Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Η Αισχρότητα της τηλεόρασης!

Χωρίς προλόγους απλά δείτε αυτό το βίντεο από το ριάλιτι του Mega "Παταγoνία":


Τι άλλη σαβούρα έχουμε να δούμε σε αυτήν την τηλεόραση; Δεν έχω ιδέα με τι ασχολείται αυτό το ριάλιτι και ούτε το έχω δει και ποτέ! Έτυχε όμως να δω το συγκεκριμένο στιγμιότυπο κάνοντας ζάπινγκ και σοκαρίστηκα!

Δένετε τα ζώα ρε;; Είμαστε σοβαροί; Τι είναι αυτά ρε;;; Ρε τα πάντα για την τηλεθέαση και το χρήμα;; Πόσο ζώα πια μπορεί να είστε εσείς που δημιουργήσατε αυτή την εκπομπή; Και πόσο ζώα είναι αυτοί που ανέχονται να συμμετέχουν έτσι ΑΒΟΥΛΑ σε αυτήν την αισχρότητα;;;Πόσο χαμηλά θα πέσει ο άνθρωπος για το κέρδος;! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
Και έχουν το θράσος να το προβάλουν αυτό χωρίς καμία ντροπή! Πρέπει να γίνει μία ομαδική καταγγελία πιστεύω! Το ΕΣΡ ρίχνει πρόστιμα επειδή κάποιοι έδειξαν σκηνές από το DVD της Τζούλιας, ή επειδή ακούγονται στην τηλεόραση λέξεις όπως η λέξη "μαλάκας" (λες και αν ακούσει ένα παιδάκι αυτή τη λέξη θα πάθει κάτι) και αυτό το πράμα το θεωρούν φυσιολογικό; ΉΜΑΡΤΟΝ ΡΕ!!! Τι υποκρισία είναι αυτή; Απαγορέψτε και κάτι που έχει ΟΥΣΙΑ να απαγορευτεί!!! Και το θέμα δεν είναι μόνο το αν θα προβάλλεται στην τηλεόραση! Το θέμα είναι οτι αυτό δεν έχει κανένας δικαίωμα να το κάνει πουθενά! Ούτε εκτός τηλεόρασης!

Απλά Αίσχος!

1 σχόλιο: