Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Μπράβο ΖΩΑ


Εχτές όπως όλοι μας είδαμε είχαμε ακόμα έναν νεκρό ηλικίας 15 ετών σε αυτή την χώρα από απλή δολοφονία. Κάποιοι είχαν την φαϊνή ιδέα απ' ότι κατάλαβα να βάλουν μια βόμβα σε κάδο, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ένας 15χρονος Αυγανός και να τραυματιστεί η 10χρονη αδερφή του και η μητέρα του μαζί με τις οποίες έψαχναν στα σκουπίδια να βρούνε κάτι να φάνε...

Το γεγονός αυτό είναι το ίδιο τραγικό και καταδικαστέο με την δολοφονία του 15χρονου από πυροβολισμό αστυνομικού πριν ενάμιση χρόνο. Όποιοι τοποθέτησαν αυτή τη βόμβα εννοείται πως είναι κοινοί δολοφόνοι και τίποτα παραπάνω!

Αν αυτοί οι δολοφόνοι είναι ακροδεξιοί και ήθελαν να σκοτώσουν έναν μετανάστη για να ικανοποιήσουν το φασιστικο-ρατσιστικό κόμπλεξ τους, τότε απλά να τους δώσουμε συγχαρητήρια. Τα καταφέρατε "πατριώτες". Τώρα μπορείτε να κηρύξετε την μέρα ως εθνική εορτή μιας και χτυπήσατε τον εχθρό (έτσι δεν λέτε; οτι οι μετανάστες είναι ο εχθρός της πατρίδας;)..

Αν πάλι οι δολοφόνοι είναι "επαναστάτες" και "αντιεξουσιαστές" τότε κρίμα γιατί κάτι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ σαν κι εσάς έχετε ξεφτιλίσει την λέξη "ελευθερία" για την οποία και καλά κάνετε αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες. Δεν είναι ελευθερία ρε ζώα το να σκοτώνετε όποιον βρείτει μπροστά σας! Αν μπορείτε βάλτε τα με αυτούς που πραγματικά μας φταίνε (και πάλι είμαι εναντίον των δολοφονιών αλλά θα είναι περισσότερο κατανοητό τουλάχιστον)! Αν πάλι δεν μπορείτε τότε καθίστε στα αυγάς! Το να σκοτώνετε κάποιον έτσι επειδή απλά ξυπνήσατε μια μέρα και είπατε να βάλετε μια βόμβα είναι εντελώς ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ! Το ρωτήσατε το 15χρονο αν θέλει να πεθάνει; Ούτε καν αυτή τη στοιχειώδη ελευθερία να επιλέξει αν θέλει να ζήσει δεν του δώσατε! Και μιλάτε εσείς για ελευθερία και για φασίστες; Απλά είστε κι εσείς για τον πούτσο (sorry κιόλας) όπως είναι και ο Κορκονέας (δολοφόνος του 15χρονου Αλέξανδρου). Τίποτα καλύτερο δεν έχετε εσείς από αυτόν τον "μπάτσο" όπως τον αποκαλούσατε. Παρέα στην φυλακή μαζί του πρέπει να σαπίσετε ΟΛΟΙ σας...

Επειδή όμως κάποιοι έχουν ήδη εκμεταλευτεί το χθεσινό γεγονός για να ειρωνευτούν όσους διαδήλωναν τόσο καιρό για το θάνατο του Αλέξανδρου, απλά θα τους υπενθυμίσω μία λεπτή αλλά ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στα 2 περιστατικά:

Εχτές σκοτώθηκε ένας 15χρονος από κάποιους κοινούς δολοφόνουν από τους οποίους έχει ως ρόλο η αστυνομία να μας προστατεύει γενικά. Στην περίπτωση του περιστατικού του Δεκεμβρίου του 2008, ο δολοφόνος του 15χρονου ήταν ένας από αυτούς που η δουλειά τους είναι να μας προστατεύουν! Όταν λοιπόν σε δολοφονεί αυτός που πληρώνεις για να σε προστατεύει τότε υπάρχει ένα σοβαρό πολιτικό ζήτημα που θα πρέπει να απασχολήσει ολόκληρη την χώρα και να υπάρξει γενικότερη διαμαρτυρία γιατί αν το αφήσουμε κι αυτό έτσι τότε θα επικρατήσει πραγματική χούντα εδώ πέρα!

Βέβαια ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι ισάξιος με οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου και σε καμία περίπτωση δεν θα πω οτι ο θάνατος του ενός ήταν πιο σημαντικό από του άλλου! Αλλά αμα το πάμε έτσι να διαδηλώνουμε για κάθε άνθρωπο που πεθαίνει κάθε μέρα. Δεν γίνεται όμως αυτό, γι' αυτό και διαδηλώνουμε για περιπτώσεις που αφορούν την κοινωνία ολόκληρη και το σύστημα που μας κυβερνά! Παρόλα αυτά δεν θα ήμουν αντίθετος στο να διαδηλώναμε κατά των τρομοκρατών που επίσης τείνουν να μας κυβερνήσουν σε λίγο με το να αποφασίζουν αυτοί το πότε και ποιοι θα ζούμε και ποιοί θα πεθαίνουμε!

Ας παλέψουμε όλοι μαζί για την ουσιαστική ελευθερία και οχι για τις εντυπώσεις...

ΥΓ Άσχετο: Εχτές ο Παναθηναϊκός σφράγισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Θα μιλήσω γι' αυτό μετά την φιέστα που θα γίνει στις 11 Απριλίου...


Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά βίντεο - goaltube.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου