορούσαν να τα πατάξουν; Ποιο κόμμα είναι αυτό που προτείνει τέτοιες λύσεις χωρίς να ζητάει στο αυθαίρετο από τον λαό να πιστέψει πως ειδικά αυτό το κόμμα θα είναι ηθικό χωρίς να μπλεχτεί με διαπλεκόμενα; Ποιο; Μήπως το κόμμα της Μπακογιάννη; Φυσικά όχι...

    Αν θες να αυτοπροσδιοριστώ, το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαι υποστηριχτής της δημοκρατίας. Θεωρώ πως το οτιδήποτε κι αν γίνεται, θα πρέπει να το θέλει ο λαός γιατί αυτουνού τις ζωές αφορά. Οπότε θεωρώ πως πάνω απ' όλα πρέπει να γίνεται το θέλημα του λαού. Αφού εξασφαλίσουμε αυτό, μετά βλέπουμε για οικονομικά συστήματα και τα σχετικά...

    Τέλος, μου κάνει εντύπωση που όταν μίλησα για ολιγαρχικό σύστημα, αντί να υπερασπιστής το κόμμα που δηλώνεις πως υποστηρίζεις και να μου πεις τις θέσεις αυτού, θεώρησες σημαντικότερο να υπερασπιστείς τον συγκεκριμένο blogger. Νόμιζα πως ο λόγος που θίχτηκες και σχολίασες ήταν το κόμμα της Μπακογιάννη και περίμενα να μου μιλάς υπερασπιζόμενος αυτό, και όχι έναν blogger. Το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι πως και εσύ και ο άλλος, με χαρακτηρίσατε ως γκεμπελίσκο. Υπάρχουν και άλλες συμπτώσεις που δεν θα τις αναφέρω. Θα ήθελες όμως να μου εξηγήσεις έστω και τώρα γιατί με λες έτσι; Όλο χαρακτηρισμούς μου είστε αλλά πραγματικά κανένα επιχείρημα...

    Για φινάλε σου έχω μία ερώτηση: Ας κάνουμε μία υπόθεση. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως εσύ που μου συστήνεσαι ως "Αντρέας" δεν είσαι κάποιος Αντρέας, αλλά είσαι ο ίδιος ο blogger αυτού του site. Υποθετικά μιλάω δε λέω πως είσαι εσύ. Αν λοιπόν, υποθετικά πάντα, ισχύει κάτι τέτοιο, τότε συμφωνείς με την άποψή μου ότι θα πρόκειται για ένα άκρως κομπλεξικό άτομο με ενδεχόμενο ψυχολογικών προβλημάτων; Αν δεν είσαι αυτός, αλλά πραγματικά κάποιος άλλος που δεν έχεις καμία σχέση με αυτόν, τότε νομίζω πως δεν θα έχεις πρόβλημα να συμφωνήσεις μαζί μου. Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χα,χα όχι μη φοβάσαι δεν είμαι ο ίδιος,μη βλέπεις παντού φαντάσματα, πρώτη φορά μπαίνω εδώ (σε βρήκα κατά τύχη στο google) και τελευταία διότι δεν αξίζει τον κόπο αφου αποδυκνείται ότι είσαι ανώριμος και ψεύδεσαι.

    1)Ποτέ δεν διευκρίνησες ότι σβήστηκαν μόνο κάποια συγκεκριμένα σχόλια από τον μπλογκερ και ότι κατα τ'άλλα σε αφήνει να γράφεις ελεύθερα. Αντίθετα τον κατηγορείς γενικά ως λογοκριτή και φασίστα και ότι σβήνει όσους διαφωνούν μαζί του και τώρα τα γυρνάς. Γι'αυτό μιλάω για γκεμπελισμό...Και φυσικά δεν τον υπερασπίζομαι,αφού ούτε τον ξέρω. Απλά θέλω να καταδείξω πόσο κούφια είναι αυτά που λες περί δημοκρατίας και πόσου κούφια η αφ'υψηλού κριτική σου (χαρακτηρίζοντας φασίστες κλπ.),αφού δεν εφαρμόζεις αυτά ούτε στην ίδια σου τη ζωή...

    Το ότι επιμένεις σε αυτά που έγραψες και δεν αναγνωρίζεις το δικαίωμα της κριτικής και της ελευθερίας του λόγου στο διαχειριστή ακόμα και αν έχει λάθος, δείχνει ότι ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΛΛΕΙΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.Μάθε να βρίσκεις το δίκιο σου με επιχειρήματα και όχι με βρισιές.
    Και ιδού τι έγραψες λοιπόν προς τον διαχειρηστή

    "Για γέλια και για κλάματα μαζί η ανάρτηση"
    "είσαι προκατειλημμένος και κολλημένος"
    "δεν ανέχομαι από κανέναν βολεμένο καναπεδάτο σαν κι εσένα να βγάζει γλώσσα"
    "Κομματόσκυλο είσαι εσύ, και συγκεκριμένα της Μπακογιάννη"
    "Αλλά είσαι φασίστας! Γι' αυτό δεν μιλάς γι' αυτά! Βολεύεσαι με την παρούσα κατάσταση!"

    Λοιπόν φίλε Paulinho ποιός θα ανεχόταν μέσα στο μπλογκ του να τον βρίζει ο κάθε πικραμένος ?
    Κι'εγώ στη θέση του θα σε πέταγα έξω...
    Παραδέξου το λάθος σου και άσε το τουπέ και την αλαζονεία. Δημοκράτες και άντρες είναι αυτοί που ξέρουν να κάνουν και αυτοκριτική !

    2)Το ότι είσαι κατά της Μπακογιάννη,ενώ αντίθετα σέβεσαι το ΚΚΕ και τον κομμουνισμό (μολονότι εγκληματικός) δείχνει ότι είσαι κι'εσύ μια από τα ίδια με το πολιτικό καθεστώς που κατηγορείς.
    Ο Μαρξ μιλάει για βία στις θεωρίες του,αλλά αυτό δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε...Ούτε θα κάτσω να μιλήσω εδώ πέρα για τους αγανακτισμένους και να υπερασπιστώ τα κείμενα του άλλου...Αν θέλεις πήγαινε στον συγγραφέα και ρώτα τον.Σ'εμένα γιατί τα λες όλα αυτά ? Δεν είμαι εκπρόσωπός του...

    Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το πολίτευμά της,αλλά ότι η δημοκρατία δηλητηριάστηκε και ότι μετατράπηκε σε ασυδοσία και κρυφοδικτατορία.Άλλωστε το ίδιο σχετικά πολίτευμα ισχύει και σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες,χωρίς παρόμοια προβλήματα.Το κόμμα της Μπακογιάννη έχει μιλήσει και για διαφάνεια και γιά άρση της ασυλίας και για μείωση των βουλευτών και των χρημάτων που παίρνουν τα κόμματα, απ'το κράτος.Φαίνεται ότι δεν είσαι καλά ενημερωμένος.
    Το δε υποστηρικτής της δημοκρατίας δεν είναι πολιτική τοποθέτηση,αλλά μία ασαφής γενικότα,Θα περίμενα να μου πεις αν είσαι δεξιός,αριστερός,κεντρώς,φιλελεύθερος κλπ.,το ότι δεν το κάνεις δείχνει σαφέστατη έλλειψη πολιτικών γνώσεων.

    Τέλος με κάποια δημοψιφήσματα δεν θα είχα αντίρηση,μόνο που εδώ στην Ελλάδα ο λαός είναι ανώριμος και δεν έχει παιδεία και κατευθύνεται από τα ΜΜΕ.Πως λοιπόν θα αποφασίζει για πολύ κρίσημα θέματα μόνος του ?
    Εδώ στη Νέα Δημοκρατία πήγαν και ψήφισαν για αρχηγό τους τον Σαμαρά,έναν αποστάτη που πρόδωσε το κόμμα του.Και το έκαναν γιατί έτσι τους παρότρυναν τα ΜΜΕ...Ας αποκτήσουμε πρώτα παιδεία και υγιή ΜΜΕ και μετά μιλάμε για δημοψηφίσματα...
    Δεν ξέρω αν ο άλλος έχει ψυχολογικά προβλήματα,αλλά κι'εσύ που τον κράζει δημοσίως επείδη τσακωθήκατε δεν είσαι και ότι πιο λογικό και συνετό...

    Τελευταία φορά που σου απαντάω γιατί με κούρασες.Ότι κατάλαβες, κατάλαβες... και κανόνισε να αρχίζεις να κράζεις κι'εμένα τώρα απ'το μπλογκ σου...
    Αντρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα δεν είπα πως εσύ είσαι. Μην αγχώνεσαι. Εγώ μία υπόθεση έκανα, και σε ρώτησα κάτι συγκεκριμένο που ήμουν σίγουρος πως δεν θα απαντούσες. Θα στην ξανακάνω όμως την ερώτηση. Συμφωνείς ή όχι πως ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ είσαι ο ίδιος ο "αντισυμβατικός" τότε θα πρόκειται για άνθρωπο με πολλά κόμπλεξ; Πες μου θεωρητικά ποια είναι η γνώμη σου. Θα ήταν ή όχι έτσι ΑΝ ήσουν ο ίδιος;

    Επίσης το να με βρήκες στο google μου φαίνεται λίγο δύσκολο γιατί το blog μου δεν το ξέρει η μάνα του και στο google δεν εμφανίζεται εύκολα. Ωστόσο, εσύ όντας ειλικρινής μπορείς να μου αποδείξεις ότι όντως έτσι με βρήκες. Αν μου πεις τις λέξεις τις οποίες έγραψες στην αναζήτηση θα μπορέσω να επαληθεύσω αν όντως υπήρξε άτομο που με βρήκε γράφοντας αυτά που θα μου πεις στο google. Και τότε θα το κάνω screenshot και θα μπορέσω να αποδείξω αν λες αλήθεια. Αλλά άσε με να μαντέψω... Είμαι σίγουρος πως θα έχεις ξεχάσει τι έγραψες ή θα θεωρείς ανώριμο να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Πάντως για τον οποιοδήποτε λόγο αποκλείεται να απαντήσεις σε αυτό...;)

    1. Το ψέμα συνεχίζεται. Λες ότι ποτέ δεν διευκρίνισα πως σβήστηκαν μόνο κάποια σχόλια μου. Ιδού η φράση μου από την παραπάνω ανάρτηση:
    "ο τελευταίος σύνδεσμος θα είναι απευθείας link στο blog του με την ίδια ανάρτηση στην παρούσα φάση της με σβησμένα όλα τα σχόλια μου, εκτός από τα 2 πρώτα"
    Εκτός του ότι το αναφέρω με λόγια πως υπάρχουν και σχόλιά μου που δεν έχει διαγράψει, έχω και τους συνδέσμους από κάτω που αποδεικνύουν την αλήθεια. Από την στιγμή που εγώ ο ίδιος δείχνω τα στοιχεία για την πραγματικότητα, είναι αστείο από κει και πέρα να συζητάμε για το αν είπα πως υπάρχουν και σχόλιά που δεν σβήνει κλπ.

    Μετά πέταξες και την εξής πατάτα: "αφού δεν εφαρμόζεις αυτά ούτε στην ίδια σου τη ζωή..."
    Αφού δεν με ξέρεις, που ξέρεις τι εφαρμόζω στην ίδια μου την ζωή. Πόσο ώριμο από μέρους είναι να λες κάτι τόσο άκυρο; Πρόσεξε φίλε μου όταν φανατίζεσαι δεν ξέρεις τι λες και εκτίθεσαι...

    Το ότι δεν αναγνωρίζω εγώ την ελευθερία λόγου στον διαχειριστή αποτελεί μία ακόμα πατάτα αφού δεν διέγραψα εγώ κανενός το σχόλιο ή κάτι παρόμοιο. Άλλη μία αερολογία έτσι απλά για να περνάει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από τα copy-paste μόνο τα 2 πρώτα ήταν που τα είπα στο πρώτο σχόλιό μου, αλλά και αυτά είναι αποτέλεσμα της δικής του εξύβρισης και προσβολής μέσω της ανάρτησης του για όσα θλιβερά γράφει για τους αγανακτισμένους. Όσο και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτή η ανάρτηση προσέβαλε εμένα όπως και χιλιάδες ανθρώπους που αυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι μπορεί να κράζει τους πάντες χωρίς να σέβεται τίποτα! Εσύ φίλε μου, αν διαδήλωνες για κάτι στο οποίο πιστεύεις (δημοκρατία έχουμε, πρέπει να σεβαστούμε αυτό που πιστεύει κάποιος), είχε κινδυνεύσει η ζωή σου και μετά έβλεπες ένα γραφικό τύπο να σε κοροϊδεύει χαλαρός από τον υπολογιστή του πως θα ένιωθες; Θα θεωρούσες πως "δεν σε έβρισε πρώτος"; Και αν θες, κάτσε βάλε κάτω τις δικές του βρισιές και σύγκρινέ τες με τις δικές μου. Εγώ τουλάχιστον η χειρότερη λέξη που του είπα είναι το "κομματόσκυλο" και αυτό απλά είναι άποψή μου.

    2. Η κλασική τακτική συνεχίζεται. Βάζουμε λόγια που δεν είπε ο άλλος για να δημιουργήσουμε εντύπωση. Λοιπόν φίλε μου αν και με κουράζεις, έχω πολύ υπομονή για να το ξαναπώ. Τους κομμουνιστές είπα πως σέβομαι, όχι το ΚΚΕ! Αντίθετα μόλις στο προηγούμενο σχόλιο μου το κόμμα αυτό το ανέφερα μέσα στο κόμματα-ντροπή. Ευτυχώς που ο γραπτός λόγος μένει...

    3. Άλλο ένα επιχείρημα που είναι ίδιο με αυτά του "αντισυμβατικού". Ότι αυτό το πολίτευμα είναι στις πιο ανεπτυγμένες χώρες. Βρε! Αδελφάκια είστε και έχετε τόσο όμοια σκέψη; Όσο για το κόμμα της Μπακογιάννη δεν αναφέρει πουθενά να είναι οι κυβερνήσεις άμεσα ανακλητές και να μπορεί ο λαός να ζητάει δημοψηφίσματα με συλλογή υπογραφών! Αυτά είναι θεμελιώδη ζητήματα για να μπορούμε να λέμε πως έχουμε κάποια δημοκρατία. Η άρση ασυλίας από μόνη της δεν λέει τίποτα. Και η μείωση βουλευτών και μισθών, επίσης δεν κάνει πιο δημοκρατικό το πολίτευμα. Καλό είναι να μειωθούν οι μισθοί τους, αλλά αυτό μόνο του, χωρίς να συνοδεύεται με εκδημοκρατισμό του πολιτεύματος στην πράξη, είναι απλά ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!

    Δεν θα συζητήσω αν έχεις δίκιο στο αν ο λαός είναι ανώριμος και δεν μπορεί να αποφασίσει για κρίσιμα ζητήματα. Θα σου πω όμως το εξής απλό:
    Στην περίπτωση που θεωρούμε πως ο λαός δεν είναι ώριμος για να αποφασίσει, τότε ταυτόχρονα δεν μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία! Δες στο wiki τον ορισμός της λέξης "δημοκρατία". Δημοκρατία σημαίνει να αποφασίζει ο λαός! Και αυτή τη στιγμή δεν αποφασίζει! Οπότε ή είμαστε υπέρ των δημοψηφισμάτων ώστε να αποφασίζει ο λαός, ή είμαστε κατά επειδή τον θεωρούμε ανώριμο, αλλά σε αυτή την περίπτωση είμαστε υποστηρικτές ενός άλλου πολιτεύματος, μη δημοκρατικού.

    Επειδή είμαι σίγουρος πως μετά την δυνατότητα που σου έδωσα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ο "αντισυμβατικός", πλέον δεν παίζει να ξανασχολιάσεις, σε καληνυχτίζω και σε ευχαριστώ που βοήθησες στο να σπάσω την βαρεμάρα μου αυτό το βράδυ.

    Ο κόσμος του Paulinho θα χαρεί να σε ξαναφιλοξενήσει στα σχόλιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είσαι ξεροκέφαλος,εριστικός,αλαζόνας,ειρωνικός και ισχυρογνόμων.Εκτός αυτού είσαι φοβερά κουτοπόνηρος και καχύποπτος. Στο google έψαχνα ακριβώς κάποιο άρθρο των αιρετικών (δεν θυμάμαι ποιό)και μου βγήκες εσύ. Ικανοποιήθηκες τώρα ? Πόσο δίκιο είχε τελικά ο άλλος που σου φέρθηκε έτσι...Τον επιβεβαιώνεις. Φαίνεται έχεις πάθει ψύχωση με τον αντισυμβατικό και τον βλέπεις παντού χα,χα...Ενώ σου απέδειξα πόσο λάθος είσαι,αντί να παραδεχτείς τα λάθη σου και να κάνεις έστω και λίγη αυτοκριτική όπως θα έκανε κάθε άντρας και δημοκράτης εσύ επιμένεις ότι έχεις δίκιο. Άνθρωποι σαν κι'εσένα είναι παράδειγμα προς αποφυγή ξέρεις... Γιατί δεν είπες την αλήθεια ότι κόπηκες γιατί είσαι υβριστής, αντί να το παίζεις θύμα ? Αντίθετα εσύ έκανες κάτι χειρότερο, έλεγες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν αντέχει την αντίθετη άποψη και ότι είναι φασίστας γιατί σε σβήνει και πως αφήνει μόνο όσους συμφωνούν μαζί του.Το είπες ή δεν το είπες ? Και αυτά την ώρα που είναι φανερές οι βρισιές σου και η εριστικότητά σου.
    Πράγματι θα ήταν βλάκας κάποιος που θα έγραφε εδώ με άλλο όνομα, αλλά το ίδιο βλάκας είσαι κι'εσύ που τον κράζεις και βγάζεις τις εμπάθειές σου στον αέρα !! Και εσύ το κάνεις αποδεδειγμένα !! Αφού ήθελες οπωσδήποτε απάντηση πάρτην !!!

    ψέμα 5ο. Είπες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίζει και ειρωνεύεται τους ανθρώπους που συμμετέχουν στους αγανακτισμένους.
    Κι'όμως εγώ διάβασα τα άρθρα και πουθενά δεν είδα κάτι τέτοιο. Αντίθετα διευκρινίζει ότι δεν είναι όλος ο κόσμος κατευθυνόμενος.Απλά έχει την άποψη ότι είναι κατευθυνόμενο το κίνημα και καταδικάζει τις βιαιοπραγίες. Γίνεται λοιπόν πασιφανές ότι απλά δεν αντέχεις την αντίθετη άποψη φίλε μου. Άρα αν ψάχνεις για φασισμό ψάχτον στον εαυτό σου. Εκτός αυτού συνεχίζεις να ψεύδεσαι και είναι ντροπή σου...Γι'αυτό σου λέω ότι όταν μιλάς για δημοκρατία και μια καλύτερη κοινωνία θα πρέπει να την εφαρμόζεις και στη ζωή σου,Και εσύ εδώ αποδεδειγμένα δεν το κάνεις.

    Για το ΚΚΕ έγραψες ή δεν έγραψες "τους σέβομαι γιατί έχουν μια ιδεολογία" ? και δεν σε απασχολεί αν αυτή η ιδεολογία έχει αποδειχθεί εγκληματική ? Ή δεν το γνωρίζεις ? Τότε φαντάζομαι θα σέβεσαι και τους ναζί.Όσο για τα δημοψηφίσματα συνεχίζεις να είσαι ξεροκέφαλος,γιατί εγώ είπα ότι τα δέχομαι αρκεί να έχουμε λαό ώριμο. Αν εμπιστευθούμε έναν λαό ανώριμο που κατευθύνεται από τον όχλο και τα ΜΜΕ και καταστραφεί η χώρα τότε για ποιά δημοκρατία θα μιλάμε ? Αυτή θα είναι μία δηλητηριασμένη και επικίνδυνη δημοκρατία που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα λίγων.Ας οριμάσουμε λοιπόν ως κοινωνία και μετά συζητάμε για δημοψηφίσματα.Εκτός αυτού μόνο λαϊκιστές και ακραίοι θέλουν να αντικατάστήσουν σήμερα την κοινοβουλευτική δημοκρατία με συνεχή δημοψηφίσματα...Και φυσικά α απάντηση στον εύλογο ισχυρισμό ότι το πολίτευμα είναι το τελευταίο πράγμα που φταίει σ'αυτήν τη χώρα δεν πήρα απάντηση παρά μόνο εξυπνάδες και ειρωνίες...

    Και ποιός σου είπε ότι το κόμμα της Μπακογιάννη για να είναι δημοκρατικό πρέπει να συμφωνεί με τις δικές σου ιδεοληψίες ? Βλέπεις ότι συνεχίζεις να είσαι αλαζόνας και να νομίζεις ότι κατέχεις την απόλυτη αλήθεια ?
    Σου συνιστώ να διαβάσεις καλύτερα το πρόγραμμά μας. Και επειδή είσαι και άσχετος αυτό με την συλλογή υπογραφών ισχύει και σήμερα ως νόμος,απλά πρέπει να το εγκρίνει και ο πρόεδρος της δημοκρατίας για να γίνει δημοψήφιαμα.
    Τώρα που σου απάντησα και έπεσες έξω έχεις μούτρα να ξαναεμφανιστείς ?
    Μην το κάνεις γιατί είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω,αφού βλέπω ότι χάνω τσάμπα τον χρόνο μου.Προσπάθησα να βάλω τη σκέψη σου σε μία τάξη,αλλά είσαι τόσο ξερό κεφάλι και κουτοπόνηρος που δεν θέλεις να καταλάβεις,ενώ αποδεδειγμένα ψεύδεσαι συνεχώς και έχεις άδικο. Και μόνο ότι λες ότι το μπλογκ σου δεν το ξέρει ούτε η μάνα του, αυτό δείχνει και τη σοβαρότητα των όσων πρεσβεύεις...Άντε γειά οριστικά...

    Ας μη γράψω Αντρέας λοιπόν, αφού δεν με πιστεύεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και να που η ιστορία επαναλαμβάνεται. Μετά το στρίμωγμα αρχίζουν οι βρισιές! Ακριβώς αυτό που με κατηγορείς τόση ώρα το κάνεις λοιπόν κι εσύ! Αλλά επειδή εγώ δεν είμαι φασίστας όπως έλεγα (και χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να το αποδείξω) δεν πρόκειται να σβήσω το σχόλιό σου. Εξάλλου το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, το ποιος είναι υβριστής και ποιος όχι, το ποιος έχει επιχειρήματα και ποιος όχι, είναι κάτι που θα πρέπει να αφήνουμε τους αναγνώστες να το κρίνουνε;) Αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας. Αυτό σημαίνει ελευθερία λόγου. Αν είναι να κρίνει ο "ιδιοκτήτης" του blog τότε θα πρέπει να μιλάμε για άλλου είδους νοοτροπία...

    Λοιπόν, σχετικά με την αναζήτηση στο google, δες κάτι που πρόσθεσα στο τέλος της ανάρτησης. Είμαι σίγουρος πως θα διαταράξει την ψυχραιμία σου και θα σε κάνει να ξανασχολιάσεις.

    Ναι το είπα ότι σβήνει σχόλια όποιων δεν συμφωνούνε γιατί έσβησε και άλλου τα σχόλια που δεν περιείχαν καμία μα καμία βρισιά (τα έχω λέμε κι αυτά τα σχόλια), αλλά για να μην πηγαίνουμε μακριά, πες μου ποια είναι η βρισιά στο σχόλιο μου που θα βρεις στο link νούμερο 3 της παραπάνω ανάρτησης. Το μόνο που δίνω είναι στοιχεία για τις ανακρίβειες που λέει! Γιατί άραγε το έσβησε; Έλα τώρα μην κάνουμε πως δεν βλέπουμε.

    Πάντως ειλικρινά μου κάνει εντύπωση το πόσο επίμονα τον υπερασπίζεται χωρίς καν να τον ξέρεις και το τι κείμενα κάθεσαι και γράφεις για πάρτι του...

    5. Άλλο ένα ψέμα. Παρακάτω φράση του "αντισυμβατικού":
    "Και αυτοί οι δήθεν αγανακτισμένοι μοιάζουν απλά να ζητούν μάταια το παλιό τους βόλεμα πίσω,παρά να έχουν κάποιο όραμα αλλαγής για τη χώρα τους. Μοιάζουμε σαν ένα κακομαθημένο παιδάκι που αρνείται να χάσει το παιχνίδι του…"
    Εγώ πρώτον δεν είμαι "δήθεν" αλλά πραγματικά αγανακτισμένος με την όλη κατάσταση. Δεύτερον δεν ζητώ κανένα παλιό ή καινούριο βόλεμα γιατί ποτέ δεν υπήρξα βολεμένος ούτε έχω σκοπό να επιδιώξω κάτι τέτοιο. Τρίτον, έχω όραμα αλλαγής όπως και πάρα πολλοί από αυτούς που κατεβαίνουν, ανεξάρτητα με το αν συμφωνεί ο "αντισυμβατικός" με αυτό το όραμα ή όχι. Τέταρτον αναφέρεται ο χαρακτηρισμός "κακομαθημένο". Όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν κάνουν καμία διάκριση ή διευκρίνηση ότι απευθύνονται σε μία μερίδα μόνο των "αγανακτισμένων". Οπότε εγώ το θεωρώ πρόκληση και προσβολή. Κατάλαβες τώρα ποιος λέει ψέματα; Αν λοιπόν ήταν έντιμος ο κύριος "αντισυμβατικός" θα φρόντιζε να αποσαφηνίσει πως υπάρχουν και άνθρωποι που δικαίως διαμαρτύρονται γιατί πληρώνουν τις λαμογιές άλλων...

    Για το ΚΚΕ, μην καταντάς γραφικός για κάτι που εξήγησα αναλυτικότατα για το τι σέβομαι και τι δε σέβομαι. Και όχι τους ναζί δεν τους σέβομαι.

    Περί όχλου, με την λογική αυτή, και τώρα ο κόσμος παρασέρνεται από ΜΜΕ κλπ και ψηφίζει κόμματα σαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ. Μήπως να προτείνουμε την επισημοποίηση της χούντας ώστε να μην ψηφίζει καν ο λαός; Τι λες κι εσύ; Αν θέλουμε να ωριμάσει επιτέλους ο λαός θα πρέπει να του δώσουμε την ζωή του στα χέρια του να την διαχειριστεί ο ίδιος! Όσο τα κόμματα μας στερούνε την εξουσία της ζωής μας, άλλο τόσο θα μας λένε και ανώριμους...

    Το κόμμα της Μπακογιάννη για να είναι δημοκρατικό θα πρέπει απλά να δίνει εξουσία στο λαό. Να επιτρέπει στο λαό να αποφασίζει για τον εαυτό του. Το κάνει το κόμμα της Μπακογιάννη; Αυτά που μου ανέφερες για περιορισμό βουλευτών και μισθών δεν μου δίνουν πουθενά την εντύπωση ότι το πάει προς εκδημοκρατισμό...

    Όταν μιλάω για συλλογή υπογραφών, εννοώ να αρκεί μόνο η συλλογή υπογραφών για να διεξαχθεί δημοψήφισμα! Χωρίς να χρειαστεί καμία έγκριση από κανέναν! Αν αυτό ήδη ισχύει, τότε έλα και πες με "άσχετο" και μετά εγώ δεν θα ξαναγράψω τίποτα εδώ πέρα.

    Τέλος, αν η σοβαρότητα των όσων πρεσβεύει ο καθένας φαινόταν από το πόσο δημοφιλές είναι ένα blog ζήτω που καήκαμε...

    Καλή αντάμωση... Αντρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άκου ρε μάγκα φαίνεται γουστάρεις να ασχολούμαι συνέχεια μαζί σου και με προκαλείς συνεχώς να απαντάω ενώ δεν έχω καιρό για χάσιμο.
    Απ'ότι είδα σε ένα post είσαι 16 χρονών...άρα έχεις το ακαταλόγιστο για ότι λες και δεν σε παρεξηγώ και ούτε έχω χρόνο για χάσιμο να ασχολούμαι με μυξιάρικα που το παίζουν και δημοκράτες.Όμως πρώτη φορά βλέπω άτομο τέτοιας ηλικίας με τέτοια έπαρση,αλαζονεία και θράσος.

    1)Κατ'αρχήν πρέπει να ντρέπεσαι γι'αυτό που έβγαλες στον αέρα, γιατί εγώ ποτέ δεν είπα ότι βρήκα το μπλογκ σου χθες 5 Ιουλίου,όπως δείχνει η αναζήτηση. Το βρήκα προχθές 4 ή παραπροχθές 3 (δεν θυμάμαι καλά)και απλά σχολίασα χθες.Εσύ λοιπόν έχεις πάθει τέτοια ψύχωση με τον αντισυμβατικό που προσπαθείς να αποδείξεις λυσσαλέα ότι είμαι αυτός.Και επειδή παραπάνω μίλησες για ψυχολογικά προβλήματα και εμμονές μάλλον εσύ φαίνεται τελικά ότι υποφέρεις από αυτά...Πρέπει να ντρέπεσαι γι'αυτό που έκανες που δείχνει πόσο προβοκάτορας και φασίστας είσαι.Και μας κάνεις και μαθήματα δημοκρατίας τρομάρα σου...Καλά σε χαρακτήρισα γκεμπελίσκο (αν ξέρεις τι σημαίνει)...

    2)Δεν σε έβρισα,εκτός κι'αν δεν ξέρεις τι σημαίνει βρισιά.Απλά σε χαρακτήρισα και μάλιστα πολύ εύστοχα,ναι είσαι όλα αυτά που λέω και μάλιστα στο δεκαπλάσιο και μου το αποδεικνύεις κάθε στιγμή.Σου έδωσα μία ευκαιρία αυτογνωσίας αλλά δεν το κατάλαβες... Το πόσο φασίστας και προβοκάτορας είσαι μου το έχεις αποδείξει ήδη και δεν χρειάζεται να σβήσεις σχόλια για να φανεί...δεν σε παίρνει άλλωστε...

    3)ψέμα 6ο. Λες ότι σου έσβησε και σχόλια που δεν ήταν υβριστικά, αλλά είναι προφανές ότι αυτό έγινε αφού πρώτα τον στόλισες εσύ και σου απαγόρευσε να ξαναγράψεις εκεί. Αν δεν είναι έτσι απόδειξέ μου το αντίιθετο.Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι είσαι ανεπιθύμητοε σ'ένα μπλογκ και συνεχίζεις να γράφεις,τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι αυτός.Και δεν τον υπερασπίζομαι όπως βλακοδώς λες,απλά καταδυκνείω πόσο φασίστας είσαι εσύ που δίνεις μαθήματα δημοκρατίας.

    4)"Και αυτοί οι δήθεν αγανακτισμένοι μοιάζουν απλά να ζητούν μάταια το παλιό τους βόλεμα πίσω,παρά να έχουν κάποιο όραμα αλλαγής για τη χώρα τους.
    Αυτό κύριε προβοκάτορα δεν είναι βρισιά,εκτός κι'αν επειδή είσαι ανήλικος δεν γνωρίζεις ούτε το νόημα της λέξης βρισιά.Αυτή είναι η άποψη του συγγραφέα για το κίνημα(ότι δεν έχετε κανένα όραμα αλλαγής)την οποία εσύ επειδή έχεις φασιστική κουλτούρα δεν μπορείς να αντέξεις και τον βρίζεις.Και στο κάτω,κάτω πως ξέρεις ότι ανάμεσα στους χιλιάδες αγανακτισμένους δεν υπάρχουν και τέτοιοι βολεμένοι όπως λέει ο συγγραφέας ?

    "Μοιάζουμε σαν ένα κακομαθημένο παιδάκι που αρνείται να χάσει το παιχνίδι του…"
    Εδώ είναι προφανές ότι ο συγγραφέας αναφέρεται γενικά στην Ελληνική κοινωνία και όχι στους αγανακτισμένους.Τώρα αν εσύ λόγω μειωμένης αντίληψης το παίρνεις προσωπικά είναι δικό σου πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρέπει να ντρέπεσαι και για αυτήν την προβοκάτσια και το ψέμα σου...
    Για το ΚΚΕ ευχαριστώ που μου απέδειξες ότι σέβεσαι εγκληματικές ιδεολογίες.Άρα είσαι κι'εσύ μία από τα ίδια με αυτούς τους απατεώνες που μας κυβερνάνε και τους οποίους κατηγορείς.Να λοιπόν ποιός είναι ο γραφικός...

    5)Εννοείς δηλαδή ότι αν εμπιστευτούμε τον λαό με δημοψηφίσματα,αυτός θα ωριμάσει και θα μορφωθεί από μόνος του ως δια μαγείας ? Ίσως ναι, αφού πρώτα καταστρέψει τη χώρα...Αυτή τη βλακώδη άποψη μόνο ένας 16 χρονος θα μπορούσε να την έχει...Γι'αυτό σου λέω κακώς ασχολούμαι μαζί σου και κάθομαι και σου απαντάω...

    Για να μιλήσεις εσύ πιτσιρικά για το κόμμα της Μπακογιάννη και τη δημοκρατικότητά του είσαι μία τρίχα απ'το μ.... της !!
    Και φυσικά αυτό που λες για τις υπογραφές είναι και πάλι βλακεία ενός 16 χρονου,γιατί έτσι θα μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να μαζεύει υπογραφές και να ζητάει δημοψήφισμα για ψύλου πήδημα. Αν δεν έπρεπε να εγκριθεί από τον πρόεδρο θα είχαμε δημοψηφίσματα μέρα παρά μέρα.
    Τέλος αφού εμπιστεύεσαι τόσο πολύ το κριτήριο του Ελληνικού λαού και το μπλογκ σου δεν το διαβάζει ούτε η μάνα σου ε,τότε είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως το μπλογκ σου και όσα πρεσβεύει είναι για τα σκουπίδια !!!

    Άκου κουτοπόνηρε πιτσιρικά κρυφοφασίστα,σε προειδοποίησα να σταματήσεις γιατί όσες προβοκάτσιες και ψέματα κι'αν γράψεις είναι φανερό ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μου και σε ξευτιλίζω μέσα στο ίδιο σου το μπλογκ. Εγώ ξέρεις θέλω 10 Paulinho στην καθισιά !! Πρέπει να φας πολλά ψωμιά για να με φτάσεις πιτσιρικά !
    Και απ'ότι βλέπω με το χαρακτήρα που διαμορφώνεις,όταν μεγαλώσεις θα γίνεις κι'εσύ μία από τα ίδια με αυτά τα σκατά που μας κυβερνάνε.Σου θυμίζω δε και πάλι ότι οι άντρες και οι δημοκράτες ξέρουν να κάνουν πάνω απ'όλα και αυτοκριτική και να παραδέχονται τα λάθη τους,κάτι που είναι τελείως άγνωστο σ'εσένα,ενώ ποτέ δεν είναι αλαζόνες όπως εσύ.

    Αν έχεις έστω λίγο φιλότιμο επάνω σου ζήτα συγγνώμη, όχι από εμένα,αλλα΄απ'τον αντισυμβατικό και τους αναγνώστες σου.Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις ούτε μία στο δυσεκατομμύριο τα κότσια να το κάνεις γιατί δεν είσαι άντρας. Είμαι περίεργος τώρα τι άλλη προβοκάτσια θα σκεφτείς για να με κάνεις να σου απαντήσω πάλι.

    Άντε γειά πιτσιρικά και πάλι ντροπή σου για το χαρακτήρα σου!
    Αντρέας (ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1. Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως ενώ όπως λες με βρήκες στις 3 ή 4 Ιουλίου, παρόλα αυτά με "θυμόσουν" και μου έκανες το σχόλιο διαφορετική ημέρα. Ήμουν τόσο σημαντικός για σένα και με κράτησες μία ή δύο ολόκληρες ημέρες; Επίσης δεν είναι αντίφαση το γεγονός ότι αρχικά μου είπες ότι δεν ξέρεις τον "αντισυμβατικό" και μάλιστα μου ανέφερες σε κάποια φάση ότι έψαξες λίγο το blog του και είδες περίπου τις θέσεις του, ενώ τώρα μου λες ότι έψαχνες δική του ανάρτηση στο google; Μήπως τελικά τον ήξερες λίγο παραπάνω απ' όσο λες; Τέλος, εγώ δεν λέω πως είσαι ο ίδιος, δεν μπορώ να το γνωρίζω, απλώς το υποψιάζομαι γιατί μου κάνουν εντύπωση κάποια πράματα και παρουσιάζω απλά τα στοιχεία. Μου κάνει εντύπωση πάντως το πόσο φανατικά τον υποστηρίζεις μιλώντας επιθετικά σε κάποιον που δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί σου.

    2. Είπες: "Δεν σε έβρισα,εκτός κι'αν δεν ξέρεις τι σημαίνει βρισιά":
    Δηλαδή σύμφωνα με σένα που ξέρεις τι σημαίνει βρισιά, είναι βρισιά το "κολλημένος" που ανέφερες παραπάνω που είπα, και δεν είναι βρισιά το "ξεροκέφαλος" που είπες εσύ για μένα. Κατά τα άλλα εγώ είμαι το 16χρονο. Ε ρε γλέντια...

    3. Είπες: "Λες ότι σου έσβησε και σχόλια που δεν ήταν υβριστικά, αλλά είναι προφανές ότι αυτό έγινε αφού πρώτα τον στόλισες εσύ και σου απαγόρευσε να ξαναγράψεις εκεί":
    Ακόμα και έτσι να είναι, αυτό δεν αναιρεί το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι μου έσβησε σχόλιο που δε ήταν υβριστικό και που το μόνο που περιείχε ήταν ένα link με στοιχεία που τον εξέθεταν στις χαζομάρες που έλεγε! Απλά πράματα, τελεία και παύλα.
    Είπες: "Και δεν τον υπερασπίζομαι όπως βλακοδώς λες":
    Το αν τον υπερασπίζεσαι το καταλαβαίνουν και οι πέτρες και μόνο που ισχυρίζεσαι το αντίθετο τις κάνεις να γελάνε και εκτίθεσαι κι εσύ.

    4. Γι' αυτά που έγραψε για τους "αγανακτισμένους είπες: "Αυτό κύριε προβοκάτορα δεν είναι βρισιά,εκτός κι'αν επειδή είσαι ανήλικος δεν γνωρίζεις ούτε το νόημα της λέξης βρισιά":
    Παρά τον χαβαλέ που έχει το γεγονός ότι επαναλαμβάνεις τα ίδια πράματα στο ίδιο σου το σχόλιο θα σου απαντήσω σοβαρά. Όσο βρισιά είναι το "κολλημένος" άλλο τόσο είναι και αυτά. Αλλά δεν σου αρέσει η λέξη βρισιά; ΟΚ! Ας μη το πούμε βρισιά. Ας το πούμε προσβολή. Σου κάνει αυτό; Αυτά που έγραψε λοιπόν ήταν το λιγότερο προσβλητικά για εμένα. Είναι θράσος, να ειρωνεύεσαι και να προσβάλλεις ανθρώπους που εντελώς άδικα τους καταστρέφεται η ζωή και διαμαρτύρονται γι' αυτό αντί να πέσουνε σε κατάθλιψη στο σπίτι τους, και να έρχεται ο κάθε τυχάρπαστος από το πουθενά και να κάνει τον έξυπνο! Και όχι ούτε εγώ είμαι έξυπνος που μιλάω αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα ανεχτώ κανέναν που μιλάει έτσι χωρίς να σέβεται τίποτα και να τσουβαλιάζει τους ανθρώπους και να μιλάει για βόλεμα, λες και τα φάγαμε μαζί. Όποιος έχει λίγο φιλότιμο και ανθρωπιά μέσα του δεν θα τα έλεγε αυτά. Ίσως να αναφερόταν σε μία μερίδα βολεμένων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είχε το θράσος να μιλάει έτσι για όλο το κόσμο που βγαίνει στους δρόμους. Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που συμφωνεί με υποκείμενα όπως ο Πάγκαλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5. Λες πως ο λαός θα ωριμάσει αφού πρώτα καταστρέψει τη χώρα. Ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Άρα ποια είναι η λύση; Και τώρα που ψηφίζει κόμματα ο λαός, στο 100% των περιπτώσεων ψηφίζει λάθος. Βγάζει λάθος κυβερνήσεις που έχουν ήδη καταστρέψει την χώρα. Άρα; Μήπως προτείνεις να το γυρίσουμε σε δικτατορία και να μην ψηφίζει ο λαός; Ποια είναι η πρόταση της Ντόρας αφού δεν συμφωνεί με τις αλλαγές εκδημοκρατισμού που σου είπα; Ή μήπως πιστεύει πως ως δια μαγείας με το ίδιο ακριβώς πολιτικό σύστημα θα αρχίσουν να εκλέγονται σοβαρές κυβερνήσεις; Αστεία πράματα να το πιστεύει κανείς...

    Για τα δημοψηφίσματα, υπογραφές θα μαζέψεις εάν συμφωνεί μεγάλη μερίδα του κόσμου με αυτό. Άρα εάν επρόκειτο για "τυχάρπαστο" τότε αποκλείεται να μπορούσε να μαζέψει τόσες υπογραφές. Αλλά είπαμε για σένα ο λαός είναι ανώριμος. Σου ξαναλέω λοιπόν, πως στην περίπτωση όπου ο λαός δεν αποφασίζει για την ίδια του την ζωή, τότε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δεν το λέω εγώ, δες στο wiki τον ορισμό της λέξης! Μπορεί για σένα η δημοκρατία να είναι ένα λάθος πολίτευμα γιατί θεωρείς τον κόσμο ανώριμο. Το σέβομαι. Όμως μην έχεις αυταπάτες ότι είσαι εσύ υπέρ της δημοκρατίας.

    Δε με ενδιαφέρει να αποδείξω σε σένα αλλά και σε κανέναν το πόσο σοβαρό είναι το blog μου. Εδώ γράφω γιατί απλά μου αρέσει να εκφράζω τις σκέψεις μου και να περνάω την ώρα μου γενικώς. Δεν γράφω για να λάβω τα συγχαρητήρια κανενός, ούτε φυσικά για να επιδεικνύω το πόσες επισκέψεις έχω. Αυτά τα κάνουν άλλοι. Οι πολλές επισκέψεις δεν πρόκειται να με κάνουν ούτε καλύτερο, ούτε πιο χαρούμενο άνθρωπο...

    Είναι ευχάριστο να βλέπει κανείς μεγαλόψυχους ανθρώπους σαν κι εσένα που νοιάζονται περισσότερο να ζητήσω συγγνώμη από τον "αντισυμβατικό" παρά από εσένα τον ίδιο. Χαίρομαι γι' αυτό...

    Για φινάλε, πάτα εδώ να δεις ένα σχόλιο κάποιου για την Μπακογιάννη. Απλά για να τα ακούσεις ίσως πιο δομημένα απ' ότι τα λέω εγώ. Ανεξάρτητα από το αν θα μου απαντήσεις, θέλω να το δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τραγούδα κουτοπόνηρε,ξεροκέφαλε πιτσιρικά χα,χα,χα...
    Έχεις γίνει ρόμπα μέσα στο ίδιο σου το μπλογκ κακομοίρη μου. Δεν ψυχαλίζει,σε φτύνουν !!!
    Και φαντάσου ότι ακόμα και τώρα που έχεις ξεφτιλιστεί επιμένεις ότι έχεις και δίκιο.
    Καλό κουμάσι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις,σου προτείνω να γίνεις πολιτικός !! γιατί στην απάτη και στην προβοκάτσια είσαι πρώτος αν και χαμηλότατης νοημοσύνης...
    Και φυσικά ούτε ίχνος τσίπας πάνω σου για να παραδεχτείς τα λάθη σου.
    Άντε γεια ξεροκέφαλε πιτσιρικά που θίχτηκες κι'όλας επειδή σε είπα ξεροκέφαλο,γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ απ'το να απαντάω σε ένα χαζό 16 χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αδερφέ έχεις δίκιο είμαι ρόμπα. Δεν μου σχολίασες αυτό που σου είπα όμως. Πάτα εδώ να μου πεις σε τι διαφωνείς. 2 λεπτά βίντεο μόνο είναι και αφορά το κόμμα την Μπακογιάννη. Θέλω να δω τι επιχειρήματα έχεις πάνω σ' αυτό και τότε ίσως καταλάβω ότι κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι έγινε το βούλωσες; Είδαμε ποιος δεν έχει επιχειρήματα και ποιος είναι ξεροκέφαλος. Σου έδειξα ένα βιντεάκι που αποδεικνύει την υποκρισία της Μπακογιάννη και κάπου εκεί κάνουμε μόκο. Είσαι τραγικός φίλε μου. Τόσες μέρες μιλάς μιλάς και ξαναμιλάς και στα 10 πράματα που θα πεις το 1 θα αποτελεί επιχείρημα και τα υπόλοιπα 9 θα αποτελούν παιδιάστικες βρισιές και προσβολές του στυλ "κολλημένος είσαι και φαίνεσαι και από τη μύτη κρέμεσαι":D

    Το βίντεο που σου έβαλα να δεις και σε βούλωσε απλώς δείχνει πως το κόμμα της Μπακογιάννη είναι ένα από τα πολλά άθλια συστημικά και καθεστωτικά κόμματα την κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας.

    Σου εύχομαι καλές ψήφους. Κομματόσκυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε; Που είσαι κρυμμένος βρε; Ε Αντρίκοοοοοο; Χάθηκες βρε και θα σε μαλώσω. Για ρίξε μια ματιά προς το τέλος της ανάρτησης να δεις τι σου έχω.......
    Έκπληξηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Bρωμερό σκουλήκι που σέρνεσαι,κάθαρμα,αλήτη,σκουπίδι,κατακάθι της κοινωνίας,μπάσταρδε,βρωμιάρη,σιχαμερό υποκείμενο,ξαναμπήκα εδώ μετά από 5 μέρες για να δω τι άλλη αθλιότητα και προβοκάτσια μπορεί να έχει κάνει αυτός ο ψυχανόμαλος και ψυχικά διαταραγμένος αλητο-δεκαεξάχρονος και δεν πιστεύω στα μάτια μου για το που μπορεί να φτάσει η αλητεία σου !!

    Τα IP ρε ηλίθιο υποκείμενο ποτέ δεν κρατούν τρεις μέρες ,αλλάζουν από μέρα σε μέρα για να μην πω από σύνδεση σε σύνδεση,εκτός αν έχεις σταθερό.Το ξέρει όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς από πληροφορική σιχαμερέ προβοκάτορα.Και η απόσταση μεταξύ κάποιων επισκέψεων είναι όπως φαίνεται 3 μέρες.Συνεπώς αυτά που λες ότι είμαι ο αντισυμβατικός είναι μαλακίες και προβοκάτσιες του αρωστημένου σου μυαλού, γιατί έχεις πάθει ψύχωση με τον αντισυμβατικό. Φαίνεται αυτός θα σου έχει γαμήσει καμιά γκόμενα ή καμιά αδερφή γι'αυτό έχεις τόσο μίσος ξεφτιλισμένε αλήτη !!
    Εγώ τελευταία φορά που μπήκα στο βρωμερό μπλογκ σου που το διαβάζεις μόνο εσύ ήταν στις 7 Ιουλίου στις 11:52 όπως φαίνεται παραπάνω και έκτοτε δεν ξαναμπήκε γιατί δεν έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαι στη ζωή μου απ'το τι λέει ένα βλαμένο και μοχθηρό πιτσιρίκι. Γι'αυτό και δεν σου ξαναπάντησα.
    Άρα δύο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν, ή ήταν ο ίδιος ο αντισυμβατικός (και έχοντας σταθερό IP) που άνοιξε τα λινκ που του έστειλες,αλλά και αυτά που έχεις βάλει εδώ πέρα μπαίνοντας στο κολομπλογκ σου(χωρίς εγώ να έχω καμία σχέση) και ή με κάποιο τρόπο έχεις στήσει όλη αυτή την άθλια προβοκάτσια μόνος σου, όπως το συνηθίζεις για να αποδείξεις ότι είμαι ο ίδιος.Την πάτησες πάλι ηλίθιο μυξιάρικο,γιατί τα IP ποτέ δεν μένουν 3 μέρες ίδια εκτός αν είναι σταθερά,αλλά και σταθερό να είναι το συγκεκριμένο IP πάλι δεν μπορείς να αποδείξεις με τίποτα ότι εγώ ήμουν αυτός που πάτησα τα εδώ λινκ και συνεπώς ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος με τον αντισυμβατικό !!
    Ούτε καν έχω κοιτάξει τι μαλακίες έχεις βάλει στα λινκ εδώ πέρα γιατί ξέρω πόσο αρωστημένο μυαλό έχεις και πόσο βλάκας είσαι
    Συνεπώς πάλί ξεφτιλίζεσαι απατεώνα,προβοκάτορα !!!
    Μα πόσα κιλά μαλάκας είσαι επιτέλους ρε σπόρε?? Έχεις καταλάβει ?? χα,χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μη βιάζεσαι σπόρε γιατί δεν τελειώσαμε,σου φυλάω το καλύτερο για το τέλος !!!
    Αυτό που έκανες να υποκλέψεις κωδικούς IP και να τους δημοσιοποιήσεις ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ και τιμωρείται αυστηρά απ'το νόμο γιατί μόνο η αστυνομία έχει δικαίωμα να το κάνει !!
    Κι'εσύ όχι μόνο έκανες την παρανομία,αλλά τη δημοσιοποίησες κιόλας ηλίθιε ! Τόσο μαλάκας είσαι που έπεσες μέσα στην παγίδα που έστησες και την πάτησες !!! Και μη διανοηθείς να τα σβήσεις γιατί σε έχω ήδη αποθηκεύσει !!

    Άκου μαλακισμένο γιατί εγώ δεν παίζω και δεν φαντάζεσαι με ποιόν έχεις μπλέξει. Το καλό που σου θέλω,κάνε το κοροϊδο και μη με τσιτώσεις άλλο γιατί τώρα που έχω στοιχεία μπορώ να σου κάνω μεγάλη ζημιά (και σε όποιον άλλο σε βοήθησε) και δεν θα δεχτώ ούτε τη συγγνώμη σου.Θα σε λιώσω κάτω όπως αρμόζει στα σκουλήκια σαν εσένα !!! Φρόντισε λοιπόν τώρα να είσαι καλό παιδί και να μη με προκαλείς γιατί από εκεί θα κριθεί η τιμωρία σου. Αν είχες βέβαια έστω και λίγη τσίπα και αντρισμό πάνω σου θα ζητούσες συγγνώμη από'μένα κι'από τους αναγνώστες σου,αλλά επειδή δεν πρόκειται να το κάνεις, το μόνο που έχεις να προσφέρεις στην κοινωνία (σαν απόβρασμα που είσαι) είναι να πέσεις απ'το μπαλκόνι και να αυτοκτονήσεις για να ξεβρωμίσει ο τόπος !!!

    Και αφού σου άρεσε το άντε γειά να σου ξανακάνω τη χάρη

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΩΡΗ ΜΟΥΛΙΚΗ ΛΟΥΓΚΡΑ !!!
    Αντρέας. αυτός που πάντα θα σε κάνει ρόμπα και θα σου σκίζει την κωλοτρυπίδα !!!

    ΥΣ.Και μια απορία.Σε ποιόν απευθύνεσαι όταν γράφεις όλες αυτές τις μαλακίες στο μπλογκ σου, αφού δεν σε διαβάζει κανένας ? Τόσο ψώνιο είσαι ?? χα,χα,χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε αυτά που λες είναι για τα πανηγύρια. Δεν θα σχολιάσω το πόσο άσχετος από πληροφορική είσαι, ούτε πόσο αστείος γίνεσαι με αυτά που λες περί νομιμότητας. Ούτε καν θα σχολιάσω το σε πόσες αντιφάσεις έχεις πέσει που κάνει τον καθένα να καταλαβαίνει ότι είσαι ο ίδιος ή κάποιος φίλος του, χωρίς καν να χρειαστεί να δει τις αποδείξεις που παρέθεσα. Αρκεί να διαβάσει τα σχόλια κανείς...

    Κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός λοιπόν. Κάνε μου μήνυση, καταγγελία και ότι άλλο θέλεις. Φρόντισε μόνο πριν κάνεις το οτιδήποτε να έχεις φάει μία καλή φασολάδα. Θα σου χρειαστεί;)

    Μία απορία μόνο: Αφού ισχυρίζεσαι ακόμα ότι δεν είσαι ο "αντισυμβατικός", τότε ως τι θα με "λιώσεις σαν σκουλήκι" αφού είσαι κάποιος άλλος του οποίου την IP δεν γνωρίζω και δεν έχω δημοσιοποιήσει; Η IP αυτή είναι ή του "αντισυμβατικού" ή μία IP αποτελούμενη από νούμερα της φαντασίας μου μιας και όπως λες κι εσύ με τις αμέτρητες γνώσεις πληροφορικής που έχεις, οι διευθύνσεις IP δεν γίνεται να κρατάνε 3 μέρες...(η ασχετοσύνη πάει σύννεφο)...

    Ο λόγος όμως που κάνεις σαν υστερική γκόμενα είναι επειδή γνωρίζεις πολύ καλά, φίλε "αντισυμβατικέ", πως η IP είναι αληθινότατη και μάλιστα η δική σου IP! Γι' αυτό και θέλεις να με κυνηγήσεις... Βλέπεις λοιπόν ότι δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και καρφώνεσαι μόνος σου;

    Λοιπόν ψευτο-αιρετικέ άντε τράβα να μου κάνεις 100 μηνύσεις και μην κάθεσαι να σχολιάζεις σε ένα blog ενός 16χρονου που δεν το διαβάζει κανείς. Ρίχνεις το επίπεδό σου έτσι... Σκέψου και λίγο έξυπνα...

    Άντε καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή