Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Τα όρια της Καθυστέρησης...


Συμπεριφορές προβάτων. Τραμπούκοι. Βλάκες. Ηλίθιοι. Κομματόσκυλα. Ανεγκέφαλοι. Όλα αυτά με δύο λέξεις: Φοιτητικές Παρατάξεις! Αγαπημένο θέμα...

Δεν ξέρω αν τα μάθατε τα νέα, αλλά στις φοιτητικές εκλογές του 2011 συνέβη κάτι που... έχει ξανασυμβεί. Δηλαδή κομματόσκυλα (συγκεκριμένα της ΔΑΠ αλλά δεν έχει σημασία) πανηγύριζαν σαν βλαμμένα μετά από μία εκλογική επιτυχία της παράταξής τους. Για όσους δεν έχουν δει το περιβόητο βιντεάκι, ο "Κόσμος του Paulinho" είναι εδώ για να σας το δείξει. Προκαταβολικά σας συμβουλεύω, για την δική σας διασκέδαση, να είστε παρατηρητικοί σε κάτι απίθανες φάτσες όπως ο δαπίτης που από ένα σημείο του βίντεο και μετά, βρίσκεται αριστερά των μπλε προβάτων:


Μετά από αυτό, ο Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ, Γρηγόρης Αντωνάκης, έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με αυτό. Πριν σας παραθέσω το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, θέλω να σταματήσετε για λίγα δευτερόλεπτα την ανάγνωση και να προσπαθήσετε να μαντέψετε πως μπορεί ο τυπάκος αυτός να χαρακτήρισε το παραπάνω περιστατικό...

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Σκεφτήκατε; Φανταστήκατε ένα ενδεχόμενο; Κάνατε καμία υπόθεση; Είστε έτοιμοι να διαβάσετε την ανακοίνωση; Πάμε...

"Έπειτα από μεμονωμένο ανεπίτρεπτο περιστατικό που παρατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή των πρόσφατων φοιτητικών και σπουδαστικών εκλογών στο ΤΕΙ Πειραιά, στις οποίες καταγράφηκε σημαντική αύξηση της συμμετοχής αλλά και των ποσοστών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πείσμα πολλών, νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τη όλη τη φοιτητική και...
σπουδαστική κοινότητα.
Η συμπεριφορά αυτή δε συνάδει με το ρόλο και την ιστορία της παράταξης μας.
Για το λόγο αυτό παραπέμφθηκαν ήδη δύο σπουδαστές - μέλη μας στο Πειθαρχικό Όργανο και τιμωρήθηκαν με εξάμηνη αναστολή της ιδιότητας του μέλους.
Με εκτίμηση,
Ο Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ
Γρηγόρης Αντωνάκης
"

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μόλις διάβασα την τρίτη λέξη της ανακοίνωσης με έπιασαν τα γέλια. Γέλασα πιο πολύ και από το γέλιο που μου προκάλεσε ο χοντρούλης στο βίντεο...

Η φράση "μεμονωμένο περιστατικό" είναι μία φράση που λένε πάντα οι ΔΑΠίτες όταν πιάνονται να κάνουν μαλακίες. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε αρκετά "μεμονωμένα περιστατικά":

Μεμονωμένο στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης:


Μεμονωμένο στο ΤΕΙ Χαλκίδας:


Μεμονωμένο στο ΤΕΙ Ηρακλείου:


Μεμονωμένο στο Πολιτικών Μηχανικών:


Μεμονωμένο στην Νομική Κομοτηνής:


Μεμονωμένο στο ΑΠΘ:


Μεμονωμένο στην Αλεξανδρούπολη:


Βαρέθηκα να βάζω άλλα μεμονωμένα. Υπάρχουν απίστευτα πολλά. Μεμονωμένα πάντα.

Παρακάτω δείτε μερικές (μεμονωμένες) γελοιογραφίες. Πάρτε μάτι φάτσες:








Και το καλύτερο το άφησα για το τέλος.....


Θα μου πείτε, αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι παραποιημένες ώστε να λέγονται "γελοιογραφίες", όμως δεν νομίζω πως χρειάζονται καμία παραποίηση για να γίνουν διασκεδαστικές.


Επειδή τα έχω ξανασχολιάσει αυτά και επειδή αυτά που έχω πει είναι τα αυτονόητα για όλους και δεν ανακάλυψα την Αμερική, τώρα το μόνο που έχω να πω στα παλικάρια είναι το εξής:
ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!
(συγγνώμη μου ξέφυγε, ήταν μεμονωμένο περιστατικό, δεν θα ξαναγίνει)

Σημείωση: Αυτό το πράμα δεν είναι προϊόν δημοκρατίας, είναι προϊόν μαλακίας (συγγνώμη για την έκφραση, μεμονωμένο κι αυτό). Για την ακρίβεια είναι προϊόν έλλειψης δημοκρατίας, όπου μία μικρή μειοψηφία βλαμμένων φοιτητών κάνει μπάχαλο τις σχολές εκμεταλλευόμενη την απουσία της πλειοψηφίας αλλά κυρίως εκμεταλλευόμενη την έλλειψη κάθε δημοκρατικού θεσμού και κανονισμών.

Τους (μεμονωμένους) χαιρετισμούς μου σε όλους σας. Καλημέρα.

1 σχόλιο:

  1. exoun ksefigei entelws omws... kai meta leme giati shnexizoume na eimaste etsi!!!me tetoia muala logiko einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή