Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Στο καφέ "ΥΔΡΙΑ" μας κοροϊδεύουν!

Πρόκειται για μια ιστορία που όσο περνάει ο καιρός αρχίζει να με εκνευρίζει όλο και περισσότερο! Και φυσικά μιλάω για το θέμα των αποδείξεων τις οποίες πρέπει να μαζεύουμε από οπουδήποτε, άρα και από τις καφετέριες που πηγαίνουμε!

Επειδή λοιπόν έχω συναντήσει αρκετές φορές προβλήματα στις καφετέριες στις οποίες πηγαίνω σχετικά με το θέμα αυτό, αποφάσισα από δω και πέρα να γράφω εδώ το κάθε μαγαζί το οποίο θα προσπαθήσει να μου φάει την απόδειξη. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να τα έστελνα αυτά κάπου που να το έβλεπε περισσότερος κόσμος, όμως όταν έστειλα το συγκεκριμένο περιστατικό (το οποίο θα περιγράψω παρακάτω) στο troktiko.blogspot.com δεν φάνηκαν να συγκινούνται και δεν το δημοσίευσαν (εκτός και αν το έκαναν και δεν το πρόσεξα εγώ, που δεν το νομίζω)...

Πριν 3 μέρες λοιπόν είπα να πάω ένα μεσημεράκι για καφέ στην Πλάκα, εκεί κοντά στην Ακρόπολη. Εκεί, λόγω παλαιότερων περιστατικών, ήμουν προετοιμασμένος ώστε να ζητήσω απόδειξη σε περίπτωση που δεν την φέρουν. Την απόδειξη την έφεραν κανονικά, όμως έκαναν κάτι που δεν περίμενα...

Όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσουμε, ο σερβιτόρος έπιασε την απόδειξη για να δει την τιμή. Όταν λοιπόν πληρώσαμε, εντελώς τυχαία ο σερβιτόρος συνέχισε να έχει στο χέρι του την απόδειξη, την οποία πήρε μαζί του τελικά και δεν μας την άφησε στο τραπέζι! Η αλήθεια είναι οτι αιφιδιάστηκα και δεν την ζήτησα τελικά, αν και θα έπρεπε!


Το θέμα ποιο είναι τώρα; Το θέμα είναι οτι ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ την απόδειξη από μας θα μπορέσει να την χρησιμοποιήσει σε επόμενους πελάτες που θα έχουν παρόμοια παραγγελία, ώστε να γλυτώσουν επιπλέον αποδείξεις. Στην περίπτωση που εγώ αντιδρούσα και ζητούσα την απόδειξη, δεν αμφιβάλλω οτι θα μου την έδιναν, όμως αυτοί ποντάρουν σε αυτούς που θα ντραπούν ή που θα θέλουν να δείξουν υπεράνω και που δεν θα το κάνουν θέμα! Και σίγουρα αυτοί δεν είναι καθόλου λίγοι, πράγμα που σημαίνει οτι έτσι μαζεύονται πολλές "ανακυκλώσιμες" αποδείξεις και με αυτό τον τρόπο κλέβουν πολλά χρήματα...

Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; Προφανώς εγώ που δεν έκαναν τίποτα και το άφησα έτσι, δεν είμαι το καλύτερο παράδειγμα και γι' αυτό δεν σκοπεύω να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι έτσι!

Πρώτον, πρέπει να κοιτάμε την ημερομηνία και την ώρα της απόδειξης, ώστε να σιγουρευόμαστε οτι πρόκειται για απόδειξη κανονική και οχι για απόδειξη προηγούμενων πελατών που ανακυκλώθηκε! Δεύτερον, ακόμα και αν είμαστε υπεράνω και δεν θέλουμε να μαζεύουμε αποδείξεις, να φροντίσουμε να τις παίρνουμε από την καφετέρια και να τις πετάμε στην συνέχεια ώστε να μην δίνουμε την δυνατότητα να κλέβουν τα χρήματα που ανήκουν στο κράτος! Και εννοείται πως στις περιπτώσεις που δεν δίνουν καν αποδείξεις θα πρέπει να τις ζητάμε και αν δεν τις δίνουν να φεύογουμε χωρίς να πληρώσουμε!

Από το τίποτα λοιπόν, νομίζω πως έστω και ένα άτομο να διαβάσει αυτή την ανάρτηση θα είναι σίγουρα για καλό και από δω και στο εξής θα βγάζω στο blog μου για την οποιαδήποτε καφετέρια με την οποία θα υπάρχει θέμα!


Προς το παρόν λέμε ένα ΑΙΣΧΟΣ στα καφέ "ΥΔΡΙΑ" στην Πλάκα, κοντά στην Ακρόπολη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου