Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Καθάρισε το Πρωτάθλημα

Μετά και την 26η αγωνιστική της Super League μπορούμε να πούμε πως πρωταθλητής Ελλάδος θα είναι ο Παναθηναϊκός! Ο στόχος επιτεύχθηκε! Αυτός που διατυμπάνιζαν όλοι στον Παναθηναϊκό στην αρχή αυτής της χρονιάς (αλλά και των προηογούμενων), αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε!

Ο Ολυμπιακός έδειξε για άλλη μία φορά την ανυπαρξία του σαν ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάλι ήταν λίγος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα κι έτσι ο Παναθηναϊκός δεν είχε αντίπαλο..

Αποδείχτηκε λοιπόν πως ήταν μεγάλος λάθος που παρατήσαμε την Ευρώπη. Και δεν μας φταίει ο Γκαλίνοβιτς γι' αυτό! Ο άνθρωπος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι' αυτό όσοι το γνώριζαν αυτό και παρόλα αυτά τον αποδοκίμαζαν, είναι πραγματικά ΖΩΑ!!! Θα μπορούσε απλά να μην τον βάλει ο Νιόπλιας.

Τώρα που πήραμε το πρωτάθλημα λοιπόν, είναι μάλλον αργά να κοιτάξουμε και την Ευρώπη. Εκτός και αν πάμε στην Λιέγη και κάνουμε το θαύμα! Έχουμε τα κότσια να το κάνουμε; Δεν το νομίζω αλλά θα δείξει την Πέμπτη.

Το καλό είναι οτι του χρόνου θα παίζουμε Champions League και ελπίζω ο κύριος Πατέρας ή όποιος άλλος είναι ο πρόεδρος να φροντίσει να φτιάξει ομάδα που να μπορεί να παίζει σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς να παρατάει παιχνίδια! Μην γίνουμε Ολυμπιακός! 3 μεταγραφές θέλουμε με παίκτες εντεκάδας και είμαστε υπερπλήρεις! Έναν κεντρικό αμυντικό, ένα δεξί μπακ και ένα δεξί μεσοεπιθετικό (στην θέση του Σαλπιγγίδη)! Αν πάρουμε 3 πρωτοκλασάτους παίκτες στις θέσεις αυτές θα έχουμε καθαρίσει και το επόμενο πρωτάθλημα και θα μπορούμε να προχωρήσουμε και στο CL...

Να δούμε λοιπόν ποιες θα είναι και οι επιλογές της ομάδας το καλοκαίρι...

Όσο για τον Βύντρα, πρέπει να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει αυτά τα χρόνια! Έχει φάει πολύ βρισίδι και πολλές αποδοκιμασίες και ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που αγανακτούσαν με αυτόν το παίκτη. Όμως αυτός ποτέ δεν τα παράτησε και τελικά δικαιώθηκε! Έφτασε η μέρα λοιπόν που χάρη σε δικό του γκολ ο Παναθηναϊκός καθάρισε το πρωτάθλημα! Είναι μαγκιά του αυτό που έκανε και δεν μιλάω για το γκολ βέβαια, αλλά για όλη του την προσπάθεια στην φετινή χρονιά που από κει που ήταν ο πιο αναξιόπιστος παίκτης, έχει μετατραπεί στον πιο αξιόπιστο αμυντικό μας! Και τέτοια βελτίωση λίγοι παίκτες μπορούν να πετύχουν...
Δείτε το γκολ του στο χθεσινό ματς:


2 πράματα μόνο ζητώ από τον Παναθηναϊκό φέτος:

Νίκη με τον Ολυμπιακό και Κύπελλο!!! Καμία άλλη έκπτωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου