Welcome Message

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ο διαδικτυακός ΔΑΠίτης

Ναι το ξέρω, το έχω παρακάνει με αυτή την ΔΑΠ, αλλά έλα όμως που σε αυτή τη παράταξη έχω αδυναμία. Μεγάλη αδυναμία. Όχι επειδή είναι χειρότερη από τις άλλες, αλλά επειδή έχω δεθεί συναισθηματικά μαζί της, πως να το κάνουμε τώρα. Έτσι είπα να φτιάξω ένα βιντεάκι αφιερωμένο στα κομματόσκυλα της ΔΑΠ!


Για όσους δεν γνωρίζουν, η ΔΑΠ είναι μία παράταξη που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ λειτουργεί βάση συγκεκριμένων κανονισμών και πρακτικών. Για παράδειγμα, ένας ΔΑΠίτης θα προσεγγίσει έναν πρωτοετή ή έναν οποιοδήποτε φοιτητή τέλος πάντως κατόπιν συγκεκριμένης καθοδήγησης από τους ανωτέρους αρχιδ-απίτες. Εννοώ ρε παιδί μου πως τα άτομα δίνουν έγγραφες οδηγίες στα μικρότερα στελέχη της ΔΑΠ, ώστε να ψηθούν στη δουλειά και να γίνουν κάποια μέρα μεγάλοι και τρανοί στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...

Για όσους εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν τι λέω, απλά θα σας δείξω από κάτω κάτι φωτογραφιούλες, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και που σε πολλούς είναι ήδη αρκετά γνωστές. Δείτε παρακάτω τις οδηγίες των ΔΑΠιτών:

Ειδικά η τελευταία σελίδα είναι πολύ γαμάτη, μιας και αναφέρεται ειδικά για τους ανεξάρτητους φοιτητές! Πόσο ξευτιλισμένοι άνθρωποι υπάρχουν...

Συνεχίζω λοιπόν και σας παραθέτω το βίντεο το οποίο δημιούργησα, αφιερωμένο σε όλα τα κομματόσκυλα που ελέγχουν αυτές τις παρατάξεις και τα έχουν κάνει όλα μπουρδέλο. Στο βίντεο ακούγεται τραγούδι από N-Carkade και Ανώριμους, αλλά ειδικά το τραγούδι με τα "σκατά" το έβαλα ειδικά για χάρη των μπλε βόδιων (και όχι μόνο μπλε φυσικά) που είναι χωμένοι για τα καλά στα σκατά. Ας μην συνεχίσω όμως το παραλήρημα. Δείτε το βίντεο:



Σχετικά με τις συνομιλίες που αναφέρονται στο βίντεο, μπορείτε να τις βρείτε στα παρακάτω λινκ:

- Συνομιλία ΠΑΣΠίτη με ΔΑΠίτη στο lamianews.blogspot.com
- Συνομιλία δική μου με ΔΑΠίτη σε γκρούπ του facebook, μέρος 1ο
- Συνομιλία δική μου με ΔΑΠίτη σε γκρούπ του facebook, μέρος 2ο
- Προκλητικά σχόλια ΔΑΠιτών σε βιντεάκι στο youtube
- Γκρουπάκι στο facebook ΔΑΠιτών του ΤΕΙ Σερρών, όπου δείχνουν τις προθέσεις τους

Τώρα σε περίπτωση που διαγραφούν αυτά τότε δείτε ενδεικτικά την παρακάτω φώτο που έκανα print screen. Άλλα print screen από αυτές τις συνομιλίες θα βρείτε σε παλαιότερη ανάρτησή μου εδώ. Είναι πάρα πολλά τα σχόλια ώστε να τα έβγαζα όλα σε φωτογραφίες;):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου